Dagens outfit


image355


Hade tydligen vita trosor på mig idag, så et försökte jag täcka för här, tänkte inte på det själv idag, men som tur var hade jag klänning längre ner när jag gick omkring, men den åker upp efter man suttit ner :/

Brillor - Urban Outfiters
Svart fodral - Gina
Skinnimitation - H&M
Skor - Din sko
Gröna armband - Indiska
Läderräm - H&M
Stora örhängen - Indiska

Tjena mors i galors!

Tjabba tjena hallå!

Hur står det till? Imorse vaknade jag vid halv sju, en timma senare gick jag upp och börja rota i garderoben. Gick sen ut en stund på baksidan och roade mig i det fina vädret.
Runt två kom Lelle förbi, och vi satt på framsidan och drack hallonsoda, skit mysigt med solsken, god dryck och trevlig sällskap.
Efter nån timme åkte jag in till stan för att leta efter en förelsedagspresent till mormor från familjen, hon fyller nämnligen år imorgon. Men efter ett dussin affärer gåendes i ett par 10 cm klackar fick jag nog och ringde mamma och sa att jag gav upp. Då var hon redan påväg till centrum för att köpa en pressent till mormor, fastän hon redan bett mig. Hon tänkte alltså göra mitt jobb förgäves, jag var inne där helt i onödan. Så jag åkte hem..
Mamma var tvungen att åka till Felix ny skola för ett skolmöte så då passade jag Felix nån timma. De värsta med små småsyskon är att dom inte kan läsa själva eller förstå engelska, och ville verkligen kolla på spiderman, så där satt jag och läste i olika röstlägen för de olika karaktärerna.. Nu är hon tillbaka iallafall och jag är fri.

Lägger in en dagens lite senare, nu ska jag... ja gissa? såklart till min myshörna =)

puss på er

Honungsmelon<3

Tjenamors!


Nu har jag kollat klart på de desperata hemmafruarna och har laddat med lite hounungsmelon att ta med ut på baksidan (i min myshörna) i min pyjamas som jag redan satt på mig. :)

Jag har hittat den ultimata bloggen, "Fashion Toast". En tjej från San Francisco som visar upp massa outfits att bli inspererad av. Hon köper det mesta på 2hand och H&M, och hennes stil är egentligen vad min egentligen, om jag hade haft fillgång till rakt igenom vara min stil. Fattar inte vad man ska hitta sånt här i Sverige. Vill bara att hon ska skicka alla hennes kläder, skor och accesoarer till mig så jag kan vara mig själv truly. :p

Nej nu längtar jag förmycket efter min melon, ses imorgon! <3



Ägarinnan till bloggen, som jag varken vet namn eller ålder på :s vet att hon är hälften asiat iallafall

image352


Dagens Outfit

image346
image347
image348
image349
image351


Satt på mitt vanliga ställe på baksid och nöjt av solskenet. Då passade jag även på att åter igen fota lite på kläderna där. Det är mysigt där, det är mitt lilla eget kryp in, just där på madrassen och de blommiga kuddarna. Fast ser ni hur dålig vår gräsmatta har blivit just där nu efter vintern? Det är mer jord än gräs. Det är lite synd, men samtidigt har resten av gräsmattan ryckt upp sig efter sitt vintertäcke. :)

¤ Kotfa - Gina
¤ Linne - Weekday
¤ Skärp - från 80 -talet
¤ Jeans - Weekday
¤ Skor - H&M

Mina damer och herrar

Hej alla glada =)

Hur mår ni idag? Jag mår rätt bra, lite hungrig bara. Snart ska jag iväg på Felix dagisavslutning. Han ska sjunga massa sommar låtar, och det vill man inte missa. Sen ska vi käka lite picknick där i värmen, det kan bli mysigt. Känner bara att kommer att löka sönder där, sitter med långbyxor på i detta sommarväder, men jag har inte rakat benen och hinner det inte nu heller. Knepigt..

Har mtv på i bakgrunden och nu kom Jonas Brothers på  med låten Sos. Jag börjar verkligen gilla dom, de är liksom de nya Hanson eller vad dom hette. Sångaren är också jäkligt snygg, eller mer charmig. Men jag tycker att han borde vaxa sina ögonbryn lite grand... :p Han är förresten väldigt lik Darin tycker jag!

Jag längtar tills torsdag, då spelar In Flames på grönan och jag tänker självklart gå. Har nog aldrig sett dom live förut så det ska bli skitkul =) Nån mer som tänkte dit?

