Lojalitet, tillit, integritet.

Det finns jättemycket jag vill säga till er alla. Saker som egentligen inte betyder något, utan det är mer som ett slags avslut. Jag vet att även om ni skulle lyssna skulle ni inte bry er, så därför låter jag bli.

Jag måste erkänna, det är lättare än vad jag trott. Var det så lätt att klippa tråden har det ändå aldrig betydigt något speciellt, så varför ska det vara speciellt för mig.

I'm loving it

Åh, var inne på lindex idag och kollade om de hade några fina väskor. Hittade tyvärr inga, men däremot ett par skitsnygga solbrillor! Gillar egentligen inte den här modellen, men kan f-n inte motstå dessa. Jag tänker köpa dom nån gång i veckan. Hade inte råd idag, eftersom jag köpte två nya scarfar, Mikkans present, chips, läsk och godis.

image102
Lindex 69,50:-
Risk att de är aningen ute i sommar, men skitsamma. :)

Corbin Bleu

image101

M-M-M, Mamas sweeeet potatopie
Så jävla snygg! Jag måste fan lägga upp en lísta på mina toptio killar eller nått, jag la ju upp på snygga tjejer, så det är ganska rättvist tycker jag. =) Snyggast är ändå håret.

Strul som vanligt

Åter igen är det strul med min jävla blogg. Åh, jag hatar det här!
Jag kan inte lägga in bilder eller fixa med texten. Skitkul! Aja, jag försöker igen om ett tag, troligen kommer det inte fungera då heller eftersom det inte funkat på hela dagen, men iallafall.

En liten lista =)

Utmaning - 7 sanningar om mig själv


1. Jag har fyra garderober som är proppfulla (med skitkläder jag inte använder :S) så alla mina kläder ligger på golvet.

2. Jag kan inte spara pengar, det går bara inte. Brukar oftast köpa upp min "månadspeng" på första dagen.

3. Jag tål inte vinäger. Inte så att jag är allergisk, utan jag mår bara illa av doften och smaken.

4. Jag vill VERKLIGEN ha en hund, en pomeranian.

5. Man kan köpa min kärlek.

6. Jag vill ha sex i en säng som har en spegel i taket, eller möjligvis en tv. :p

7. Jag kan få känslor för andra rätt snabbt, men oftast håller de aldrig i sig.

Utmanar alla =)

Resident Evil

Hej igen. Tänkte bara tipsa om ett spel, som jag tycker är skitroligt, iallafall till Wii. Nämnligen Resident Evil Umbrella Chronicles. Jag brukar föredra typ Mario Party och sånna spel, men det här är fan riktigt kul! Har snart klarat ut spelet, ska hem till Lelle snart så ska vi köra den sista bossen tillsammans. :p
Om du vill läsa en reccension om spelet, tryck här.

image99


I know, I'm a geek.


Dagens Outfit!

Herregud, jag vet inte vad det är med mig. Jag känner mig så (oroväckande) generös! Inte nog med att ni fick en dagens outfit igår så får ni en idag igen! Dagens stora överaskning; jag hade uppsatt hår! Det har jag inte haft på länge kan jag säga dig. Tyvärr ser det inte lika bra ut som det känns att ha det så, men det är bara att vänta på att håret mitt växer. :(

image92

Tryck för större!

¤T-shirt - H&M
¤Kofta - Gina
¤Jeans - Cheap Monday
¤Ringar - Mammas allihopa =)

Ska slänga på mig en stor sjal eller halsduk till senare, svarta pumpsen och svarta kappan. :)



UPPDATERING! Här får ni se hela min outfit om ni vill =)

image97image98

¤Svarta pumps - Ellos
¤Svart kappa - Vila (tog mammas istället, den är lite för stor :/)
¤Sjal - MQ

Hello little boys little toys

Hur kunde jag glömma? Jag har ju två par helt nya skor! Ett par vita pumps och ett par bruna ankelboots. De ser såklart mycket bättre ut i verkligheten, jag hatar min kamera, och vikneln är helt fel. Nåväl, det får duga =)



De bruna är en tolkning av Louis Vuitton's Cornelia Ankle Boot. :)
De finns i rött, brunt och svart. Hade jättesvårt att välja, tänkte ta de röda först, sen de bruna, sen de röda sen de bruna. Det fick bli de bruna. :p

(louis Vuitton Cornelia Ankle Boot)

Hjälp, snälla!

