Här är dina trosor, nu kan du gå

Mm, jag hade den bästa och värsta drömmen jag haft på länge för någon dag sen<3


Min papa ringer inte mig, han får skylla sig själv om jag inte kommer. Jag är hungrig, ska snart hem till Tompa och grilla. Dessutom är jag trött, sov bara 2 timmar inatt, eftersom en viss person väckte mig och sen kunde jag inte somna om... :(

Har varit med Linda idag, vi var på umo idag igen, (men har ingenting med rubriken att göra :p) men jag lovar att tanten lurade mig.. Känns bra! Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra idag, Linda ska ringa mig när hon åker hem från stan så får vi se om vi drar någonstans. :)

Trevlig valborg allihopa! :D

Linda tog en jättesnygg bild på mig........
hehe min topp ser fuckad ut, men det är lugnt ;)


dagens




ballongtop från Only, shorts från Gina

mina favoritord

Jag tror nog att det här är mina absoluta favoritord. Retas och fosterställning. Jag skrattar typ när jag hör någon utav dom, vet inte varför..

vem är blond?

Jag - "jag vill också vara i London nu!"
Han - "Jag vill åka till USA. Eller London kanske ligger där?"

min pojkvän är 18!

WOHO, Jonas fyller 18 år idag! Nu är jag typ den enda som inte får följa med ut på krogen :'( Hoppas du har askul på båten ikväll, vet att du kommer tänka på mig när du får massage hehe ;)

LOVE YOU<3

just my luck

Fan också. Igår kom Jani hem med en trådlös mus och trådlöst tangentbord åt mig. Musen var det inga problem med, men mitt pimpade tangentbord ville inte ansluta sig till min dator av någon konstig anledning. Jani åkte tillbaka med det till butiken och då fick han tydligen inte lämna tillbaka det där eftersom den var öppnad? Det var 1500:- direkt kastat i sjön.. Han lovade dock att köpa ett annat som funkar men jag vill verkligen ha det som han kom hem med. =( Tack ändå<3


Vill bara säga att en viss person är en sjuk manipulerande myttoman, och det du gjort nu är inte okej någonstans. Du visar bara vad du är för sorts människa. Fyfan för dig, grattis, du lyckades göra mig ledsen! :)

fredags outfit

Jag orkar inte gå och lägga mig än, så jag lägger in den här. :)




t-shirt från All Saints, svarta leggings, converse som inte finns med på bild heh





förlåt bebbo, det vart bara fel

mando diao

fan vad bra dom var<3333333333333



Hehe hade vip platser och en balkong för oss själva mer eller mindre. Men coola som vi är bestämde Mikkan och jag oss för att gå ner och rocka loss framför scenen. Jävlar vilket drag det var, jag älskar konserter!!! Sen skadade det inte att killen bredvid mig stod och pressa och han var fan kattig ;p Ne. jag skojar bara, men han var snygg....... :p

Trodde inte att dom skulle spela God Knows, som är min favoritlåt med dom, så hörde jag att den kom i lite remix och jag gick loss. FAN VAD BRA DET VAR!!!!

Bilder kommer säkert imorgon =)

TACK CARLOS OCH MIKKAN!!!!! :D





Satt och grät när hon sjöng inför hela skolan för två år sen, har inte lysssnat på jättelänge, men sitter åter igen och grinar. BÄST!

lökfredag

Igår vaknade jag och Linda rätt sent, båda sket i skolan men jag var tvungen att dra på kvartsamtal. Måste boka tid med syon så jag kan byta från äclekvilunda(!!!)Efter det ville Linda dra till Rudbeck och möta upp Saman, och snäll som jag är följde jag med. Var väl där i 40 minuter eller nått och drog hem :p Bråkaed med Mikkan och sket i och jobba.

Mötte upp Jonas, fadern till mitt barn,och vi löka typ hela tiden.  Visade bla. upp våra stuttsmatteskills för Beccis :D Jag var fett sugen på kladdkaka och kanelbullar men Jonas vägrade ofc gå till ica.

Runt halv 12 gick vi och mötte Beccis och Mathilda, stog med dom ett tag, och Beccis var så jävla full att hon kommer säkert inte ihåg ett piss idag. :pVet inte riktigt hur det blev som det blev, men jag och Emelie gick till donken och käkade 2 cheesburgare, Beccis ville att vi skulle komma förbi henne sen påvägen hem men jag glömde fan det! Du får komma och göra det idag ist Beccis :D När vi satt på donken kom det ett ASCOOLT turkgäng, dom gjorde massa coola saker, dom rökte och spottade inne, tog Emelies pommes frits, slängde ner en bricka på marken, och stog och bråkade i en timma om att han ville ha kvitto för sina 2 cheesburgare...4 poliser kom dit pga det, jag och Emelie satt bara och skratta. :p

Bilderna är snygga.. ;p



LÅNGT HÅR!!!