Lägger in dagens outfit senare och kanske några bilder av de jag sa igår. Vi får se.


Ses senare, kram på er<3


Forrest Gump

Hej igen läsare. Hoppas eran dag varit bra! Min dag har varit helt okej, gick mest omkring hemma och gjorde nästan ingenting. Eller två märkbara saker gjorde jag nog minsann. Först tog jag en tripp till mammas garderob och lådsades att det var en loppmarknad och varorna, dom var helt gratis! Hittade en massa saker mamma inte längre använder, som jag kan använda. Tog lite bilder på vissa saker som jag kan visa imorgon om det är nån som är intresserad. Den andra saken jag gjorde idag var att jag åt 3 middagar. Rejäla måltider dessutom. Det var ganska knäppt, för jag vart inte ens mätt för en långt senare. Jag började med att äta pasta (tog lite för mycket pasta, men ni vet hur det är när det bara är liite kvar efter man hällt upp det man vill ha, så då måste man ta det sista också, onödigt att ha ett paket med pasta med bara 10 pastabitar(?) kvar) Sen efter en timma komma mamma hem och lagade mat, och först åt jag kycklingen med potatis, och den portionen var rätt stor, täckte hela tallriken iallafall. Efter det ville jag pröva kycklingen med ris, som de andra åt det med. Så då tog jag en lika stor portion till. Men det var inte typ en halvtimma senare då jag tog mig en hallonsoda som jag kände att det inte fick plats nått mer och började må lite illa. :p Jag säger ju det, jag är ett matvrak!


Nu har jag legat och kollat på Forrest Gump iallafall. Den filmen är så bra. Den berör verkligen, åtminstonde mig. Har legat och gråtit mig igenom filmen, så nu gör mina ögon lite ont. Men det kan vara så skönt att bara få gråta ibland tycker jag. Det blir som en slags frigörelse. Likaså med att skratta, verkligen skratta. Tycker också att Tom Hanks är en sån underbar skådis också, han gör sina roller så levande. Både Forrest Gump och Tom Hanks är favoriter för mig inom filmer och skådespelare.

Har pratat lite med min kompis Felicia idag, ni vet modellen? Vi tänkte ta en fika nu runt helgen inne i stan. Det ska  bli jättemysigt, det var länge sen jag träffade henne. Hon är så gullig, för jag skickade ett sms och frågade hur det var med henne idag, så svarade hon "Åh vad kul att du hör av dig!" och sen fortsatte hon på så klart. Men det är sånna där småsaker man blir så glad utav.

Jag håller på att skriva i min dagbok, min riktiga dagbok, om mig själv. Jag försöker liksom definera mig själv, skriver ner massa synpunkter för att sen liksom kunna dra lite utav en slutsats om vem jag är. Tänkte att jag kunde skriva ner några av dom här i bloggen nån gång. Vet bara inte vilka än, det får jag fundera ut först.

Nu ska jag ta och göra nått annat, vet inte riktigt vad, kanske välja ut en outfit tills imorgon? Hoppas ni kikar förbi imorgon igen, sov gott och puss på er<3


Tävling

Hanna Björkstedt, fotografen som fotat massa bilder på bla Kenza, tävlar ut en plåtning med henne nu på hennes blogg. Jag har skrivit in mig, gör det du med!


Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!
image345


Dagens outfit

Jag inser själv hur mycket bilder jag har i min blogg, men jag gillar bilder... I'm so sorry, jag lovar er mer text med tiden iallafall..

image339
image343

¤Randig tröja (egentligen klänning) - Marc O'Polo
¤Svart fodradklänning - Gina
¤Randig hatt -H&M
¤ Halsband - det jag fick av mor från 2hand

i would name her rock and roll

Det här känns som en evighet sen. Ändå var det bara någta år sen..Tur att det bara höll i sig några månader....
Sitter och rensar lite bland gamla bilder, var tvungen att sätta in några här.. Gamla minnen.
image326

image327
image328

Ny vecka!

God eftermiddag härskapet!

Första dagen på den nya veckan och jag är pigg och glad. Gick upp kl. 8 efter att ha fått frukost på sängen. Felix sov med mig (som alltid) så vi satt och kollade på barnprogram hela morgonen med macka och o'boy. Till dagens väder nudå, jag måste erkänna, jag föredrar typ sånt här väder. Har ni varit ute idag? Det är mulet men fortfarande väldigt varmt! Sen är det helt vindstilla, härligt!

