sup

Ingen vill käka på Tiger med mig, jag måste äta fiskpinnar istället. Känns bra. Sitter på morsans mini laptop och kan typ inte ens skriva. Den här lilla texten har ungefär tagit mig 4 minuter att skriva. Har varit hos tandläkaren, och det är mer eller mindre allt jag gjort idag. Toppen! =) Jag ska iallafall få laga min tand som jag sönder innan den ens kom ut den 2 juli, äntligen! Nu ska jag kääka och sen jobba. Sen måste jag verkligen plugga, måste skriva 3 uppsatser till imorgon. Awesome!

I birist på annat får ni ett par assnygga bilder på mig =)))

 

osminkad, när man är som snyggast......


morsan kör hårt

Haha, har kirrat fejja till mammi nu, adda så gråter hon av glädje :D


fail

För några månader sen var jag och Mikkan i Egypten och hade det grymt bra. Det var nog bara en gång jag vart riktigt sad. Eftersom jag duschar länge och blöter ner som fan fick jag alltid duscha efter Mikkan, och medans hon duschade drog jag för gardinerna på våran terassdörr och låste och så så att hon kunde gå fritt när hon var klar. Men den här gången duschade jag först. Jag tänkte inte på att terassdörren stod helt öppen och inte det minsta fördragen så jag tassade omkring i rummet helt naken. Efter en liten stund märker jag att allt står öppet, och ser att det står en kille precis utanför vårt rum och bara glor in. Det var mörkt ute och vi hade alla lampor tända, så jag gissar på att han såg ganska mycket.  Jag skriker som fan och kastar mig på lamporna och vill typ grina, och snubben står fortfarande kvar och glor????? Mikkan skrattade och jag undrar vem fan äcklet utanför var.. Slut



man blir så glad av fejjan



palla att inte jag känner någon av dom.  -.-

nasty

Haha åkte på motorvägen med mamma i lite för hög fart, jättehög musik på och bara chillade. Så helt plötsligt låter det SPLAAAAASCH skithögt och båda skriker. Då är det typ en mutanthumla eller nått som kraschat i våran ruta... Det var sjukt mycket gegga, och det gick inte bort... Vi var tvugna att köra till biltvätten. Det var äckligt som fan!

Snart ska vi åka till Möja iallafall! Måste börja packa. Skulle jag inte göra det där på lördag skulle jag nog inte tvekat på att stanna där i några månader.... =)

Förresten är jag jättesugen på att spela eller leka, typ brännboll, burken, kubb, fotboll eller vad som helst. När jag kommer till Möja ska jag springa på gräsmattan iallafall, jag älskar att göra det! =) Hoppas dom har en vattenspridare eller nått också! :D

snälla!

Jag vill inte vara kvar i väsby, jag vill till Möja fort som fan!!!! Fan jag hoppas vi åker dit, jag vill inte vara kvar! Annars drar jag fan till Gräddö till mormor och morfar eller vad som helst.

Trodde inte att gårdagen kunde bli sämre, men det kunde den tydligen. Känns overkligt, jag vet liksom inte vad jag kan göra. Låg och pratade i telefon med en vän igår natt runt 3 men jag vet inte hur mycket det egentligen hjälpte honom. Jag försöker att finnas där för dig iallafall, jag är glad att du vet det! <3
För en månad sen ungefär satt jag och snackade med en kompis om hur jag skulle vilja känna mig sårad och bara ligga och gråta i flera dar pga av en kille. Jag ångrar att jag sa så, han tyckte ju såklart att jag var knäpp. Men det var bara så länge sen jag kände mig ledsen på grund av det. Okej, ska inte överdriva, kommer alltså inte ligga och grina i flera dar, men jag är ju ledsen och det lilla jag känner räcker. Vad vill jag få fram? Nu har jag iallafall slutat hoppas att han ska ändra på allt, insett att det inte går, så nu är det det lätta kvar. Jag måste släppa honom och gå vidare.

Mikkan, ring mig så fort du vaknat och läst det här.


snygga och osminkade.... ;p

electric feel

Hej bloggen, en glad Isa kom framspringandes till mig när jag satt på busshållsplatsen idag, vi började snacka och det slutade med att jag följde med henne hem där Sebbe väntade. Satt och snackade med dom ett tag och sen gick jag och mötte Sohrab som åkte ner till Väsby för att käka med mig(?) :p Han påstod att han var ute i ingenstans när han stod utanför mig, jävla cityko. :(  Vi gick runt i Väsby, satte oss på donken, sen gick han med mig ner till veterinären hehe. Jag tycker om att prata med dig, du är en bra vän<3.

