sorry

Nu får det fan var nog, från och med idag ska jag läsa igenom det jag skrivit innan jag publicerar det. Jag slarvskriver, okej? Det är oftast därför det blir stavfel här och var, jag slänger in lite bokstäver och tar bort några lite här och var, och tänker egentligen in på vad jag skriver.


Imorgon ska jag iallafall vakna vid 6.30 för att jag måste åka in till tandläkarn.. Kommer bli asjobbigt att gå upp men vad ska man göra?

Ville iallafall bara säga det, och antagligen kommer jag att så småning om börja slarva igen men då får ni säga till, okej! :p

sov gott<3


Matisyahu -King without a crown

Jag är fan tokig i den här låten, jag lovar, jag ringer Cheyenne i onödan bara för att höra den här låten eftersomhon har den som bakrundsmusik i väntan på att hon ska svara.
Bäst är refrängen, seriöst, lyssna på den(!) jag får typ rysningar. :p Jag får inte in den så den spelas direkt här, men lika bra för då kan ni gå in på den med bättre kvalite!
Låten


(vad det är med hans amishlook vet jag inte riktigt.. :p)

WAZZAAAAAAP,

Ojojoj, fredag redan imorgon(!), Can u belive it? Det känns som om bara veckorna flyyyyger förbi. Så, vad händer i helgen? Jag kommer förhoppningsvis hinna prata med alla tjejer som åker utomlands i sommar, eftersom dom verkar tycka att resan endast är för deras skull, och är reglerna sådana att jag inte har något att säga till om eftersom det är vad ni tre i början bestämmt så fine, då åker jag inte med. Vill egentligen inte gå nått mer in på det här och nu utan bara så ni vet att det inte är okej för mig.. Hoppas vi kan lösa det iallafall =)

Imorgon ska Cheyenne ha några tjejpolare över  på nått glas vin och trevligt sällskap, och det låter som något väldigt mysigt. Det är bra att "go easy" in i helgen, att bara chilla och ha det najs. Får se om min "hemliga gäst" kan följa med imorgon eller ej.. :) Lördag då? Hm, Jocke ska ha fest och det kan bli kul =)

Vet inte om jag har något annat riktigt att förmedla, förutom, Isa- svik mig inte nu på onsdag, utan dig går jag inte dit :p Och se till att använda dom där byxorna, tu est très belle, som min käre far skulle utrycka det.


äh, orkar inte mer. love u guys! <3

RSS 2.0