Hejdå allesammans

Åkte inte till Paris idag. Igår kväll upptäckte vi att våra pass hade gått ut! Så idag var mamma och jag och fixade ett pass som håller ett par dagar som kostade 980:-.
Jag är skitsjuk, hostar utav helvette, har feber, illamående, ja allt! Menmen, jag måste säga adjö till farfar. Tror inte jag följer med till begravningen på Korsika dock, har aldrig varit på begravning och det känns rätt obehagligt..

Imorgon ska jag upp kl 4.30 för att sedan vara på arlanda en timma senare. Flyget går nämnligen 6 nånting. Ooorkar inte egentligen, men det får va. Nu ska jag packa klart och sedan gå och lägga mig.

Ha en bra vecka allihopa!

Ps. Tänkte tipsa om Kenzas underbara tävling som pågår just nu i hennes blogg. Du kan vinna en svart eller brun skinnjacka från Jofama. Var med du också! Kenzas blogg

Hejdå Sverige!

Ringde papa idag och imorgon åker jag till Paris. Farfar är dessuto väldigt sjuk och kommer dö inom denna vecka.. Nu ska jag packa klart, och vi kommer inte ses på flera dagar, såvida jag inte går in på datorn där nere..

take care


Veckans snygging

image255

Denna vecka får det bli Stina-Lee som klassas som en snygging. En brud som säger vad hon tycker och har intressanta åsikter. Klyftig och vacker, kan det bli bättre?  Hennes blogg går att läsa här.

I'm so fantabolous, I'm so cool


Papa' was a Rollingstone, I'm a young rolla
image246image247image258
image259image253image260

 

image262
image261

 


rakt från hjärtat

Det är rätt ofattbart egentligen. Men jag kan känna det i mig. Du är min absoluta bästavän, vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig. Du är den enda som aldrig, ALDRIG lämnat min sida, inte ens en smula! Du ska veta hur mycket jag uppskattar och respekterar dig. Och framför allt älskar dig. Puss på dig, du vet vem du är.


Väldigt dålig vecka, mina tiger byxor har förstörts, något som jag inte hade någon aning om (eller någon kontroll över) har gått över styr.. Svårt att förklara, men jag kan säga er att jag är minst lika chockad som ni. Är dessutom väldigt besviken på en viss person, men det är en annan historia..

Nu ska jag käka lite godis, ta en cigg och lite senare ut och träffa några kompisar.

Grattis till Emelie och Lucas som fyller år idag förresten. :D



image244
JAG VILL HA SOMMAR!


yeah baby

För alla som inte visste det så har mitt andra jag varit och träffat Tom Kaulitz. Allvarligt talat är hon fan väldigt lik, ögonen och hårfärgen iallafall. Speciellt när jag var mindre. Tycker du inte? :D


image241image242
(yes, för på den här bilden ser man verkligen mina ögon)

image243


lääängtar

snart är ni mina<3 måste verkligen sluta lägga mina pengar på massa cigg. la ut 700 spänn denna månad fan, det är rätt äckligt


image240
topshop

Rette Mich

fan vad det här låten är bra, videon också. Helt klart en utav deras bästa. Och jag tycker faktiskt att det var här som Bill var snyggast i håret och egentligen överhuvudtaget. Kommer ihåg hur knäsvag jag vart så fort jag såg honom på första live dvd;n från Oberhausen :p

sjuk igen

"Bill is sick again! He couldn't sing all of the songs, they skipped Übers Ende der Welt, Spring nicht, Vergessene Kinder, Totegeliebt and Heilig. His voice couldn't sing most of the songs. He came up on the stage with translator, and excused himself, that his voice is not very good. He didn't sing most of An deiner Seite, he let the fans sing it alone. I hope, he'll be healthy very soon."