När jag kom hem från jobbet väntade kalla pannkakor i kylen och en lapp där det stog att de hade haft brottom och de skulle på bio. Så jag åt pannkakorna själv i vardagsrummet och kände bara att jag måste gå ner och sova eller vad som helst. Vet inte om det var för att Felix ringde och väckte mig i morse klockan 8 och typ inte ens sa någonting, varför gjorde du det??????? :p Eller om jag deppar? Jag har inte direkt varit särskilt ledsen eller så idag, men jag har bara inte haft någon lust till att göra något. Jag vet ju att jag har gått omkring och tänkt på det en del, speciellt när jag är ensam. Men det kanske är bra, tjata ut det så länge det går och sen bara släppa det. fan vet jag. Jag vet inte, jag har bara haft nått slags behov av att vara nära honom igen, och jag vet att det inte går, och vad säger jag???? Nu ska jag fan sluta, dra på mig en mjukisdress, möta upp Mikkan eller så and man up. Trött på mig själv -.-

PUSS<3




rolig tjej..

världens bästa syster

Jag gick vilse.. Fyfan, skulle ner och hämta Felix nere i Sandakärret som sagt, går man genom skogen skulle det ta ungefär 10 minuter. Jag däremot gick vilse i skogen, hittade av ren slump ut till en väg och fick gå runt hela skogen för att ta mig in igen. Jävla skit! Så när jag väl kom dit var dom lite sena och skulle precis börja grilla fisk(?) så då fick jag sitta där bland 1000 snorungar och vart jag än flyttade mig kom röken fortfarande på mig. Ovärt som tusan. Sen var det ju kul att jag mer eller mindre drog hem Felix för att han insisterade på att gå hem istället för ta bussen..

Jaja, solen försvann ju typ dessutom? Det sög, jag antar att jag inte äger längre :( Ska snart in till stan och möta upp Sohrab. Vi ska sätta oss på nån uteservering och dicka bärs ;D Eller ja.. det kanske är för kallt för det, isåfall tänker jag övertala honom att vi drar hem till hans lya på Östermalm >:)

Vi ses senare! Ha en bra dag



ja, efter regn kommer solsken

Jag kan inte direkt påstå att mitt hjärta är krossat. Men det känns som en jävligt stor förlust. Saken är den att jag tror att det skulle ha kunnat bli så jävla bra, det kändes så jävla bra. Det är inte direkt någons fel, och det är inget man kan säga eller göra som får det att bli bra, det bara är som det är, livet går vidare. Det är rätt svårt att smälta, mycket på en gång, Egentligen vet jag inte vad jag riktigt har att säga. Och avundsjuk det är jag, men vad fan, det kunde ha varit värre! En sida av mig ville så gärna att han skulle springa efter men det hade inte ändrat nånting varken för honom eller mig. Åh, jag ska sluta vara så melodramatiskt, det är inte min grej. På lördag kanske min drömprins raggar, så då är det bara bra att ingen står ivägen!!!! I mina drömmar -.-

Det känns rätt okej faktiskt, jag har ju min bebbi här hemma som tar hand om mig :D Nejmen som jag sagt är jag bara så nöjd att jag känner nått överhuvudtaget! 
Nu ska jag sova. Ella går och hoppar upp och ner i sängen och försöker dra dit mig så det är lika bra, inte för att jag har skola imorgon, men jag har ändå inget att göra.. Imorgon måste jag dessutom hämta Felix vid sandakärret, lame.

Sov gott iallafall! <3

Btw, känns riktigt kul att jag fått så många nya läsare :D Fortsätt att läsa vettja! :D


det räcker

Kan det sluta regna? Jag går bara omkring och trampar på sniglar och det känns inte bra! =(

bdb..