Jag har lust att åka in till stan idag, men ändå inte. Har ju inget där att göra, min ekonomi är rätt kass för stunden. Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, vi får se. :)

Vet ni vad jag hatar? Rubrikerna.. Jag vet inte vad jag ska skriva där, jag är sämst på det.. Speciellt om man inte har nått särskillt tema på inlägget. Iförsig läser jag aldrig andras rubriker, tänker inte ens på dom. Hoppas ni gör det samma, iallafall på min blogg, hehe.. Förresten blev det rekord på de senaste 90 dagarna med antal unika besökare igår! 39 stycken! det kanske lönar sig att fylla bloggen med massa inlägg. Jag har haft ett större tal en gång, det vet jag men jag kommer inte ihåg hur många det var och man kan inte längre se det e ftersom det var för mer än 90 dagar sen.

Kan passa på och visa vad för smycken jag fick av mamma igår. Inga speciella, men man kan ändå använda dom och göra det snyggt och blanda med andra smycken. Tog även ett par bilder på Felix innan han drog till dagis imorse, med håret precis som han vill ha det. :p



Ett armband till överarmen
En hyffsat stor pärlring
Ett egyptiskt halsband


image323
image324
image325
Lägg märke till hans punk tröja och kamoflagebyxor. Felix har blivit en riktig punkare, han använder nitskärp och nitarmand också för den delen, men inte just idag. Älskar Felix stil, tycker han är skitsnygg :D

Tokio Hotel på Conan O'Brien

Fan vad förbannad jag blir! Jag visste att Tokio Hotel skulle komma på svensk tv med deras uppträdande i den Amerikanska showen ConanO'Brien, men inte fattade jag att det skulle komma så snart!  Det visades första gången på tv4+ måndagen 19 Maj kl 00.05 och sen visades det i repris tisdag 20 Maj kl 06.00 och kl 13.10. FAN FAN FAN! Var det nån som kollade på det? Aja, man ska inte gråta för smält smör, och ärligt talat tyckte jag inte det lät särskillt bra... Kanske berodde det på att den studion inte har nått bra ljud över huvudtaget som vissa påstår, eller så tog nervositeten över eller vad som helst!

Här har ni, som också missade det, videon;




2008-05-09 Conan OBrien
Uppladdat av myonlyeverglow

Söndag = chilldag

Hej igen bloggen. Sista inlägget för idag verkar det som. Var nyss med mamma och Felix över till Lelle och Ann-Louise. Mamma hade köpt en chandaler till Ann-Louise som hon ville ha på deras ballkong. Håller ni inte med om att vi skämmer bort den familjen? :p Sitter här framför datorn med en cola i handen och funderar på om man inte ska gå ut på baksidan nu den sista stunden solen är framme för dagen. Imorgon ska jag förbi skolan och sen ska jag passa på att lämna en tröja som jag glömt hela helgen. Men imorgon ska det bli av, det lovar jag.

Kommer ni ihåg hur jag sa att jag skulle visa Felix i sin nya frilla? Tyvärr har jag inte tagit bild på honom än när det är stylat, men jag tog en idag när han var min personliga fotograf. Bilden är inte den charmigaste, men den får duga. Observera att han håller tummen upp, och det gör han jämt nu för tiden :s Det är typ som ett slags tix eller tvångstanke! Eller vad vet jag, han gillar och göra det iallafall. :p

image318


Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans! Puss på er<3

Dagens outfit

Jag veeeeeet. jag bombar er med outfits, men jag kan inte hjälpa det :/ Jag älskar att kolla på andras outfits och jag älskar att få kommentarer om mina egna. Tycker det är jättekul med kläder, även om jag får klagomål på att det är för mycket i bloggen hela  tiden. Ni som inte gillar dagens outfit får läsa de andra inläggen istället, ignorera bara min propoganda. :p

Idag fotade jag lite ute i naturen ist, det var inte särskillt lätt att ha en 6åring som fotograf vill jag lova! Tack Felix iaf.

image315
image316



¤ Skinnjacka - H&M
¤ Randigt linne - gåva
¤ Jeans - Weekday
¤ Flipflops - H&M
¤ Turkosa brillor - H&M

Varning, beroende framkallande

Har suttit och spelat detta spel sen kl 12.15 ungefär och nu är kl. 15.40
 Det är fett nice :D

http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/osorterat/hot_dog_bush.html




Nu ska jag ge mig ut i naturen och plocka en bukett till mamma. Jag är ju pank så det var det bästa jag kunde hitta på. :/ Vad har du gett din mor idag?