Video med uttalandet:
http://www.dailymotion.com/video/x4pvj8_tokio-hotelmarseille140308iiannonce_music

Bara några få dagar tills dom kommer hit, får se om han mår bättre då eller ej :/<3

image239

Klargörande

För att göra allt glasklart för alla måste jag först starta med att jag har inte berättat något för Mikkan, era bloggar är offentliga och Mikkan har gått in på dom av sin egna vilja. Jag har inte bett henne stå upp för mig, utan det gör hon av sig själv, eftersom hon är min vän. Jag har själv ingen aning om vad ni pratar om, Mikkan skriver något litet då och då på msn, och jag har förklarat för henne att hon inte behöver stå upp för mig, även om jag innerst inne uppskattar det.

Jag har släppt er, okej? Jag kan titta på er utan att se er. Jag har gått vidare och skiter fullständigt i allt ni gör och inte gör. Ni är inte värd min uppmärksamhet. Men jag måste erkänna, jag har tidigare tänk och oroat mig för er, som när en utan er inte hade valt sitt gymnasium och jag vet hur orolig och vilken ångest personen hade inför detta så fundarade jag en hel kväll på  om och hur jag skulle kunna hjälpa henne. Jag bestämde mig för att lägga det åt sidan eftersom jag visste att om jag försökt hjälpa henne så skulle jag bara få skit tillbaka. Därför ber jag er nu att bara lämna mig ifred. Jag behöver inte ha era komentarer liggandes i bakhuvudet, ok? Det har varit tufft nog för mig, så snälla, låt mig bara få va.

pinsamt

åh, det är så pinsamt med alla dessa fega människor som inte vågar ta tag i det med mig istället -.-

Torsdag =)

Hejsvej! Har ni haft en bra dag idag? Jag har det iallafall, hehe.
Kom försent som vanligt till skolan, men gjorde iallafall np idag! Muntligt i grupp, det var faktiskt rätt kul. Tror att det gick hyfsat bra. Efter skolan drog jag direkt till Roffe och käkade. Janike och Isa kom också. Det är egentligen allt jag gjort idag, men den har varit okej ändå.
Nu ska jag sätta igång och skriva en musikuppgift jag fått av Micke, fast jag tror jag skriver den för hand istället, jag orkar inte sitta vid dator. Får se om jag drar till Roffe senare ikväll igen, efter att dom varit ute på sin jävla power walk i 2 timmar -.-

Jaja, kanske kommer nått lite roligare inlägg senare, men det tvivlar jag på tvvärr. Men ni kan ju alltid kika förbi och kolla :D
Puss på er<3

Waxning

Hejsan allihopa, jag har precis vaxat muchen! Haha, Nara kom hem med det idag, så då gjorde hon det på mig också. Det gjorde fankiskt inte särskillt ont! Alla som också vill pröva borde köpa Cold Wax Strips Face från Veet, 55:- för 20 remsor! Man blir väldigt len kan jag lova.

image238


Veckans snygging

image237

Lisa.. Kolla på bilden, behöver jag säga något mer? Två år yngre och 1000 gånger snyggare än mig. Ni kan läsa hennes blogg här.

För att läsa Filippas blogg, förra veckans snygging, tryck här!

Veckans snygga kändis

image236

Den här vekcan får Kate Moss äran. Varför? Hon är uppenbarligen snygg och allt det där. Hon är supermodell och jag är två cm längre än henne. Men vad som mer får henne att ta platsen i min blogg är att hon under en tid var tillsammans/förlovad med skådespelaren Johnny Depp. Avundsjuk? Skojar du eller...

Mikkan är bäst ingen protest!

Tack lula, jag vet att jag är bäst. HOPPAS DESIGNEN DUGER.

http://chilimikk.blogg.se

/mk

Mitch<3

Det är rätt uppenbart vilka som är och har varit mina äkta vänner. Mikkan, du är en av de som jag alltid kommer ha med mig, livet ut! Skulle bli vääldigt svårt att hitta någon att ersätta dig kan jag lova. I love you, bff!<3

image227

Helvette..