KOM TILL BLOGGEN ISTÄLLET VAFAN

panik

Det är inte långt kvar tills lördag och jag har fortfarande inte bestämmt vad jag ska ha på mig!!!!
Det känns egentligen som om jag borde ha på mig någon klänning, men jag kan inte välja vilken isåfall, sen vill jag nog inte ens ha klänning! -.- JOBBIGT

Jag vet att det inte spelar någon roll att jag har "rätt så många" läsare nu, för ni kommenterar inte mer för det! Iallafall så försöker jag med att be er om hjälp villken klänning ni föredrar..
1

2

3

4

5

6


orkade inte ta kort på fler klänningar, så det får stå mellan de här.
Eller så har jag helt enkelt nått annat på mig, tex;




en dag hade jag och felix kul

Jag satt och väntade på Mikkan, Felix var glad, vi gjorde konstiga saker :S






  • ser ni hur många gånger jag försökte kolla i kors med lyckades aldrig? Och hur koncentrerad jag var?
  • Felix tyckte det var ascoolt att båda har röda glajjor, och ville därför fotas med dom hela tiden..
  • Ingen bild vart fin på någon av oss, vi skiter it! :p
  • Felix är sveriges största Tokio Hotel fan! Övertygad om att han lyssnat på dom längre än de flesta här omkring ;)
  • Felix drog inte bara för att jag satt på honom och kittlade honom, kommer inte ihåg vad han skulle göra, men det var inte därför iallafall! :p
  • Jag har en klubba i munnen
  • Fisken heter Tom =)

Fredags outfit




Waste my time tshirt från salt, svarta leggings och gladiatorsandaler

varför????

Ni vet orden erkänna och erbjuda och liknande. Dom stavas alltid med e och aldrig med ä, så varför insisterar då folk på att uttala det "ÄÄÄÄrkänna" och "ÄÄÄÄÄÄrbjuda"? Det är grymt irriterande, har alltid stört mig på det. I 7an frågade jag min svenska lärare varför folk sa så och hon höll med om att det är fel och irriterande, men att fler och fler har börjat säga det med tiden. Hur kan det har gått till? Man kan väl inte bara byta ut boktstäver? Ska jag kalla bussen för pussen? Eller typ Isa för Jsa? Bara för att bokstäverna är liknande.. LAME; lär er säga rätt!

min helg

Hej bloggen. Har inte orkat blogg under helgen, sry! Kan berätta lite om min helg iallafall.. I fredags åkte jag och Mikkan in till stan och käkade och sen mötte upp Millis och några andra brudar i Kungsträdgården där rix fm hade sin roliga festival.. Shit, har aldrig sett så många fjortisar på ett och samma ställe förr. Iallafall så frös jag som fan så vi drog ganska tidigt. Jag hängde med Mikkan hem till henne, käkade, låg på golvet i hennes badrum med hårtorken som fick värma mig samtidigt som jag läsa Stålmannen tidningar från 1973. Mikkan skulle träffa en kille och jag var fett trött så jag drog hem och la mig i sängen. Då ringer såklart Jonas och Linda och säger att dom skulle komma till mig? Slutade iallafall med att Jonas lyckades dra upp mig från sängen och få ner mig hem till Beccis som hade fest. Drog hem vid två och fick äntligen sova hehe..

I lördags var jag, Mikkan, Emelie, Stefan och Richard ute i stockholms skärgård med Richards båt. Det var sjukt mysigt, älskar att vara ute med båtar. Drog hem, käkade och sen mötte upp Jonas och Mikkan. Vi köpte lite dricka och drog hem till mig och kollade på MF, och jag är fett nöjd att Norge vann! Sen drog vi till Beccis fest, idag igen. Det var ganska mycket folk, bland annat gammla vänner som jag inte träffat på åratal, riktigt kul att ses igen! :D Mindre kul att 2 ex var där och en bror till en kille som jag hängde med ett tag. Menmen! Jonte och Linus kom också, tror inte dom hade så kul, men jag tycker jag var cool som fick dom att gå hela vägen från smedby hit. :)

Idag har jag varit i en stor trädgård som tydligen var ett fik. Åt kakor och tårta och drack hallonsoda i värmen, sen låg jag, Felix och Jani och kollade på molnen, det var grymt länge sen jag gjorde det sist. Annars har det väl inte hänt särskilt mycket, har kollat på 5an hela dagen vilket jag gör varje söndag eftersom dom visa alla mina favorit program då, hehe.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det är för sent för att hitta på någonting och för tidigt för att gå och lägga sig..
Nåväl, tjingeling =)

Welcome to my crib

Vårat nya hus byggs för fullt :D:D:D Yeah Mikkan, snart blir det poolparty :D




klänningarna

Ser inte ut att vara mycket för världen, men de ser annorlunda ut på. Funderar ocskå på att sy in fransklänningen, för att den är som de flesta andra fransklännigar inte figursydd, Jag tycker det är fint när man åtminstonde visar lite former. :)


tråkig =)

