woopsi


"Om jag hade varit mer klartänkt så skulle jag ha låtit henne vara och älskat mig själv istället för att försöka få bekräftelse från andra. Men gamla vanor är svåra att bryta: jag hade i hela mitt liv letat efter mig själv i andra människor, försökt få dom att berätta vem jag var. Och i och med att jag lät dom definera mig så blev jag fullständigt beroende av dom, för utan dom existerade jag inte."

- Tommy Lee


Det där definerar ungefär det jag menade om mig själv i det inlägget jag påstod mig vara ett bekräftelse freak, bara det är han var bättre på att formulera det hela. Menmen, hoppas ni förstår nu iallafall. :p


Jo det här med blogg, det visar sig gång på gång att det kanske inte riktigt är min grej, hur mycket jag än försöker att få det att bli det. Det kommer liksom inte naturligt för mig så tyvärr (eller kanske som tur är) kommer nog uppdateringen inte att förbättras, men man vet ju aldrig.

Iallafall, har ni varit ute idag nånting? Jag vet att det börjar bli höst nu, men jag tycker att det luktar vår! Så jäkla härligt, just nu längtar jag efter hösten, vinter, vår och sommaren. Det låter knäppt men det borde vara ett bättre system på det där med årstiderna, kanske Måndag = vinter, Tisdag, Onsdag = vår, Torsdag, Fredag, Lördag = sommar och Söndag = höst. Låter inte det rätt bra? Fan ni får ursäkta, skittråkigt inlägg, men hela min dag har varit skittråkig och har fixat tandställningen så jag har ont som fan och det smittar liksom av sig dåva.

C u l8tr alligator, eller nått =)

RSS 2.0