Fan vad dålig jag är. Åter igen sitter jag här istället för i skolan. Jag vet inte vad det gör som får det att bli såh är. De mornarna jag kommer upp så står jag ändå vid yttedörren minst en kvart innan jag kan gå ut. Jag tycker om att vara i skolan, men det är något som tar emot nått otroligt och typ ger mig ångestattacker. Jag har pluggat idag så jag har iallafall fått något gjort..

Igår var jag och Jannike hemma hos Roffe och kollade på film, bland annat Good luck Chuck. Den var faktiskt riktigt rolig! Jag hatar Jessica Alba, hon är så förbannat jävla söt..

Nog om det. Jag kommer få en extream makeover på min blogg idag av MitchiBitchi :D Är så himla trött på min fula blogg som jag har nu. Usch. I cant wait :D Den kan nog anses lite för naken, men jag älskar den bilden.. Jaja ni får se och tycka till senare. Kommer även att ha musik på min blogg, har du nån låt du gärna vill att jag har med så kan du skriva det här!


Nu ska jag ut och ta ett bloss, hej så länge! <3

Snart dags

Måste bara säga att jag ångrar emormt att jag köpte kläder för min biljett till Tokio Hotel. Hur dum får man vara? Iförsig så har mamma sagt att hon ska se till att jag kommer vara där då det är dags, men jag känner att de är inte värt hur mycket pengar som helst!! Som på den här sidan, vafan? Hatar att dom ska köpa upp massa biljetter för att sedan kunna sälja dom betydligt mycket dyrare.

Tur att man har en sån underbar vän som Mikkan iallafall<3

Läste i Bills blogg att denna turné har dom 2 bussar! En till Bill och Tom och en till Georg och Gustan. Fett skönt det måste vara! Ja, nu väller avundsjukan här. Skulle inte banga på att dela dendär bussen med Tom och Bill alltså. Undrar om dom är lika dana som den bussen de hade innan? Kanske ger dom oss en ny tour i deras nyaste inverstering som de gjorde med den förra. :)

image225image226

Kling

Wow, tycker att Elin Kling alltid är snyggt klädd, (snygg överhuvudtaget) men här överträffar hon tamejfan sig. Tycker även väääldigt mycket om hennes hår. När mitt hår växt ut tillräclligt ska jag skaffa en Klinglugg, och satsa på en liknande hårfärg, -aningen mörkare. Galet snygg är hon iallafall.
Här kan du läsa hennes blogg på kanal5. Klänningen från top shop ska jag försöka placera i min egen garderob inom kort, den är så jääkla snygg!

image222image223


Måndag

En helt ok måndag. Har inte hänt så mycket under dagen i skolan, utan det enda viktiga var nog bara författarporträtten på svenskan. De var rätt intresanta faktiskt. Jag vart förvånad över en viss person, den var mycket bättre än vad jag trott. Däremot använde den sig av en av författarna jag hade valt, men jag kom på nya under lektionsens gång så det är chill =) En sak som jag absolut måste tänka på när jag står där uppe är att inte säga "tycker verkligen" och "otroligt bra", det är vad alla än så länge använt sig av i varannan mening. Det är skitstörande. Och sen att inte avsluta meningen med att gå upp med rösten. Det är så stöööööörande!! Vill säga till alla som gör det, och slutar de inte så kastar jag frukt eller ber dom att lämna 'scenen'.. -.-

Det här med att vara underviktig är tydligen förbannat fel. Det tycker väl jag också iförsig. Men att vara överviktig då? Det tycker jag är värre. Och jag tror dessutom att de som är tjocka äter för att de mår dåligt, och därför ersätter smärtan med mat. Anarotiker slutar också för att de mår dåligt, men de är ju oftast för ytan. (allt detta är bara mina spekulationer, jag har säkert helt fel) Säger inte att det är så för varenda kotte,  men det är en sån bild jag har utav det. Jag tycker iallafall att det är värre att vara överviktig än underviktg. Iallafall när man kollar på de lite mindre fallen, när det är överdivet underviktikt eller övervikt ligger det på samma nivå.
Skulle egentligen vilja utveckla det här lite mer, men jag måste iväg på skolmöte. Vi ses senare!