God morgon!

Hej alla vänner! Hur mår ni idag? Jag mår prima, men tycker att jag vaknade lite för sent, jag vaknade vid elva. Tycker att det är mycket skönare att vakna vid nio! Vad ska ni hitta på idag? Tanken var att jag och mamma skulle åka iväg till ett slags "2hand event" eller vad man ska kalla det för. Det är vanliga tjejer (och killar?) som ställer ut småsaker, men ibland även sängar och sånt där.  Det ska vara väldigt billigt där och rätt stort urval. Men mamman min drog iväg kl 11, ungefär då jag vaknade, med sin kompis och sin kompis dotter istället. Mycket snällt gjort. Men hon skickade ett sms och sa att hon skulle leta efter smycken och väskor och liknande till mig, så bäst för henne att hon inte kommer hem tomhänt.

Jag tror jag måste erkänna något för er, anledningen till att jag inte bloggat särskillt mycket de senaste veckorna är inte pga att jag inte orkat eller inte haft något bra att ta upp, utan det var  för att mitt rum har varit så sjukt stökigt att jag knappt velat gå in i det. Men igår fick mor min nog och bestämde sig för att städa undan allt, jag lovar, jag har försökt städa själv men det gick inte! Så nu kan jag blogga hur mycket som helst! Förresten tog det 6 timmar för min mamma att städa hela mitt rum. Har även möblerat om lite här i min lilla koja. Förut stod det svarta bordet snett in i hörnet vid terrassdörren och hade datorn på sig. Nu står datorn på fönsterkarmen istället, och bordet ställde jag under tv:n. Det ser lite större ut tycker jag, och det är inte svårt att ta sig förbi när man ska ut på baksidan, förut fick man lirka sig ut pga av bordet.

gud vad jag längtar tills jag ska tapetsera om mitt rum..


Jag har fortfarande lite th kvar i rummet :D

Nu ska jag upp och käka lite frulle. Ska passa på och dricka lite apelsinjuice också, har varit jättesugen på det hela morgonen av nån anledning. Vi ses senare =) Take care

Dagens outfit

Förlåt, förlåt, förlåt! Inte meningen att det ska bli så många outifts inlägg, men jag har verkligen saknat dem.. Snälla stå bara ut ett tag<3 Skäms dessutom för den kassa kvaliten på bilderna, och att jag står i mitt badrum och tar kort genom spegeln. Men jag har ingen självutlösare på min kamera. Jag måste verkligen köpa en ny kamera, för allas bästa!

Sista outfiten för idag iaf...



¤Randis- mammas gamla
¤Fodral - Gina
¤Skor (som inte syns) - Din sko

Fest outfit

Det här var vad jag hade på mig på festen igår;

image304image305



Klänning - Gina Tricot
Guldiga armband - H&M
Svarta armband - Indsiska

Gårdagens outfit

image298image299



¤ Jeans jacka - Gina
¤ Kjol - Gina
¤ Svart tröja - Soul
¤ Pumps - Ellos  =)

Tokio hotel in the hills

Var det nån mer än jag som kollade på The Hills idag på mtv och fick värsta chocken när introlåten var självaste Ready, Set, Go! av det fantastiska bandet Tokio hotel? Det är så sjukt, dom  var pyttesmå och alla tyckte jag var vrickad som lyssnade på ett tyskt band då när jag först öppnade ögonen för dom.
 
Har ni sett och hört att de var med i mtvs amerikanska TRL eller vad det heter? GAAAALET!  Här kan ni se det klippet.

Shit, kommer ihåg när jag var så chockad över att punkt shop sålde en t-shirt med th för ett par år sen och nu är de precis över allt! De hänger två afficher på dom i väsby cetrum, t-shirtar i varenda "turkaffär", bilder i alla tonårstidningar, de pryder tom MTV byggnaden i Times Square!