Pappa och barn<3
 
Mamma och barn<3
  
Jonas är inoljad och redo att köra;p
 




Min favoritbild, haha!

Jonas gick loss :D

lök =)

Lägger upp videos sen, men dom är "splittrade" så Mattis måste sätta ihop dom igen! :p Nu ska jag lägga mig i solen ett tag, sen måste jag åka iväg. =(

fredag

Jahapp, kom precis hem och ligger i min säng nu och önskar att en viss person hörde av sig men det gör den inte så det är lika bra att sluta tänka på det. :)

Ibland tror jag inte riktigt folk tänker på vad dom säger, att slänga ur sig onödiga saker är fan inte okej. Det kan vara skönt att få ur sig sin ilska, men man kan inte säga vad fan som helst. Sen kan man verkligen inte förvänta sig att personen ifråga vill träffa en minuter efter man sagt tex att någon är dum i huvudet och slängt på luren i örat.. Då känner jag att jag kan säga och göra vad som helst så det är bättre att jag är ifrån personen och lugnar ner mig, för sen är det lugnt för min del. Jag är ganska kylig, men när det kommer till mina närmaste vänner är det de små detaljerna som är avgörande, och går nått fel så måste jag få kunna säga till, annars funkar det inte. Hatar att det alltid blir såhär..

Orkar inte skriva nått inlägg nu, gör den här listan och sen ska jag antingen sova eller läsa min bok, för det är ju sånt normala tonårstjejer gör på en fredags kväll!!...... :)


Har du någon sjukdom? ne
Har du ätstörningar? ne
Klipper du dina naglar ofta? ne
Duschar du varje dag? ja, oftast
Använder du parfym dagligen? ja, det tror jag nog
Sminkar du dej varje dag? ja
Plattar du håret varje dag? ne
Är du morgontrött? OM jag är..
Äter du frukost varje dag? nja, inte varje dag
Hur många syskon har du? 4
Bor dina föräldrar ihop? ne
Bor du i villa? vet inte riktigt vad man kallar papas hus för :p
Är din pappa äldre än din mamma? lika gammla tror jag
Har du flyttat någon gång? ja
Är någon i din familj överviktig? hehe, papa har lagt på några kilon på äldre dar, ja
Har någon av dina föräldrar en allvarlig sjukdom? ne
Lever alla din far-och morföräldrar? ne :(
Hur många kusiner har du? 2 riktiga, en som är död och en massa halvkusiner

DU HAR...
Björn Borg [x]
Cheap Monday [x]
Peak performance [x]
Frank Dandy [x]
JL [x]
Diesel [x]
Eget rum [x]
Mobiltelefon [x]
Klocka [x]
Dator på rummet [x]
TV på rummet [x]
Minst fyra par skor [x]
Minst fyra par jeans [x]
Minst fem tröjor [x]
En parfym som kostar mer än 500 [x]

HAR DU..
skolkat [x]
rökt [x]
snusat [x]
druckit alkohol [x]
skrikit åt en lärare [x]
blivit utslängd från en lektion [x]
fått IG på ett prov [ ]
fått skulden för nåt du inte gjort [x]
snattat [ ]
tjuvåkt buss [x]
varit på en vild fest [x]
stulit något [ ]
sms:at på en lektion fast du inte får? [x]
tuggat tuggummi på en lektion [x]
ramlat i trappan [x]
gått in i en lyktstolpe [x]
satt i halsen när du sagt något inför folk [x]
gjort bort dej [x]
vinkat åt någon som du trodde att du kände [x]
sagt mamma eller pappa åt en lärare [x]
spytt i skolan [ ]
haft matkrig [x]

ÄR DU...
Snäll? oftast :D
Glad just nu? nja
Kristen? ne
Vältränad? jag har fan magmuskler, var nu dom kommer ifrån
Tjock? ne
Vimsig? ibland
Trött? ja, rätt ofta
Lat? ja
Nöjd med ditt utseende? ne
Desperat? ne
Duktig i skolan? när jag vill
Fjortis? ne
Fixerad av något? ne
Sockerberoende? ja
Var det jobbigt att svara på frågorna? ne

yes

Skönt att slippa jobba idag =)


en torsdag

Konstig dag igår. Först låg jag bara ute i solen och läste min bok, och hade det skönt som fan!! Men så ville ju Mikkan att jag skulle åka till Rudbeck så jag safte mig på tåget och ringer henne när jag är i Rotebro. Då känner hon att hon ska  berätta att hon åkt hem för att hon mådde illa.. KUL. Så jag drog hem till henne istället. Låg i varsin soffa och kollade på tv och somnade..  Ingen av oss kände för att åka och jobba och tänkte skita i det, och jag skulle gå iväg och träffa Linda och kanske Isa, dvs hade redan andra planer. Men så i sista minut ändrar Mikkan sig så vi drar dit istället. Mikkan kunde knappt stå på benen eftersom hon måde så illa, men hon lät mig ändå inte jobba själv?