Tjena bloggen. Jag har verkligen ingenting att göra nu så jag tänkte att jag kunde skriva lite skit.. Eftersom jag då har så fruktansvärt tråkigt, försökte jag hitta några bra bloggar att läsa, som tidsfördrift! Var inne på blogg.se och kollade på alla bloggar under kategorin Mest besökta. Oh lord, jag trodde jag hade tråkigt innan, men fyfan vilka trista bloggar det finns. Säger inte att min är särskilt rolig, men jag är knappast en av dom med flest besökare heller! Okej, att läsa Kenzas blogg kan jag förstå, hon är skitsnygg, folk vill känna nån slags gemenskap med henne, i förhoppningom  att bli lika snygga som henne vill man läsa hennes tips och ja, ta efter. Men alla andra bloggar då? Dom är inte några pangbrudar och har tråkiga bloggar.. Fattar inte hur det går ihop. Då kan ju jag också få bli en av sveriges mest läsa bloggar, för min blogg är rätt tråkig, och jag är inte heller någon pangbrud! SHOW ME THE MONEY!

Var hos doktorn idag, bara en vanlig undersökning, dvs helt onödig. Iallafall så sa han att jag inte kommer växa något mer.. Jag är 1.74 nu och kommer inte alls bli 1.80.. Jag är ett mellanting. Antar att jag ska vara nöjd, men jag var bara så inställd på att jag skulle växa och bli minst lika lång som Mikkan. Det här gör det svårt för mig om jag i framtiden skulle ändra mig och vilja jobba som modell, då är jag för kort!
Skitsamma, tror inte att jag kommer ändra mig, så nu fjantar jag mig i onödan.

Ånej, skrev ett ganska långt inlägg om INGENTING, ska sluta! :p
PUSS

plinga inte!

Det borde finnas bussregler som inkluderar detta... Vad är det med att vissa människor känner att de måste plinga när man är vid slutstationen? Det är inte direkt som att man skulle få åka med vidare om man inte plingade. Jag blir förbannad när idioter gör idiotiska saker.... Nästa gång ska jag be dom att sluta...

vafan

Det finns fan bara en människa som kan löka i ett par gladiatorsandaler och det är jag! -.-
Dessutom får jag inte av mig högra skon så det får jag springa runt med nu, KUL LIV

skit

Min hund har canser. Har grinat mer eller mindre hela tiden sen jag fick reda på det. Det här suger!


Klara-Belle<3

Äckliga gorillor

Jag hatar mycket, men gorillor är fan det värsta jag vet. Vet egentligen inte helt säkert varför, men dom gör mig nervös och rädd. Det räcker med att jag ser en bild av dom så känner jag hur hela kroppen ryser. Var tvungen att kolla bort varje gång gorillan kom fram på kents låt ingenting. Jag möter hellre en haj än en gorilla. Dom ser så starka ut, det är obehagligt.

FYAN! Vill inte ens skriva mer om det....


gorilläckel!

frustrerande

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig. Jag sitter och tänker på dig nästan hela dagen och samtidigt försöker övertyga mig själv att det bara är inbillningar och att jag lurar mig själv.. Jag vet inte om jag har känslor för dig eller inte, jag vet inte riktigt hur det känns. Jag sitter och önskar att du kunde höra av dig och de få gångerna du gör det, bara för att säga något litet, känner jag hur pulsen ökar. Det är så frustrerande att inte kunna sätta fingret på mina känslor, jag har alltid kontroll över dom. Och jag har haft min chans och sket i det, skeppet har redan seglat? Vet inte om det är därför det lockar så mycket. Jag hatar att inte ha någonting att göra för då sitter jag bara och ältar och försöker få fram ett svar. Och jag är fan fett dålig på det har jag märkt... Jag brukar alltid tänka skitsamma och att det löser sig av sig självt, men nu vet jag inte om jag måste försöka göra något och det kan jag inte, vet helt enkelt inte hur man gör! Jag säger inte ofta att jag har mer än vänskapliga känslor till någon, och det känns onödigt ändå att göra det nu eftersom jag inte ens vet om det jag känner just nu stämmer. Jag hatar att jag håller på och hoppar fram och tillbaka hela tiden. Antagligen osäkerhet.. Jag tror inte du har någon aning om att det är just dig jag menar, lika bra..