Finns det någon där ute som har lust att byta min profilbild åt mig? Jag har frågat och läst en massa om hur man ska göra det, men fattar inte ett piss! Skulle verkligen vara jättesnällt. :)
Tack så mycket<3


Dagens Outfit!

Jo, long time no seen! Men här kommer det en! Det här var alltså dagens;

image84image85

¤ Top - GAP
¤ Väst - Gina Tricot
¤ Shorts - Colle Ctors Iteam
¤ Gråa mönstrade stickade strumpbyxor - Gina Tricot


Ingen Nicole Richie precis, men vänta ni bara tills cashen rullar in ;p

Billy Depp?

image83

Två flugor i en smäll, eller vad säger ni? :p


Paris?

Hej bloggen! Inte en sån spännande dag idag kanske, men jag har iallafall något nytt på gång. Det är nämnligen så att jag nyss skickade ett mail till pappa angående min adress. Jag har funderat ganska länge på att flytta ner till pappa efter att skolan slutat, men sen startade vi vårat band, men det gick ju åt helvete så vad ska stoppa mig nu? Jag frågade helt enkelt pappa vad han tyckte om att jag flyttar ner dit, iallafall ett tag. Jag är så trött på Sverige och varenda människa som bor här. Jag önskar jag kunde ta med mig Lelle dit, och Mikkan för den delen, men annars kan allt annat bara dra åt helvete.  Jag vill ut och leva livet! En ny början, med massa pengar! Varför har jag inte gjort detta tidigare? :p Hehe, nejmen det här är nog verkligen något jag vill. Kommer isåfall sakna min familj men det går väl över mer och mer med tiden, dessutom ska jag ändå inte bo kvar hos någon av mina föräldrar särskillt länge till förhoppningsvis. Jag måste verkligen kämpa med mina betyg nu också här i slutspurten. Det är viktigt att jag får BRA betyg, så att jag får den där bilen pappa lovat mig. :) Jag funderar på bland annat  en Lamborghini Gallardo Superleggera eller en Land Rover Freelander. Dags och plugga lite, så hörs vi kanske sen :)


Helt otroligt!

Japp, som rubriken säger, det är helt otroligt. Denna helg lyckades jag, på något underligt sätt få ett par typ E-kupor! Helt otroligt!


image79

Nej, men seriöst. Lars hade sånna av någon anledning, och fan vad konstigt det känns med så stora pattar. Men jag tycker ändå det är rätt fint, eller, kanske lite mindre. Jag vet faktist inte om jag skulle säga ja eller nej om jag vart erbjuden ett par. :p Vad tycker du? Stora eller små?


Bills jacka

Bills jacka som han bar på NRJ Music Adwards tycker jag är skitsnygg och skulle vilja ha en själv, både i vitt och svart. :p Synd att man inte har 3,094.34 US Dollar.  Vad kan man säga? Dior är Dior!

image76

Om du själv har råd, kan du skaffa den här

Tatueringar

HA! Lite lustigt faktist, några tjejer och jag i klassen har under de senaste två veckorna ritat ovanligt mycket, eller gjort fake tatueringar på varandra, och vips så var det mode! Lovar att det var pga oss =)

image75


Trend: Tatueringar
En trend som syns allt mer på världens catwalks är tatueringar och då menar jag inte riktiga utan målade och tryckta sådana. Jean Paul Gaultier visade en hel del tatueringar i vårens couturevisning. Sailorinspirerade sådana såklart. Jag blir lite sugen på ett par liknande strumpbyxor faktiskt. Kan vara kul att experimentera till olika outfits med.
 
(Källa)

:D:D

GRATTIS LELLE PÅ FÖDELSEDAGEN! <3
verkligen, tack för att du finns<3

image74
LELLE 17 ÅR IDAG :D
(haha förra årets bild men den får duga)

Åh<3

Jag vill ha ett lejon, jag vill verkligen det. Dom verkar vara så mysiga, och som jag sa tidigare, ingen kommer vilja mucka med en :)

Kossan.se

Hahaha

Hahaha så himla rolig, ja skulle typ vilja pröva. :p
Kossan.se

2005 eller?