Var  där i 45 minuter, drog sen hem till mig med Linda, tog en varsin öl och bara chillade på min baksida. Jag var äcklig och rutten då Robin börjar hetsar om att vi skulle hem till Bacon för där satt han, Anton, negern och Bacon och drack öl? Så det var bara att hoppa in i duschen och sen dra dit.. Var inte där särskillt länge, satt på hans rum och viskade tills vi blev utkastade ;p Bussen gick inte  så vi fick gå hem. Sånt är livet.

Linda sov hos mig och vi hade det mysigt :D
asfina bilder ;p



snygg  brud!!.....

Död fisk =) Nellie salkade mig idag, tror att hon är rätt så kär i mig, tjuvtittade när hon följde med in på toan gjorde hon också!

fräscha brudar

bebbi<3

Nya klänningar

Jag har fått nån slags flipp och går omkring och köper massa klänningar, jag som kanppt använder klänningare.. Vet inte varför, kanske för att de påminner mig om sommar och vår eller nått. Iallafall, här är två jag köpte igår. Extra kul att eftersom dom är köpta på Gina betyder det att varenda jävel kommer springa runt med dom i sommar! YEY

Suger bara att man inte kan ha bh på sig i dom, jag hatar sånna klänningar, menmen..

Gina 200:-

Gina 250:-

Dagens

Idag är det äntligen skönt ute igen, våren börjar sätta igång nu tror jag! Längtar till helgen då det ska bli sjukt varmt<3 Gjorde np i matte idag, var först klar och fick gå,  kom hem för en stund sen och ska bara chilla :) Sen vid 3-4 ska jag till rudbeck och kolla på spelet Mikkan gör om Ella (jag vet att jag måste sluta hänga där...) och försöka dra in henne till stan hehe.. >:)


Tråkig, men idag behöver man inte lökkläder iallafall :D:D




WHAT?

Hur fan gick det här till?


chill

Woho, trodde jag skulle missa provet idag eftersom jag låg i sängen så länge så jag skickade ett sms till min lärare, men hon svarade att dom skjutit upp provet till 9.45. Vilket flyt, right? Det här e min favoritdag =)

sjuk kille

Jag blir fan lite småkär när jag ser den här, jag tycker han e fett cool! Bäst är det när pianot kommer. Snacka om tålamod..


lets get it on

Idag har jag och MIkkan sovit en massa och sen kollat på tv samtidigt som vi börjat planera för en av våra resor den här sommaren. Vi ska först till Paris, chilla där hos papa i några dagar och sen dra vidare till italien och leva livet. Jag gillar italienare hehe.. Iallafall så kommer vi nog åka mer eller mindre direkt efter att vi kommir hem från hultan, och jag har fått för mig att det är rätt snart så jag ska nog dra till papa snart och börja planera lite. Funderar på om jag ska åka den här veckan eller nästa.. Dessutom behöver jag lite pengar också, dom där 13.000:- jag fick sist är redan slut. :(

Jag har ialllafall haft en jättemysig helg, hehe :) Fast jag höll på att dö när vi drog hem från en fest i Sollentuna igår, det var fan inte okej. Åh. jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Bäst att sluta skriva nu..
 
Vill ni veta en bitchiig sak? Min morsa köpte en ny laptop idag som jag aldrig kommer få använda, gulligt.

Hoppas ni haft en bra helg iallafall.  Kul med skola imorgon...
PUSS!

