Därför

Jag gillar att jobba med Mikkan när vi..

¤  Battlar, mopp vs. dammsugare
¤  Spelar Hangman
¤  Strippar
¤  Gosar med djuren (jag får alltid dom små söta)
¤  Hotar varandra med mopparna
¤  Drar lögner för personalen
¤  Driver framför övervaknings kamerorna
¤  Dansar och sjunger

vafan :(

Solen är inställd pga oväder! Vafan, jag som verkligen lääängtat efter våren och lite värme så kommer all jävla snö från ingenstans! Jävla skit. :(

Vad har hänt idag? Stockholms gruppen har ringt för femtielfte gågnen och nu har vi bestämmt ett möte på fredagen. Passar på att dra in och käkar med mina homies när vi ändå ska in till stan >:D Jag röstar på pizza hut, Jonas e brun och säger fridays.. Vi får se hur det blir med det där. Jag ska duscha och sen sova, fastän jag inte är trött.

Rock n' roll, sov gott!

alla kissekatter

Fan alltså, jag har verkligen insett hur meningslöst mitt dygn är, och där av mitt liv. Jag sover på dagarna, åker och jobbar och är sen uppe hela natten. Jag fuckar inte bara min skolgång, utan jag själv blir hängig och trött och orkar inte umgås eller vara trevlig eller något såntdär allmänt. Jag måste verkligen ändra på allt. På riktigt. Så jag måste börja planera (för första gången i mitt liv -.-) pch bestämma en sovtid och allt sånt där.

Iallafall märkte jag själv hur tråkigt detta ämne var, så jag byter. Min homie Sohrab berättade nyss att han ska till Paris under påsk och jag hade även tänkt att åka ner dit under lovet, och det är ju perfekt! För papa jobbar ändå så mycket och då kan jag hänga med Sohrab istället :D Vet inte riktigt vad han ska göra där iförsig.. Han kanske också ska jobba 24/7.. Vad nu finest.se har där att  göra. Jaja, vi får se. Skulle det bli som jag föreställer mig skulle det vara askul! :D:D

Nu ska jag göra min i ordning, för jag måste gå och lägga mig snart.

God natt alla fans, simma lungt!

Bluffen

Hon kallade sig för mitt största fan, största BLUFFEN skulle jag vilja säga. Jag känner mig så blåst.. </3

Linda... du vet vet vem du är........

Mitt liv är inte längre värt att leva

Ni vet den där sköna känslan av att förkylnigen äntligen släpper? Den får inte jag vara med om.. Det är sant, jovisst, jag har blivit lite bättre men nu har jag kommit till ett stadie där det bara tar stopp. Viruset trivs så bra i min kropp att den aldrig vill lämna den. Okej tänker ni, barnen i afrika svälter faktiskt. Men vänta ni bara tills ni går omkring och snorar på allt i er närhet och börjar sakta inse att detta är ert öde för all framtid. Jag har varit så naiv i mitt liv, gått omkring och trott att förkylingar är kortvariga. Jag fick lära mig att jag hade fel the hard way. Jag hoppas att jag gjort er medvetna om vad som händer i erat samhälle, kanske hos grannen? Honom du köper dina plommon ifrån? Badvakten på fyrishov? Ta vara om varandra, och ge den med permanent förkylning en extra klapp på axeln!

Katten Ella




Hur är din katt egentligen? Min gillar långa strandpromenader, kattlådan och att chilla i en systempåse.
På sista bilden ser ni hur gärna hon vill dö......

jag antar att jag, Isa och Sophie har dålig humor :(

Jag är inte förbannad på riktigt

Vad fan? Vad är det för fel på sl? Kommer just från att ha suttit på en iskall, snöig hård jävla bänk klockan 6 på morgonen och väntat på en jävla buss som aldrig kommer..... Hur kommer det sig att när en flicka, med en vilsen själ och så lite vätt i skallen att hon tar på sig den tunnaste jackan hon har en vinter morgon, att dom har mage att komma försent? Och alla jävla bilar som åker förbi och vilseleder en så hårt och får upp ens förhoppningar så mycket och ingen jävel funderar på att agera taxi åt denna lilla flicka. Jag lovar er, varje gång jag såg lysen komma emot mig kändes det som min födelsedag, men möttes bara av samma grova besvikelse varje gång. Jag hoppas dom dör av skam. Jag har så många bra idéer åt sl som jag tror jag fan måste ta och skicka in, en förändring måste ske! För två dagar sen satt jag med samma kalla jacka och väntade på bussen i 40 minutrer. Jag ska köpa mig en sparkcykel..

RSS 2.0