Hejsan svejsan. :) Har egentligen inget roligt att säga, men ska försöka komma på något till senare ikväll. :)
Jag satt och tänkte på ett av mina tidigare inlägg om bandet, och jag måste säga att jag övereagerade aningen och håller med Johanna, det var onödigt att sätta in i bloggen. Som tur är är det ingen som läser min blogg, så ingen skada skedd antar jag. Iallafall, så tyckte jag innan, och det gör jag delvis nu med, men jag måste verkligen säga detta, går vi i sjuan igen? För det känns verkligen som det! Det är precis som i sjuan. Vad fan är det med "utfrysiningen", arga blickar, tål inte att prata med osv! Herregud, är vi inte kompisar längre? Jag känner verkligen att jag inte orkar bry mig utan när det har lagt sig, eller om det ens lägger sig så får ni komma till mig. Jag orkar helt enkelt inte. Haha, jag får vara ensam i skolan, det gör inte så mycket :p Eller så får jag hänga efter Johan, eller möjligtvis Felicia. :p =)

Jag har nyss suttit i badet och skrubbat hela mig, och jag tror att jag (som vanligt) skrubbade för mycket eller för hårt i ansiktet för att det är jätterött och svider :'( Hoppas jag inte kommer få ett sånt där skrubbsår som jag brukar få :p Att man aldrig lär sig..

Finns det kanske något bra på tv man kan kolla på? Ska gå upp och sätta mig en stund iallafall. Victor är här också, och honom vet ju alla vad jag tycker om -.-

R.I.P

Heath Ledger död!

image72


ALL TEXT FRÅN DEN HÄR BLOGGEN
Heath Ledger hittades död i sin lägenhet igår eftermiddag. PageSix.com rapporterar att han dog av en överdos. The NY Times rapporterar att en massös kom förbi hans lägenhet på en bokad tid igår, 13:31. Heaths städerska och massösen knackade på hans sovrumsdörr men fick inget svar. De öppnade dörren och fann honom medetslös. De ringde omedelbart efter en ambulans och hittade piller runt hans kropp. Ambulansen anlände och sjukvårdspersonalen gav honom HLR utan framgång. Han förklarades död på platsen. Heath Ledger blev 28.

Efter sig lämnar han sin 2-åriga dotter Matilda som han fick tillsammans med dåvarande frun Michelle Williams.


Bilden ovan är en av de sista bilderna tagna på Heath, det togs lördagkväll på inspelningen av  "The Imaginarium of Doctor Parnassus."


"I had such great hope for him. He was just taking off and to lose his life at such a young age is a tragic loss. My thoughts and prayers are with him and his family."

- Mel Gibson


"What a tragedy. My heart goes out to his family."

- Nicole Kidman


Jag vill nog inte vara lycklig. Iallafall inte när det kommer till killar. Jag vet inte om det är fler än jag som känner såhär, ingen jag känner påstår att de är likadana. Såhär är det iallafall, så fort en kille är kylig mot mig så blir jag så jäkla kär! Men om han blir gullig mot mig då blir jag nästan äcklad. Jag vill verkligen bara ha det jag inte kan få. Jag kan verkligen inte förstå varför det är så. Jag vill ju, tror jag, ha en pojkvän. Nej ni, man kan nog inte bli mer dum i huvudet än vad jag är. :) Jag tror att det är därför jag gillar Bill så mycket för den delen. Aja, sån är jag. Kommer antagligen dö ensam och äcklig. =(

En sån trevlig dag...

Jani kära vänner, jag är dålig på detdär med att uppdatera bloggen, tro mig jag vet det. (Johanna tjatar varje dag på mig :p) Det här inlägget skulle egetligen skrivits igår, men jag var inte hemma osv.

Dåså, igår var inte en sån bra dag, eller på ett sätt var det det. Först så gjorde vi ingenting i skoan, åtminstånde inget anstränande. Dessutom hade vi bara 2 riktiga lektioner, eftersom efter lunchen skulle vi iväg på sollentuna frias konsert i kulturhuset. Det var 2:orna som spelade, sjöng och ja dansade lite. Det var faktiskt jättebra, bäst var såklart Lukas  Tror inte att han såg mig, men det var kul att se honom eftersom vi inte träffats på ett tag. Jag är så jäkla avundsjuk på honom, han kan spela de flesta instrumenten och dessutom sjunga.