Gustaf Norén

Feeett snygg. Sångare och gitarrist i Mando Diao. Holy smoke. Så jäkla het! Im in love.
Det är typ den här stilen jag tänder mest på när det kommer till killar. Typ sofistikerad rock, eller hur skulle du beskriva det? Sexigt är det iallafall. :)
image216


Snyggast är han ändå i den här videon!

Mando Diao - Long before Rock'N Roll

Grattis till mig =)

image215

Igår fick jag tillbaka en uppsatts jag tidigare skrivit av min svensklärare och gissa vad? Jag fick mvg på alla möjliga vis! På alla fem punkter. Bland hennes komentarer stod blandannat; "Fantastiskt!" och "Det känns som om du redan har gjort ditt livsval: Att skriva!" Fatta hur glad jag blev med tanke på omständigheterna :D
Nu ska jag kila iväg och möta Elin och Felicia, vi ses. Ha en trevlig lördag! =))

MK & Ashleys syrra

Jag skulle inte stå ut med att vara deras syster. Aldrig i livet! Men det är kanske för att jag är så girig, men tänk er att stå bakom dom hela tiden. Hon måste ju vara åtminstonde lite avundsjuk? De är ju MK och A som har pengarna, de är dom som är snygga, de är dom som får uppmärksamheten, osv. Aja Lizzie Olsen heter hon iallafall.

image214

Gott folk!

Hej allihopa! Gissa om jag vart glad idag när jag kollade på statistiken för en liten stund sedan. 41 unika besökare för två dagar sen. Mitt rekord hittils! Så typiskt bara att jag inte skrivit på länge, det blir alltid så tycker jag.. Så fort folk blir intreserade av min blogg så slutar jag blogga, sen när de tappat intresset så ser jag att jag haft läsare för en gång skull. Hoppas de flesta av er hittar tillbaka iallafall. Mikkan har lovat mig en ny design så förhoppningsvis kommer min blogg bli snygg innom kort.

Hade jättekul på NKeventet. Det är så att Kina kommer till NK denna vår och då var kända kineser inom området där och presenterade nyheterna. Vi hade jätteroligt allaihopa, minglade runt med massa rika, käkade "god" mat och såntdär. Enda nackdelen med kvällen var mitt dåliga val angående skor.. Eller dåligt var det inte men efter 5 timmar stående (nonstop!) så hade jag rätt ont. Men köper jag 11 cm höga klackar får jag väl skylla mig själv i guess. :P

Har ni sett Top Model Sverige? Ni vet hon brunetten som reprensenterar och jobbar på Mikas modell agentur? Hon var på det där eventet och pratade med mig och frågade om jag var med i Mikas och så. Hon kallade mig även vännen. Huhu, en "kändis" har kallat mig för vännen. Töntig jag är.

Vi fick alla 500:-, skulle likaväl ha gjort det gratis eftersom det var en rolig upplevelse. Vi tjejer hade jätteroligt tillsammans. Och de var ett par andra jämnåriga tjejer som var roliga de med. Kommer bara inte ihåg vad de hette. En av dom fick iallafall liiite för mycket vin i sig, men det livade upp stämningen för oss så det spelar ju ingen roll. :))

Veckans snygga kändis

image213
Leighton Meester
Mest känd för sin roll Blair i Gossip Girl. Läs mer om henne här


Veckans snygging

image211
Den här veckan blev det Filippa Smeds som fick äran att bli veckans snygging. Alltid lika snyggt klädd och de flesta vet hur mycket jag avgudar rött hår. Modell är hon också för den delen och vad jag vet så gjorde hon nyligen bilder för H&M.