Rörig text, men ville verkligen skriva av mig lite..

nån random grabb, inte honom jag menar :p

Onsdag

Drog och gjorde np i svenska idag, kändes fett bra! Jag  älskar att skriva, eller inte i bloggen men noveller och sånt är typ det roligaste som finns! Iallafall när jag får finslipa dom ett tag, fick ju mvg+ på min perspektiv novell jag skrev förra året hehe ;)

Har bara åkt fram och tillbaka hela dagen känns det som.. Först till skolan, sen till Linda, sen till Mcdonalds, sen till centrum och tillslut hem igen. Det där med att spara gick åter igen åt helvete.. Jag sa ju till dig Mikkan att den där 1.000:- jag råkade ta ut igår bara skulle flyga iväg!!!! :(  Men vill ändå ha nått som jag tycker passar till den 23 maj, dvs jag försöker övertala mig själv att det var bra att jag köpte plaggen..
Köpte två nya klänningar och en t-shirt. Kan visa klänningarna lite senare, nu vill jag äta och jobba så att jag kan få sova!!!

tata

sömnproblem

Jag vet inte vad det är för fel? Dålig sömnsrytmen kanske.. Gick och la mig kanske halv 1 men ändå ligger jag vaken i typ 2 timmar. Det är fett irriterande. Nu har jag iallafall duschat och ska snart till skolan. :)

Ha en bra dag :)

lame :(

Jävla skit,  jag försöker spara pengar som fan nu så att jag har råd utan att behöva be papa om pengar till våra resor i sommar.. Tänkte lite på vad jag köpt under de senaste 2 veckorna. Jag får ångest... :(

cigg xhehe
cola xhehe
skor x2
tröjor x3
solbrillor x2
klänningar x3
överdrivet dyra p-piller -.-
väska
godis
mat och fika

12 maj

Hehe om nån vill veta har jag 10 50cl och 1 33cl coca color i mitt rum...

Iallafall fick vi sluta lite tidigare idag, nu ska jag väl duscha som jag verkligen inte orkar!!! Köpte lite nya grejer idag igen, sen drog vi och käkade på donken, fast jag var inte hungrig eftersom jag precis käkat 3 pizzamackor, men 12 bitar mcnuggets och en cheeseburgare och en glass fick jag ner hehe :D

Jag längtar som fan till den 23 maj, det kommer bli så jävla häftigt! Tyvärr får jag inte berätta för någon vad vi ska få göra, jag vill verkligen skryta om det!!! :p Nåväl, ni kommer väl få reda på det förr eller senare!


lol

Varför kommer det fjortisar till min blogg och kommenterar angående Jonas? Shit, jag skiter i vilka han hänger med så länge han är glad. Vadå sur för att inte jag fick honom? Jag har aldrig försökt att få honom! :p Jag har kännt Jonas i typ 4 år, come on! Vi brukar skämta om att vi skulle vara ett par eftersom alla tror det, Jonas är bara min vän, en jävligt bra sådan, och det kommer alltid förbli så. (Om vi inte båda är singlar över 40 eller vad vare vi sa Jonas? ;p)

LAME, stick och brinn :D



HAHAHA FETT ÄCKLIG BILD, ÄLSKAR DIG IAF :D

lol

Sorry, jag vet att det är fett hemskt men jag tycker att han är så jävla rolig ^^


Nu har jag läst på mig lite mer angående Anorexia.
Det är nämnligen såhär att "anorexi" är en religion..
Ska ge ett exempel.
För att en supermodell ska få kunna gå på catwalken så måste dom konvertera sig till anorexia folket.
Vilket innebär att dom ska svälta sig själv. (Jag vet det är en hemsk religion).
När dom är på väg att dö så blir dom välkommnad av djävulen som leder anorexia religionen.
Alla vet ju att djävluen är dum, så jag fattar inte varför modellerna lyssnar på djävulen.
Det är ju som att gå in i en dödsfälla.
Men jag tycker inte ett dugg synd om folk som har anorexia som sin religion.
De har själva valt denna religon (antagligen för dom tror dom passar in bättre då)
Men vem fan passar in när man är död tillslut?


hehehehehhehe :p min nya favoritblogg, jag älskar bittra, arroganta, självcentrerade, missnöjda, provocerande ,otrevliga och skoningslösa människor :D roligare att läsa än vad perfekta brudar äter till lunch =)
TomicTomi in my <3

Måndag

Hej bloggen. Blir ett ganska kort inlägg nu, måste iväg till skolan snart. Cheyenne är lika gullig som alltid och kommer och plockar upp mig med sin bil, och sen ska vi äga på np i matte. Kan berätta lite om min helg sen när jag kommer tillbaka, men tills vidare får ni bara se hur jag såg ut hehe. :)




skinnpaj, oversize tröja från MQ, sönderklippta tights och svarta converse. Armbanden är köpte i gamla stan och i Egypten.


hahaha så här såg jag ut när jag kom hem i söndags, mycket fräsch


gammal outfit


Fredag

Jag kan inte bestämma mig om jag vill äta på donken eller pizza ikväll? Alla ska typ ut ikväll utom jag, jag orkar inte ens. Jag hoppas att Mikkan inte ska hem till Erik eller vad fan han nu hette, så att hon kan käka med mig :D Annars får jag åka ner själv...