Man tycker ju att konserten borde ha gjort oss tjejer (i "bandet") mer taggade, men det iallafall inte jag. Under konserten insåg jag att det faktist inte är trummor jag vill spela, utan att gitarr, som jag sa från början. MEn eftersom vi inte hade någon trummis så ställde jag upp, (eftersom ingen av de andra i bandet kunde göra det) Men efter att ha provat på trummor ett tag nu så vill jag helt enkelt inte spela det längre, jag vill spela gitarr!!!!! Och då blir isa så in i helvete förbannad, och kör med "varför satte du dig där från början då?" Isa, det kan jag svara dig att jag gjorde det eftersom ingen av er två kunde göra det! Ingen av er ställde upp! Jag har iallafall prövat, det har så fan inte ni. Du har fan ingen rätt att vara sur på mig, jag däremot har rätt att vara sur på er. Jag fattar inte, om du är så jävla bra och bandet betyder allt för dig kan du (åtminstånde pröva) sätta dig bakom trummorna, lika så du Freddi! Ni kan inte tro att jag tänkte vara den enda som skulle behöva anpassa mig? Det är fan absurt, och fan inte värt det. Men det är okej för mig, jag kan lära mig gitarr på egen hand, och bara vara med i Mikkans band.

Gick hem till Johanna efter det, låg och snackade, sen somnade jag. Det var jätteskönt. Jag åt där också, jättegott faktist, även om det var fisk (bland annat). Deras farmor är så gullig ^^  Det känns som om det var länge sen jag och Johanna var själv, vi hade mysigt<3  Och på fredag ska vi till djurö till hennes mormor, som jag har saknat! Hon är också så himla gullig!

Skriver mer om en stund, har ett par ämnen på g. =) hejdå så länge<3

Snygga brudar

Hejsan! Hur har eran dag varit? Min har inte varit så bra, bråkade ganska rejält med mamma igår kväll så jag har inte mått särskillt bra idag. Nått som inte får mig att må bättre är då att kolla på vackra tjejer, men de är oemotståndiga, jag kan inte sluta kolla på dom. :p Här kommer några av mina favoriter;


Kate Moss, alltid, hon får rock och risig se frächt ut


Adriana Lima, det strömar Sexig ut från henne


Elin Kling, måste vara sveriges snyggaste brud


Mary-Kate Olsen, orginell som fan, ger mig alltid insperation, som denna outfit; enkel och ursnygg


Selita Ebanks, hon får mina ögon att trilla ut, speciellt i dendär gula klänningen. OMG


Bäst :p

Hihi, det här måste fan vara den bästa musikvideon. Vem vill liksom se samma rumpa skakas i 5 minuter med en biffig rapare? Nejdu, det här är äkta vara! :p Så himla rolig, lätt att jag skulle vara såhär oseriös i min musikvideo. Men jag tycker det är lite konstigt att Travis Barker är så off, han gör nästan ingenting. När han sitter på toan och när den andra killen äter blomman tycker jag är bäst. :P
 Varsågoda, enjoy!


My best friends

I love you all so much!


image65
image64

ÅH NEJ!!!

ÅÅÅÅ!!! Kan det bli värre? Som jag sa förut så ska Tokio Hotel spela i sverige den 3/4, och biljetterna tog slut hur fort som helst, men att jag hittade en anann sida att beställa ifrån. Men jag fattade inte hur jag skulle betala det, och trodde inte att jag hade fått nått mail om det, men det hade jag tydligen, men det var den 22/12, så det var ett par veckor sedan, då de skrev  "Vi har ej mottagit någon betalning för nedanstående order. Därmed är den nu makulerad."  Jätteroligt, nu har jag inga biljetter. Men jag gickgå in och kollade om de fanns kvar några på den sidan,  och det gjorde det, bara det att de kostar 1995:- STYCK nu. Och det är faktistk för mycket. Nog för att de kostade 3000:- på den i frankrike, men då betalade jag inte själv.

Men än finns fortfarande hopp! Först och främst har dom inte släppt alla platser ännu, men det vet jag inte om de kommer göra eller inte, men jag hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen det. Annars får vi åka ner till hovet och köpa av någon jävel som säljer där på plats. Om inte det heller blir för dyrt så att säga.
I värsta fall kan jag och mina tjejkompisar (som jag antar att dom vill) åka och stå vid deras hotell, för jag antar att dom sover här. =) Jag ska försöka att inte övereagera på det här, för det finns faktiskt möjligheter kvar.



image63
Jag tror att de är de röda längst fram platserna de inte släppt ännu

Slut på snön?