Möja

Åh, det är fint väder ute och jag vill slippa jobba och åka till Möja!!! Det skulle vara så mysigt att bara komma iväg, även om det bara är för en dag, att bara få ligga ute och chilla där ingen ser typ. Richard, jag gillar inte dig så mycket just nu.. :(

Spotify

Alla har typ blivit besatta av Spotify sen den nya lagen kom, alla utom jag, för jag kan inte få tag på det! Jag fattar inte hur man gör!! Man måste tydligen ha nån som "fixar" det åt en, eller har jag helt fel? Iallafall så fixade Mikkan det via nån kompis, och vi tänkte dela så att båda kan lägga in våra favorit låtar, men det funkade tydligen inte att vara inne 2 samtidigt. LAME! Mikkan har förvånandsvärt bra musik på sin lista, jag vill lyssna på låtarna non stop! Nån som kan fixa det åt mig? Jag behöver det fan.. </3

<3

Dom här ska jag se i sommar!!!! :D Jag tycker dom är sköna<3

SKIT



Det funkar inte Mikkan :(

Onsdagen

Visste ni att när en livmoder torkar blir den grön? Iallafall från hundar. Det är trevligt, speciellt när dom skickar mig att svabba upp det, för det blir man så glad av!

Igår var det fan kallt, förs mer eller mindre hela dagen. Först krånglar Mikkan med bussen, för att hon är så jävla tankspridd, så jag satt på en sten i en halvtimma, sen åkte vi tillslut till Södervik för att sitta och chlla på några bänkar med Anton och Micki(?). Vi satt säkert där i 2 timmar! Sen drog jag och Mikkan hem till mig, käkade, bråkade, jobbade och drog till donken. Anton tog morsan cykel och höll oss sällskap, så satt vi där i säkert 2-3 timmar. Vet inte varför! :p

Det var väl min dag i stortsätt.  Vi ses =)

Dagens outift

Så här  såg jag ut igår =) sista bilden är skitsnygg


Helmligheter

I min kompiskrets har jag två personer med udda egenskaper. Den ena myttar och den andra har en otrolig dubbelmoral. Det känns kul! :)

FLIPP

Fyfan, jag är och har varit så jävla förbannad hela dagen och igår kväll. En grabb  skickade en fotolänk till mig via msn och eftersom att han är fotograf så tänkte jag att han skickade något han ville att jag skulle se, så jag frågade om det var virus men fick inget svar förän senare på kvällen då han sa att han inte hade skickat virus till mig, det sa han två gånger! Så nästa dag skickade han den där jävla länken igen och eftersom han hade sagt att han inte hade skickat virus till mig så tröck jag på den, och skrev in min msn + mitt lösenord för att kunna se "bilden". hell no, det var virus så klart, så när jag frågar honom varför han skickat virus till mig så säger han "Var du lika dum och skrev in som jag?" Men det är klart, du lurade ju mig för fan!! Så nu är min msn helt fuckad, jag har inte varit inne på ett tag eftersom jag inte vill att nån ny idiot ska få viruset, och jag tror inte ens att jag kan komma in längre, eftersom dom har mitt lösenord! :) TOPPEN! JAG ÄR PÅ ASBRA  HURMÖR! Det är sånna här småsaker som verkligen förgyller mitt liv!!!<3


Favorit


Bästa videon jag sett på länge, kan inte hjälpa det men tycker att dom e fett kattiga med solbrillorna på, speciellt den lilla, som annars är asful :p SNL CREW. Kolla på den =)

Ännu en outfit..




Jeans från Disel, topp från Gina och imiterad skinnkpaj.

Tisdag

Nu är lovet slut, tyvärr. Det har varit ett ganska bra lov ändå, även fast jag varken drog till Möja eller Paris. Haha, sjuk dag i förrgår. Hängde med Jonathan på dagen, drog hem och käkade pizza och sen pyttipanna. Sen kom Jonas efter sin lilla träff och Mikkan kom strax efter. Vi skulle bara sitta inne och löka hemma hos mig.. Så satt vi här i soffan helt äckliga då Foffe ringer och frågar om vi ville komma hem till Adde. Av nån anledning skulle vi dra dit runt tolv och missar bussen och måste springa ner till Rimi för att ta en annan buss som gick om 8 minuter, och i vanliga fall tar det ungefär 20 minuter att gå dit. Men Mikkan och Jonas flippa ut och springer utav helvete ner dit och tar tag i mig i mina händer så jag flyger efter. Jag tror att jag aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv, jag kunde inte andas!.. Måste verkligen börjar träna..
Iallafall var det väl helt okej där borta tills nån jävel hällde nått slags Anti-Bit medel för hästar ner i groggarna, så alla började spy typ. Det var det värsta jag fått i mig i hela mitt liv! Det smakade för jävligt! Och jag smakade bara en mini klunk, så jag spydde iallafall inte, men fyfan vad svårt det var att få bort smaken. Inte okej!
När jag och Mikkan tillslut ska gå hem runt 4 hann vi inte särskillt långt innan vi hör nåra dårar typ springa efter oss, som visade sig vara Anton och Adde. Har ingen aning om varför, men dom följde med oss typ halvvägs hem. :p
Sen mådde inte Mikkan så bra, men det behöver vi inte prata om ;p