Tonåringar

Tänkte bara berätta en ganska intressant grej som vi fick reda på under stresskursen, som jag faktiskt inte visste om. Det är inte förän man är 25 år hjärnan är helt färdig utvecklad, särskillt inte den delen som hanterar och bearbetar känslor. Men därimot så är den delen som känner alla dess tusen känslor 100% färdig sen länge, så därför kan tonåringar känna så jävla mycket men sen inte kunna tolka eller veta vad man ska göra med alla känslor. Och känslor är ingenting man kan ignorera. Vissa tror säkert att känslor egentligen bara är inbildningar och att man kan välja att plocka bort vissa känslor, och det kan man ju -till en viss gräns. Men sanningen är den att vi styrs av våra känslor. Känslor, logik och minnen. Det tror jag iallafall.. Tillägger moral, jag tror att vi även styrs av vår moral

En annan liten intressant sak, nu när vi ändå är inne på hjärnan, så sitter empati, sympati, medkännsla och allt det där under pannan så boxare som fått massvis med slag mot huvudet har svårt med speciellt just dessa känslor. Jag tycker inte det skulle vara värt att boxsas med dessa bieffekter eller vad man ska kalla det.

Tandställning

Tja kompisar. Vill ni se min tandställning? Tog några bilder igår  på bland annat den. Tog rätt många bilder, så bloggen kommer bli proppfull.. Men jag har inte haft med biler på mig själv på sistonde, så tänkte att det kanske jämnar ut sig. :)





Sen om nån vill veta så har mitt håt blivit rätt långt =) Observera att det egentligen sitter uppsatt och är ett par cm längre än vad som visas =)


Fredag kväll

Hej bloggen! Har inte mycket tid alls att skriva nu, men jag gör ett mini inlägg och får sen rusa till bussen.  Ni som läser Amandas  blogg vet att hon har en liten internetaffär där man kan hitta gulliga grejer.
Som bland annat den här. Den kanske inte ser mycket ut för världen när den hänger på galjen, men jag tycker att jag sett den ganska ofta på Amanda och att den är skitsnygg ihop med rätt grejer. 350:- kostar den. Idag köpte jag ifs två nya klänningar, och för ett par dagar sen ett par skor och ca 6 nya smycken. Sen har jag även kostat på mig en limpa som jag hoppas ska räcka i två månader. Förresten passade jag på att köpa ett halsband till Lelle som hon fick idag och hon verkade tycka att det var fint, och jag tyckte det var fint. Och så länge hon är glad, är jag glad :) Men iallafall, jag kanske får vänta lite med att köpa den tröjan, tycker att den egentligen borde kosta runt 150:- istället, men jag är rätt  snål jag..

image292

Amanda i sin fina tröja

Vill du ha dig ett gott skratt?

Kolla då på mig. Nu sitter min tandställning på. Det ser förjävligt ut. Satte in den igår morse, fattar inte hur folk omkring aldrig klagat på hur ont det gör ett par timmar senare? På mig gör det skitont, så jag kunde inte sova så bra i natt. Sen är det så orättvist hur nästan alla andra passar i det, på mig ser det ut som tänderna har ruttnat bort och att dom är jättekorta.. Men den goda nyheten är att min tandläkare sa först att det kommer ta ca. 2 år, men har nu ångrat sig och säger max 1½ år och med lite tur kanske bara drygt 1 år! Snacka om att jag är lättad. Sen är det ganska jobbigt att när jag pratar så visslar det till då och då pga av metallrälsen.. Ganska pinsamt, för ibland låter det rätt högt. Och varför berättade inte tex. Johanna eller Felicia hur mycket maten fastnar? Jag menar, märkte inte ni det eller så? :p Jag hatar det iallafall, men jag får väl stå ut ett par år.. :'(

Har förresten köpt ett par nya skor, ett par svart sandaletter i skinnimitation från din sko. Ska verkligen leta upp min kameraladdare så jag kan ta kort på dem, för bilden på skorna från hemsidan ser inte riktigt likadan ut som de gör i verkligheten, -de är mycket snyggare :D

image290

Din sko 349:-

Ska käka nu, vi hörs!

fett bra



grym. den är fan bättre än crank that Soulja

Nya låtar

Tänkte bara nämna det att jag är lika trött som ni på mina gamla låtar jag har här på bloggen. Kan tänka mig att ni gör som mig och stänger av ljudet. Men lugna, jag ska byta ut alla dessa låtar till gamla godingar istället inom kort. Eller är det kanske bäst om jag tar bort det helt?

everyday i'm hustlin


VARNING!
Låten fastnar i huvudet! Favoritbiten är lätt då han visar hur man handlar till låten, sen mcdonalds. Bedöm själva!