Hej allihopa! Hade tänkt och sätta in en bild på dagens outfit idag, men eftersom jag inte gick till skolan (mådde dåligt som tusen, så mamma sjukanmälde mig) så består min outffit av pyjamasbraxor och en t-shirt :) Jag försöker göra en imorgon istället, om jag mår bättre dåva.

Idag har jag bara legat i sängen och haft ont i magen. Jag kollade på en dansk film, "Älskar dig för evigt" hette den. Och den var rätt bra, ingen 5 direkt men det funka. Haha om jag ska vara ärlig så låg jag rätt länge och störde mig på danskan, jag tycker det är så himla fult! :p En blandning av tyska och svenska som dom typ mumlar ut.

Nåväl, vart har all snö tagit vägen? Var det det enda vi kommer få iår? Iförsig är det rätt skönt tycker jag, och jag är jättenöjd med vädret som vi haft de senaste dagarna, och jag skulle inte stå ut med slask nu! Men det skulle faktiskt vara lite roligt att åka pulka igen och det känns rätt konstigt att vi inte har nån riktig vinter. Men jag antar att det kommer väl mer i januari-februari.

image62
hihi våran iglo vi gjorde när snön kom :)

En ny tävling!

Nejdu, jag vann tyvärr inte Malins tävling, precis som jag trodde :p Nåväl, livet går vidare, och i mitt fall gick det vidare till Kenzas blogg istället! Hon tävlar ut ett par örhängen som jag verkligen velat ha, men aldrig kunat köpa. Hoppas turen är på min sida denhär gången, och ska jag vara ärlig så är priset bättre i denna tävling :p


Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari.

Tävla du också! Och om du inte gör det, håll gärna tummarna för mig :D

Ny bloggdesign!

Hihi, vad tycker ni om min blogg? Det är allt tack vare Johanna, som satt och jobbade på den hela kvällen. Jag är jättenöjd, förutom att jag inte gillar min profilbild, men den ska hon ändra imorgon. Jag måste verkligen lära mig sånt här själv, stackars Johanna, hon ska inte behöva slita för min skull :p

Har kollat runt lite på Ellos ikväll, och funderar på att köpa 3 olika saker där ifrån. Lägger upp dom här, och eftersom jag antagligen kommer beställa de i morgon får du jättegärna berätta din åsikt om de olika varorna, så jag vet om det ens är någon idé att köpa dem. :)

image58
Pumpsen som jag tidigare skrev om

image59
En svart väska, möjligt vis den bruna(?)

image60
En blå blus



Snart ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska bara torka håret nu eftersom jag nyss kommit ut ur duschen. Sov gott allihopa! =)

Strul

Fasen också, nu strular bloggen :( Vet inte om ni kan se mitt förra inlägg om Marias tävling, men kommer den inte fram snart så postar jag det inlägget på nytt :)

TÄVLING"

Hej allihopa! Det är såhär att Maria tävlar ut ett par gorgeous skor tills ikväll klockan 21.00 (SKYNDA!) Jag tror inte jag kommer vinna, men det hoppas jag på. För att komma direkt till tävlingen så tyck här. 
Passa även på att läsa i hennes blogg, det är faktiskt väldigt rolig =)

image52
Skorna som Maria tävlar ut =)

För tjock? För smal?

Jag har funderat en del på det här med alla skönhetsidialen, och igår satt jag och skrev med en killkompis om vad han tyckte. Jag har alltid hatat min kropp, allting med den. När jag var mindre vart jag retad för att jag var "för smal" och nu tycker jag att jag inte är för tjock, men jag har delar som jag är jättemissnöjd med. Men så iallafall sa han att han hellre har en tjej med bredahöfter än en med små höfter. Men samtidigt så har en annan kille att det inte är snyggt med breda höfter.
Jag visade båda två olika bilder och frågade vad de tyckte, så här svarade dem.


Okej, han sa inte direkt att han tyckte att hon hade breda höfter, men när jag påstod det så sa han inte emot och det tolkar jag som att han höll med. (jag har ändrat min åsikt, jag tycker inte hon har breda höfter, hon har jättefin kropp) Och han sa även att han inte tycker det är fint med bredahöfter, och att han gillar smala tjejer.