Buhu

5 cigg på 3 dagar, tre dagar jag varit grining och trött utavhelvette. Men snart får jag förhoppningsvis pengar så jag kan köpa ett nytt paket. Nog om tråkigheterna. 
Idag har jag bara chillat hemma, föjlde med mamma till hennes tjejkompis och käkade där, annars stod bara top model på mitt schema! Älskar när de ska göra makeovers! :)

Jag tänkte på en sak, är det för tidigt att använda öppna kilklackar? Jag är jättesugen på att använda mina igen, jag har sakant dom så :'( Vad tycker ni? Skulle det se helt sjukt ut? Ja, ska lägga in något nytt här i bloggen, nämnligen veckans snygging och veckans snygga kändis! :) Börjar med det nu ikväll.
Ses sen igen!

image210
Ett par riktigt snygga kilklack, önskar att jag ägde dom!

Solbrillor

Idag prövade jag ut några utav mina favoritglajjor. Här får ni resultatet.


ABSOLUTA FAVORIT! Älskar Elton John brillorna! Enligt Elin Kling ska man satsa på runda glajjor till sommaren, både stora och små. Det kan vara svårt att hitta stora runda som är fina, finns många olika åsikter om Ashleys nya Chanelglajjor.


Wayfarers sitter inte så bra på mig, önskar dock att de gjorde det, det är så jäääkla snyggt!


Vanliga, aningen större. Supertråkiga egentligen, så tråkiga att jag var tvungen att hitta på något underligt sätt att göra bilden "roligare", Dessa kommer jag nog inte använda särskillt ofta iår.


Ovala rackare, tycker att modellen är jättecool, dessa är mammas gamla från 80-talet typ, tyvärr är det förstora för mitt huvud, synd. :(


ParisHilton. Om MK fortfarande kan ha på sig dom, så kan jag! Tykcer de är skitsnygga på MK, mindre snygga på Paris så det är nog rätt liten chans att de ser bra ut på mig. Menmen, jag prövar!

Det var allt. Är ledig imorgon så det blir sovmorgon! Mitch sover somsagt här, men hon måste iväg till skolan vid halv 1. Då ska jag faktiskt plugga, lika bra att komma ikapp!
Ses imorgon,
Juste! Jag pratade med tjejrna angående kläderna vi ska ha på detdär eventet, och Elin sa att det var ok att jag valde det jag ville, helst i svart och vitt. Kommer tyvärr bryta regeln med att ha en grå klänning (kan visa imorgon) men det sa Elin att det var ok det med. :) Toppen, sov gott!


Mitch och Lula fyller ett år! :D

wohoo, idag firas det! Mikkan och jag har varit bästakompisar ett år nu. Tänk att jag alltid ska börja bråka med de som betyder mest för mig innan jag blir vän med dom :p Antar att det är sant som dom säger. att kärlek börjar alltid med bråk, (och slutar i sängen, vilket det gör för mig ikväll eftersom mitch sover här. även om det antagligen inte är så ramsan menar på att det slutar i sängen)

image203
BFF!

Ashlee Simpson

Vet att jag nästan bara har bilder nu för tiden, men jag kan inte motstå att skriva om de.
Ashlee Simpsons har blivit så jäkla nice. Tyckte hon var söt och cool när hon slog igenom med sin musik, speciellt med det svarta håret, tyckte hon såg ut som en jävla mes i Seven Heaven och riktigt het 07/08! Hennes stil påminner lite om MK och Ashley Olsen samtidigt som hon har en lite mer sofistikerad stil, i like it!
Tycker dessutom att ett av hennes smartaste  val ever var att göra sig av med sin näsa, hennes nya är perfect! Snyggt hår har hon också ör den delen, både färgen och frisyren. Mittbena ftw! =)

image201image202
                                                                                                     bilder google

Get off my man!