Långt jävla inlägg, ingen kommer orka läsa! :p skitsamma :D
Förlåt Jonas att du inte kunde sova här<3


Ella klarar inte av att se... Haha förlåt, fett taskigt =(


Jonas skrev, min fot

hahahah mikkan!

som ni ser var vi jättesnygga innan vi drog hem till honom... ;p

okej, om alexandra nu skulle läsa min blogg så är bilden ett skämt, du kanske inte förstår dig på vår humor, vem det nu är på bilden spelar alltså ingen roll, kunde lika väl varit nån av  oss, men nu råkade vi läsa just din blogg när mikkan lyfte upp ella the cat
NÖJD?
 

En gammal outfit



kul liv

Jag har skittråkigt. Mikkan är otaggad som vanligt, får väl hänga med nån annan kompis.. :(  Det suger att inte vara 18, då hade jag kunnat gå ut ikväll och hittat på nått kul. fyfän

Lika kul som den dagen jag gick till bussen och glömde sätta på mig byxor över mina långkallingar, toppenkul.

påsk för fan

Ska jag erkänna en sak? Påsken är nästan min favorit högtid, vet engetligen inte riktigt varför, kanske för att det är början på våren och det är ljust och fint ute. Sen är det ju det bästa när man ska leta efter påskägg! Jag tycker fan det  är roligare att leta efter mitt påskägg än att öppna mina julklappar. :p

Nåväl, har varit inne i stan nästan hela dagen och haft det jättemysigt, vågar nästan påstå att det har varit sommar väder ute!!! wooho!


vill du ge mig en komplimang..

så säg att mitt hår är LÅNGT!!!! :D:D

God morgon!

Hejåhå alla glada!! Jag är på jättebra humör denna morgon, solen skiner ju! Jonas drog precis eftersom han skulle iväg och träna och jag skulle verkligen behöva gå och duscha, men hitintills har jag verkligen inte orkat! Ligger fortfarande kvar i sängen och även om jag att att jag måste skynda mig lite så orkar jag verkligen inte! Ella har sprungit runt i rummet som en jävla dåre i natt jamat och krafsat lite överallt, så vi har inte kunnat sova särskilt mycket.. Idag ska jag iallafall åka in till stan och träffa Sohrab, vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kommer vi säkert på. Det är ju fint väder så om inte annat tar vi säkert oss en varsin glass. Nu måste jag fan få ut tummen ur arslet och börja göra mig i ordning. Vi hörs, PUSS


Mikkan, om du ska ut på krogen får du fan se till att ha en laddad mobil!



Ett roligt inlägg..

Kom precis hem från krogen nu, the carpets var fett bra idag, även om dom själva tydligen inte håller med. Sångaren Simon är en jävla dåre! ;p Torsdag kväll, så för oss under 18 finns det inte så mycket att göra, eller ja, iallafall inte för mig. Jonas är påväg hit nu, vi ska mysa, mer spännande blir det inte!

God natt på er, simma lungt



JONAS, SLUTA LÄGGA UT BILDER PÅ MIN RUMPA I DIN BLOGG, DET ÄR INTE OKEJ! :
p

nolifer

Yupp. så är det. Jag har ingenting att göra, och eftersom jag inte riktigt har någonting att göra för tillfället kan jag lika väl slänga in några gamla outfits som aldrig kom in i bloggen, den här är från Mikkans b-day. Tråkig, som resten av mina "outfits", men det är en slags tidsfördrift så skitsamma!




Klänning från Gina


lite behind the scens bilder som min lillebror tog på mig, jag varnar er, dom är skitsnygga..


När jag och Mikkan är som coolast...

... går vi runt på stan och sätter på oss de fulaste kläderna vi kan hitta och har en liten modevisning för alla som vill kolla! Eller., iallafall jag, Mikkan orkar inte ta av sig skorna... :(


Jag anser att vi är fashionabla!


Hehehe

Tja bloggen, som ni märker är jag en hemsk bloggerska, men egentligen spelar det ju fan ingen roll, jag har ju inga läsare :D:D  Hur som helst har vi ju alla påsklov nu, vilket betyder att det är inte bara jag som är hemma på dagarna, utan nu får jag sällskap! ;p Ikväll ska vi iallafall ut på krogen, The Carpets spelar på Fight Club (tror jag det var) så alla ska dit, och det ska faktiskt bli skitkul. Fan, jag orkar verkligen inte skriva nått mer.. Vi ses :D

Dagens tråkiga outfit =)
Dagens tråkiga outfitDagens tråkiga outfit

RSS 2.0