Kille nr. 2 sa att han tyckte att tjejen till vänster hade äcklig kropp, men att tjejen till höger "funkar", och att killar faktiskt vill ha tjejer med något man kan ta i. Jag antar att han inte menar något överdrivet, men typ en chipspåse här och där :p

Så nu är frågan, ska man vara smal eller inte? Jag ska börja träna som fan för att få ungefär som tjejen på första bilden har. Och om nu killar inte tycker det är särskillt snyggt, ska jag bry mig om det då? Jag vet att jag skulle antagligen vara nöjd med mig själv då, men vad är viktigast? Det är ju inte mig själv jag ska visa upp kroppen för.
Jobbigt ämne, och jag tror att killar och tjejer är lika mycket skurkar till orsaken att tjejer går omkring och ororar sig, vilket killar ofta säger emot. Nåväl, ska börja rota i garderoben nu. Vi hörs senare.

Ha en rolig fredag! <3

Hjälp!

Vilken färg tycker ni jag ska ta?

Jag vill absolut ha de svarta, och sen tror jag att det blir de blåa eller röda.


Om du också vill ha dem, tryck här. :)


Andra drömskor;
 (båda två är snyggare i verkligheten)

SOMMAR TACK!

Åh, jag vill ha sommar :'( Jag kan inte ta på mig de kläder jag vill ha, eftersom det är för kallt. Vinter borde bara få finnas i ungefär 2 veckor om året. Nu är jag så trött på det här att jag kan dö. :(


image42

Bild från förra sommaren i tunisien, på min fina polle<3

I know, it's only rock 'n roll but I like it.

Hihi, här kommer ett ytterst onödigt inlägg, men det är något jag är lite stolt över och ja, folk verkar ändå inte tycka att min blogg är något vidare intressant. Nåväl, för ett par månader sen var jag inne i en emo period, pinsamt nog, och då klippte jag av mig håret. Nu i efterhand ångrar jag mig somfan! Men nu är det påväg att bli långt igen :D


Mitt hår innan, ser inte så bra, men det går tillunder tuttarna ungefär :p

När jag klippte av det, </3

För en månad sen :D

Long time, no seen.

Hej igen allihopa! Har inte bloggat på ett tag, men det är inte så jävla roligt när ingen vill komentera :'( Inte ens mina närmaste vänner, och då tappar man lusten. Men iallafall, jag ska försöka ta igen så mycket som möjligt, kanske inte just idag för jag måste gå och göra mig i ordning, men så snart som möjligt.
Iallafall, tänkte ta upp Elizabeth Jagger som ämne idag, Mick Jagger från Rolling stones dotter.

Så här står det om henne i wikipedia;  "Elizabeth Scarlett Jagger, född 2 mars 1984, är en engelsk supermodell och är dotter till supermodellen Jerry Hall och Rolling Stones-sångaren Mick Jagger.

När hon var 14 modellade hon med sin mamma för Thierry Mugler - med framgång. Sedan dess har hon jobbat med modeller som Kate Moss, Karolina Kurkova, Gisele Bündchen, Erin O'Connor, Lily Cole, Mona Johannesson, Vlada Roslyakova, Snejana Onopka och många fler. Hon har även jobbat för bland annat Revlon, Victoria's Secret, Sass & Bide, Chanel, Gucci, Burberry, Louis Vuitton, Lancôme, Ralph Lauren, Versace, Nina Ricci, Mulberry, Hermès, Dolce & Gabbana, Moschino, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs, Belstaff, Valentino, Oscar de la Renta, Christian Lacroix och många, många fler. År 2004 blev hon omslagsflicka på det prestigefyllda baddräktsnumret av Sports Illustrated. Och hennes modellagentur är Ford models.

Hennes intressen förutom mode är konst, djur, film, böcker och musik."

Då är min fråga till er, tror ni hon hade blivit så framgångsrik utan sina föräldrar? Tycker ni att hon är vacker nog att vara en supermodell? Jag såg ett tvprogram om henne för ett tag sen, och hon verkar vara rolig och livlig, men jag tycker knappast hon är vacker. Men det är min åsikt, vad är din?

image38


RSS 2.0