pusspusspusspuss

Vad söta ni är!!!!!!!!! Trodde inte jag skulle ha så många läsare med tanke på att jag inte skriver längre, men jag ska fan bli bättre nu!

Igår var jag först med Jonas på Tiger och jag har aldrig varit så besviken i hela mitt liv, jävla skit. Vill inte ens snacka om det så vi går vidare.. Jack och Claes kom och hämtade mig så åkte vi hem till Jack och kollade på Hangover och den var fan bättre än jag trodde.  Max och Mikkan var också med en stund men kom och gick ganska hastigt. Åkte hem och kunde verkligen inte sova. Tror jag var vaken till halv 7, tror aldrig jag haft så svårt att sova? Vet inte ens varför jag inte kunde sova, kanske var jag inte tillräckligt trött..

Imorgon drar jag iallafall till götet där Adde, Anton och Kim är. Vi ska tälta, softa och supa om jag förstått allt rätt? Skitsamma, kan likaväl åka dit, spelar ingen roll egentligen vad vi gör =)

Idag ska jag inte göra nånting, packa? Ha det bra hörrni!

<3<3<3<3

HARRY IKVÄLL VAFAN! Jag längtar! :D:D:D:D:D


sonisphere

Jag har sett Metallica live, jävligt nära. Och David fångade James första plektrum! Jag tycker att det är så jävla stort och det är lätt en av de bästa upplevelserna jag varit med om. Efter det gick vi till tältet igen och softa och drack, men tråkiga som de är gick dom jag var där med och la sig runt 4, så det var bara jag och två av våra grannar kvar. Jävlar vad kul vi hade då, dom hade tjatat om att bada hela dagen men jag sa att jag inte ens toppar min tå i det där äckliga vattnet, men runt 5-6 tog dom sig ett nakendopp iallafall. Försökte i ungefär en halvtimma att få ner mig också, jag skulle tom få ha på mig min bikini, bara jag hoppade i, det kunde dom fetglömma. Det såg ut att vara iskallt i vattnet men dom var iallafall i i några minuter, fast dom stog bara där :s Tillslut simmade dom runt varandra en stund och sen sprang dom upp, spritt srångande nakna. När vi skulle tillbaka till tältet får Patirk en jättebra idé(...) och slänger mig över axeln och springer hela vägen, fortfarande naken.. Inne i deras gigantiska och snustorra tält dansar de i fula gallon byxor och lapdansar över deckade grabbar, jag stod och vek mig av skratt. Fick lite liv i en av grabbarna som vart död i timmar och då när han vaknat gick vi andra och la oss. Vi var fyra stycken som trängde in oss i ett litet hörn, fattar fortfarande inte varför för deras tält var så jääävla stort, iförsig kom det randoms lite då och då och la sig i tältet och sov, så det kanske var lika bra. Orkar inte skriva mer, men dom grabbarna var jävligt roliga, bjöd på sig själva hela tiden. Om jag orkar skriver jag nån annan gång vad vi gjorde mer. :)

vi hörs =)


dom jag åkte dit med hehe. önskar att min kamera inte blev snodd så jag kunde ha tagit biler här! =(

hultan

Hehe orkar inte skriva om hultsfred, kopierar Mikkans istället. Vi hade roligare än vad hon får det att låta som men skitsamma. Min kamera blev snodd sista dagen så det blir inga bilder tyvärr :(

dag 1: kom till hultsfred helt alone, väntade på lula i e och en halv timme på en läskig fotbollsplan brevid en tjej som va jättekonstig.. uuh. lula kom och jag hittade cassey och johanna å dom! vi skulle gå in på campingen men min biljett va cp så jag fick gå och skriva ut en ny. kommer in på campingen och ska sätta upp tältet, det behöver vi inte göra för att 4 fulla människor sätter upp det åt oss! hehe. sen gick vi och käkade äcklig wok, som såg god ut. sen gick vi och la oss kl 12 och fick sova brevid världens största äckelpäckel.

 

 dag 2: fick sova 2 timmar, är arg. vaknar upp i värsta värmeböjlan och sovit med smink på, känner mig äcklig med lockigt hår. går upp och vandrar till stan typ 30 min bort, köper frulle och en hink. kommer tillbaka till campingen helt död. går och tittar på franz ferdinand och drar tillbaka, käkar en langos (som va äcklig med ost på) gick tillbaka och spelar uno med taiba och olivia. började hänga med skåningar som va coola.