Ååh, mitt hjärta går i tusen bitar! Haha, det är en kille som jag har varit så jäkla smygkär i ett bra tag nu men han har en flickvän och de verkar vara superlyckliga :'( Jag hatar dom, speciellt henne. Har suttit och väntat hur länge som helst nu på att dom ska göra slut men de kommer säkert gifta sig bara för att! Typiskt, den enda killen jag egentligen kan föreställa mig med tillsammans, det suger! Nåväl, sånt är livet. Men om vi säger såhär, jag väntar fortfarande!

image200

Why?

Låter bilden tala  för sig själv..

image199


Vad är det jag ska jobba som egentligen?

På torsdag ska jag och några tjejer i klassen jobba på NK i garderoben eftersom de ska ha nått event där borta. Vi kommer även få 500:- som presentkort eller cash. Det ska bli jättekul och väldigt lättförtjänta pengar! Ett litet minus dock, tjejerna har bestämmt att vi alla ska ha vita stjortor och svarta byxor.. Så nu har jag suttit och sytt in ett par svarta jeans, (eftersom jag tyckte dom var lite förstora) men hur jag än gör så ser jag ut som en servetris! Jag hatar att ha stjortor på "det fina viset". Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, antingen får jag stå ut eller så kanske vi kan komma på något annat.
Ja, vi får se hur det blir, ska snart sova iallafall. Vi ses om inte annat imorgon!
Puss!

image198


OH LORD!

Jag  blir helt galen av den här videon, herregud! Snacka om att Bill turns me on! (Tom med ofc) Även ni som tycker de är gayiga, kolla på videon! Jag har ju haft problem med mitt internet den senaste veckan, så jag tänkte att det är lika bra att ladda hem videon, så nu ligger den på min dator så jag kan kolla när jag vil! :D
Alltså, åter igen, tack Maria att du skickade videon åt mig, det är den bästa på länge kan jag säga!


Room 401

Ett utav mina favorit program just när är Room 401. Jag skulle själv vilja  bli "offer" för ett av deras påhitt. :p
Den här videon är iallafall mitt absolut favorit klipp från showen, jag fattar inte hur de får in ett riktigt människohuvud där i. Jag menar, ett huvud kan så klart inte prata utan att ha en kropp och de allra nödvändigaste organen och blabla ni vet resten, så hur kan de isåfall byta ut (eller vad fan det nu är vad de gör)  det lösa huvudet till en människas huvud, eftersom vi såg ju alla att några sekunder innan saknade huvudet i burken kropp! Jag får inte riktigt till det iallafall, men det är som sagt ett fettbra avsnitt!
 


Hejohå

Har ni haft en bra dag idag? Jag är lite bakfull och trött som ett svin, annars har min dag varit rätt okej. Ska ner till ica och köpa ett nytt paket snart, och sedan till Lelle eftersom hon är ensam hemma och då tänkte vi laga tacos tillsammans, fett mysigt! :D
 
Det är rätt lustigt egentligen hur skor, väskor, smyken och solbrillor kan göra en outfit så fulländad! Tycker att alla bara ska maxa på med följande nu under våren
¤ Skor, variera så mycket som möjligt, andvänd höööga skor, pumps är en självklarhet
¤ Stoora bagar och små plånboksväskor, både i svart, brunt
(ljus/mörk) och rött!
¤ Solbrillor varenda dag, ju större desstå bättre! Speciellt Wayfarers (även om de inte ser så bra ut på mig), pilot och "Paris Hilton glajjor"
¤ Sätt på så mycket ringar som möjligt! Även mycket armband funkar.
¤ Tillsist, sjalar! De är så vackra! Det kan ändra en hel outfit åt dig hur lätt som helst!



Wayfarers, pilot, parishiltonglajjor :p

Haha tyckte att Toms senaste inlägg var rätt roligt;
"After that, we barely made it to NY since our airplane had technical problems -- it's definitely no fun spending three days in the airport next to Georg ('cause he doesn't smell too good) ;-)"


Lördag

Har ni sett en manlig strippare dansa på bordet? Det har jag! Haha, fan vad det var roligt igår. Alla var så fulla ^^ (självklart kan man ha roligt utan alkohol) Skitmysig kväll helt enkelt. :)
Hur var eran lördags kväll? =)

Grattis bebbo!