Hela låten

Kära läsare,

Wow, förstår hur otroligt uttråkade ni måste vara på mitt ständiga tjat om alla hundar. Ska försöka dra ner på skrivandet angående hundar, eller åtminstonde kompensera det med andra ämnen.
Ska gå till nån ny tjej på bup som vill, för att förkorta, prata om döden med mig. Vet egentligen inte varför. Jag accepterar döden, är inte rädd för den och tycker skarpt att man ska leva varje dag som den vore den sista, eftersom det är så lätt att ta livet för givet. Tycker kanske inte att jag lever ett sånt fullbodat liv direkt, utan jag tycker mer att jag förbereder mig för när jag ska ta livet mer på allvar (vilket går emot det jag just skrev att leva varje dag som den sista). Kanske det är just de dom vill prata om och ändra på, jag kanske ska vara rädd för livet. Vi får se.. Har iallafall gått med på att träffa tjejen nån gång till för att ta reda på vad det är dom vill komma fram till.
Det jag däremot kan erkänna är att jag är rädd för smärta, men det tror jag de flesta är. Bortsett från killarna från Jackass, såklart.

Iallafall, tysken åkte hem för ett par dagar sen, och fastän jag bara träffade honom en gång känns mitt liv så mycket tommare. Nej jag skoja bara. Men det hade varit kul att lära känna honom, och jag vet Mikkan jag tjatar om honom, deal with it. :p

Nu ska jag drastisk höja mitt blodsocker, förorena mina lungor och bidra till dålig ekonomi, dvs jag ska ta en cola, en cigg och prata i telefon.   Ta hand om er!

Ugly Lula

Hejsan allihopa! Vääääldigt länge sen jag sist skrev, men jag har inte kännt för det. Eller jo, jag har visst kännt för det men aldrig orkat sätta på datorn och skriva. Har 1000 olika saker att berätta och dela med mig om, och ska försöka få med det mesta här igen. Vad jag saknat mest är faktiskt dagens outfit, men min kamera laddare är spårlöst försvunnen. Får antingen köpa en ny eller leta reda på den. 

Det första jag vill berätta för er att om mindre än 2 veckor ska jag sätta in min tandställning. Ja ni hörde rätt. Efter många om och men blir det tillslut av. Har väntat i över 2 år på den, och nu när vi kan sätta in den är jag inte så säker på att jag vill.. Det är ju så fruktansvärt dyrt! (eftersom jag måste betala för den själv) och sen kommer jag se ut som en clown. På vissa är det urgulligt med tandställning, men eftersom jag har en mun som man ser mina tänder så fort jag glipar med läpparna, visas alla mina gaddar. Ska man ha tandställning så är det mest praktiskt att ha läppar som skymmer tänderna åtminstonde lite eftersom då lägger man inte lika mycket märke till plåtarna som nu ska sättas dit. Sen kommer jag antagligen få ha dom i i ca. 2 år som inte heller är särskillt lockande. Menmen, lika bra att ge två år av mitt liv och sen ha ett vackert leende i resten av mitt liv.
image286

Sen kan jag även avslöja att det antagligen kommer bli en långhårig, ljus chiuaua tills nästa sommar. Lite synd eftersom jag verkligen sett framemot en lurvig kinesisk spets, men hund som hund. Det är mammas påhitt det där med en chiuaua. Mamma känner nån som är chiuaua uppfödare och träffade en av hennes valpar och den vart hon kär i på direkten. Iförsig är det sant det hon säger, det skulle vara lättare med en chiuaua.
# Mamma kan ta med sig den till jobbet
# Lättare att ta med
# Inte allt för långa promenader
# Små bajsfrön istället för stora skitplaffar
# Mer sällskapshund ist för jakt

Ärligt talat spelar det ingen större roll viken ras jag får, sålänge jag får en hund. Det är valpen mamma träffade som ska paras om ett år och någon långhårig tik därifrån har vi paxat. Jag kan inte sätta ord på hur ivrig och lycklig jag är. Men jag kan verkligen inte bestämma mig, vad passar bäst på en liten chiuaua, Alexis, Ella eller Ebba?
De flesta säger Alexis eller Ella, så jag antar att det egentligen står mellan de namnen. HELP ME!

image287image288
(min kommer vara mer som den till vänster, skulle föredra en brun och svart, menmen!)

Till Johanna om du läser. Jag städade nyss min garderob och hittade en tröja som jag är säker på är din, vill du att jag ska lämna den i din gamla brevlåda till din pappa, ge den till anna eller att jag ger den för hand?

RSS 2.0