 

dag 3: vaknar upp runt 11, sköönt. regnar ute, igen och det är inte najs. chillar vid tältet med lula. drar och ser white lies i regnet. pappa kom också! springer iväg till killers som va asbra! kollar på ludacris som va fett cool. idag gick jag och lula även i spöregnet i typ 45 minuter för att få duscha i badhuset, där åt vi en god macka.. mmm.. dissade takida höhö

 

dag 4: regnar - igen. äckelgrannarsna spyr, kissar och spottar på en gunghäst och en hatt som är inhägnat i en liten hage mitt i gängen. jag mår illa. spelar kort när det regnar. kollar på kartellen som va lite läskiga. sen drog vi och kollade på madness och mando diao. sedan drog vi och kollade på ismen, som ÄGDE. och vilka träffar vi inte senare på kvällen? jo ismen hehe. dom tyckte nog vi va lite konstiga. hängde med skåningarna. oliver raggar även på lula. "voulevous avec moi? couche?". ett äckelpäckel vid namn adam från usa försöker titta på lula när hon byter om. det är läskigt. jätteläskigt. en jättecreepy kille öppnar vårat tält och tittar in, jag vill skrika och lula drar igen tältet.

 

dag 5: kollade på lorentz och m.sakarias som va skitbra! det spöregnar ute och jag och lula vill hem. kollade på promoe och gick och packade ihop grejerna. vandrar mot pappa som plcokar upp oss. jag får släpa på ALLT... mindre kul. pappa hämtar oss, jätteblöta och döda. kommer hem till växjö, får feber - naaajs

 

 

 


hultsfred 09

Imorgon tar vi festivalbussen och drar iväg. Kan inte påstå att jag är jättesugen, men skitsamma. Det kommer bli soft att sitta ute bland folk och dricka öl och bara komma ifrån väsby. Påtal om öl kommer det bli jättehetsigt imorgon.. Eftersom vi kommer vara tvugna att ta en tidigare buss kommer vi få springa runt och skaffa allt vi behöver..

Jag kommer inte stanna till sonisphere, jag vill tillbaka så fort som möjligt..  Hade vi fått plats i bilen hade det varit en självklarhet, men det får vi tyvärr inte.. Även om jag jättejättejättegärna vill se Metallica och Linkin Park så vill jag se en speciell grabb mer :) Som jag förövrigt saknar nu, mer än någonsin.

jaajaaaaaaa nu kör vi!

SÖT!

wouh



vet inte varför, men jag älskakr den!

kul

Haha Jonte Hammar när han blir tatuerad på handleden, sitter och kollar på mig: "AAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! vilka fina ögon du har :) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!"

.

tjaaa, vad händer?
Orkar inte hitta på nått ikväll, ska ta med mig disney filmer hem till mikkan och bara sitta och snacka och softa ikväll. Ska ta en tripp förbi ica också och köpa kladdkaka och sånt.  ha de bra =)

waddap

Mattis fyllde 19 igår, grattis till honom. Hade några kompisar som vi satt och drack öl med, och innan dess satt jag och bror och groggade för oss själva typ. Innan jag gick ut iallafall var allt ur mig. :p Jag och Mikkan sprang runt lite överallt för att hitta rätt buss, åkte till rotebro, åkte tillbaka till väsby, mötte upp nicke, tim och henke och åkte till carlslund där putte och robin väntade. Chillade där och på mcdonalds. Jag hade inte lust att hitta på nått speciellt som alltid när jag tjaffsar med någon. Men det var soft och kul. =) Sen fick vi skjuss hem och det var soft det med.

Jonte frågade om jag ville hänga med till edsbergsparken och det hade jag egentligen kunnat gjort, det är fan tråkigt i väsby. jaja nästa gång. :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, Mikkan ville att jag skulle hänga med hem till henne och softa utomhus men jag orkar typ inte. Nu ska käka och duscha och sen får vi se vad som händer. :)

bajsbajs

knebworth

JAG VILL ÅKA HIT! Fan att vi beställde dom där jävla hultsfred biljetterna, ingen av oss vill åka typ. Jag ville till peace and love och se mitt favoritband men där var biljetterna slut... Så ville vi åka till Sonisphere men då måste vi sälja våra hultsfredbiljetter.. Och det kommer ju gå bra. Fan vad svårt det här är, önskar att vi beställde det här från början.. </3


england får bästa banden =(

shaggster

Hahah Mikkan sitter och snackar på msn med Shaggy som vi hängde med i Egypten. Hon r på g, skaffar ragg åt mig plus att hon spankade mig HÅRT på min bara rumpa =(



lovers




sämst att man inte får bestämma själv vem man får vara... jag e tvungen å vara queersuperman med en hund som juckar på mig medans mikkan får vara en riktig karlakarl..

lumi


Idag fick jag gå hem i svarta jeans från Mikkan... Det var lökigt och jobbigt. Snart ska jag ut, ha en bra kväll! =)

Lumi är bäst, sen kommer lubroma =)

HEHE

Kommer ni ihåg mig? Nivet stjärnan i Star wars? =)


RSS 2.0