Grattis till min lillebror Felix som blir 6 år idag! Shit, jag ser honom fortfarande som två-tre, det är helt sjukt! Efter sommaren börjar han liksom skolan!


image194

Såhär kommer han alltid se ut för mig!

Gårdagens outfite

image179image181
image182image186



¤ Skinnjacka - H&M
¤ Linne - Gina
¤ Jeans - CM (
som trycker in min nästintill obefintliga rumpa ÄNNU mer)
¤ Väska - Second Hand
¤ Solglajjor - Indiska

Åh! Det var ett sånt härligt väder igår! Älskar när man känner att våren är på väg. Nog för att det inte var alls lika fint väder som det tidigare har varit, men det kunde ha varit så mycket värre! Solbrillor på!

Puss på er, vi ses imorgon om jag inte har något mer och säga framemot kvällen

Lite utav min shoppingrunda

Här är lite utav vad jag snappat upp under helgens gång;

image171image172

¤Byxor - Cheap Monday 50:- (köpte två par, de andra är aningen brunare)
¤Halsduk - H&M 10:-
Övriga köp; 3 tröjor, två nya armband, en jacka. Allt förutom jackan köptes på rea!

Här har vi mina second hand fynd!:

image175image174
(jackan, tröjan och skorna är inte secondhand)



¤ WE Byxor- 10:-(!!!!!!!!!) 
¤ Väska - 88:-
¤ Vittarmband - 10:-
¤ Trådarmband - 5:-
(köpte även en sjal för 80:- som tvättas just nu)

Kan säga er alla att se mig handla på second hand knappas är för sista gången, snacka om att man kan fynda! Ska åka till en lite större affär nästa gång, men det fanns mycket bra kvalite varor där jag var. Bilder från gårdagens outfit håller på och laddas in just nu, så de kommer upp allderles strax.

Klockrent

Hur lyckas hon? God, i wish i knew. Hon är så otroligt personlig och orginell. Fantabolous! Här är hon iallafall innan en Chanel visning. Ashley var även på plats men inte alls lika tjusig som M-K.

image170

Så typiskt!

Så otroligt typiskt min morsa! Hittade en väska som jag tyckte var skitfin igår, både i svart och brunt. Så typiskt av min morsa att då köpa båda två och sen visa upp dom och srkrubba in dom i mina ögon och säga att hon köpte dom till sig själv, dvs jag får inte röra dom! Jag hatar henne. Kanske känns överdrivet för er läsare men tänk er att leva så här och v ara med om det 24/7 hela ditt liv!  Jag är så jäääkla farbannad just nu...

 vi ses...

Orättvist (SM)

Smashing Pumpkins spelar snart här i Sverige och jag skulle mer än gärna gå. Tyvärr har jag lika mycket pengar som den som lever på gatan just nu så jag kan inte. Lelle däremot, hon ska gå! Så orättvist :'( Jag tänker sitta hemma och spela den enda låten som finns med dom på guitar hero och låtsas att jag hör dom live eller nått.. Sad, so sad.

Ska berätta och lägga in bilder på mina senaste köp, jag lovar att ni kommer tappa hakan. Ni förstår jag var inne på en sh affär för andra gången i mitt liv (sprang ut då jag var på beond retro i tisdags, villket var min första gång på sh) och jag hittade faktist ett par grejer. :)


Ikväll ska jag antingen plugga som ett svin eller gå ut och festa med några kompisar. Det ska komma nån Danne som tydligen är skitrolig så det  vore synd och missa men samtidigt måste jag få det här med skolan gjort! Jaja, vi får se hur det blir. Ses senare!

Smashing Pumpkins - Tarantula

RSS 2.0