Var hos tandläkaren idag, dom gav min nån ful skena som jag tydligen MÅSTE ha på i 3 dagar nu. I deras drömmar. Eller okej, om jag stannar hemma hela helgen så kan jag ha den på, men jag tänker inte gå omkring och läspa med den. Även om man inte ser den så är den i vägen och det känns obehagligt. Cry me a river.

Måste åka och jobba nu, vi ses =)

äcklad



Jag ville seriöst typ gråta när jag såg det här. Äcklet har kollat igenom min bdb och kommenterat på varenda lite mer "sexig" bild. Jag vet att det egentligen är mitt egna fel som har sånna bilder isf (som verkligen inte är speciella, semesterbilder helt enkelt) men vafan, gör vad fan du vill men jag vill inte veta det. Jag har blockat honom och alla andra äckeln som skriver sliskiga kommentarer. Vissa har verkligen ingen moral i sig, tex så har en grabb erbjudit sig köpa mina trosor.. Alltid trevligt -.- Låt mig vara för i helvete!

sad

ååååååååååå tråkig dag =(


extream makeover

Sorry, vart lite mycket bilder idag, men skitsamma! :D





Så gick det till ;D  Jävligt äckliga bilder, men jag skiter it :) Sista bilden är frächast

då kan man lika väl kyssa en parkeringsautomat

Som jag sa har jag haft en fett bra dag! Började hos tandläkeren med Mikkan och mamma, och Mikkan påstår att hon hade den roligaste stunden i hela sitt liv.. Jag tyckte inte det var så kul. Jag satt och ryckte när dom knipsa av tandställingen, spottade ut vattnet över golvet och kvälde och grät när dom gjorde avtryck av mina tänder.. ASKUL. Sen hade jag skitfina brillor på mig, synd att man inte fick ta hem dom. :(

Drog till Mikkans skola där fetaste dramat pågick, är trött på skiten så jag orkar inte ens berätta om det. Jag ville åka till Stinsen men Linda och Mikkan ville till centrum? Drog dit, gick igenom alla affärer eftersom vi skille till Tiger och käka lite senare och hade ingenting att göra. Köpte ett par skor och ett par solbrillor. Jag har nog alltid sett Mikkan skratta så mycket i hela mitt liv iallafall, och när hon skrattar blir jag på så bra humör :D

Fett god mat på tiger, men nu är jag hungrig igen. Mikkan ville inte gå till donken, och inte äta när vi kom hem till mig. :( Det får jag göra själv nu.

våra fina bilder<3



Mikkans nya skor ;)


Snygga på bussen :D Linda välkomnar dig in ;)



SNYGGINGAR!!

Fett bra dag

Kan ju börja med detta:





shit, linda är också så jävla snygg<3



jadu

När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till. Och då får huvudet säga vad det vill.

Ja, jag antar att det egentligen är så enkelt. Jag har gått och gjort något som jag om någon är emot. Nästa gång ska jag inte lyssna på vad andra tycker och tänker, utan lita på min magkänsla. Nu blev det som det blev, livet går vidare. Jag vet att det var mitt fel, men jag ska inte göra det igen mot någon annan iallafall.

Tänker sitta inne idag, har stängt av mobilen, mamma har köpt cola och sånt till mig och Imogen Heap - Hide and seak, min depplåt, har spelats hela dagen. Men mitt rum är iallafall städat!

puss och förlåt

ligger i sängen med Ella och tända ljus


världens bästa katt<3



 


fredag

WOHO! Min mamma har städat hela mitt rum nu :D Har suttit i solen med Lelle hela dagen, men jag är för jävligt trött, kan knappt hålla ögonon öppna.. :( Nu ska jag fan lira gh, har haft rock band i snart ett halvår och har fortfarande bara spelat trummor kanske 4-5 gånger. Synd att du inte kan vara lika cool som mig  :/

Shit vilket tråkigt inlägg, men det får bli så.. Jag är hungrig..
PUSS

miss you

Jag saknar Mikkilikk :( .

haha 2007, vi var utklädda, dont worry

RSS 2.0