ELLA SUPERSTAR!

Först och främst vill jag bara tacka alla tjejer som var hos mig i lördags, jag hade jättekul och blev verkligen asglad för alla era fina dyra presenter, seriöst, ni måste verkligen älska mig<3


Sen angående min visning på lördag... Det har uppstått ett problem, alla som ville komma får antagligen inte plats =( Men Hasse skulle återkomma till mig imorgon så vi får se vilka det blir.. Dom kostar iaf 150:- styck och är v.i.p platser.


Och till huvudnummret, Ella, kommer bli katternas no.1! Hankatterna kommer hänga upp bilder på henne i deras kattlådor, honkatterna kommer hata henne men älska henne i smyg, för hon ska nämnligen vara med på tv! Det är inte helt bestämmt ännu men det verkar som om "Hitta Hem", som jag tror visas på tv 4, vill filma oss hur jag räddade livet på henne och tog in henne hos oss. :D DET FÅR NI INTE MISSA!

Nu ska jag sätta mig på träningscykeln och cykla en mil, not.. Wish me luck

you people make me sad

vad är det med all drama? Varför kan ni inte för en dag bara komma och vara glada för min skull? Massa jävla trassel om vilka som ska komma och inte komma, vad spelar det för roll för er? Det är inte dom ni ska träffa, det är meningen att ni ska komma för min skull. För mycket att begära? Nej, jag tycker faktiskt inte det.
Jag har gjort mitt bästa att bjuda in dom jag tycker passar, nu har jag även uteslutat kompisar eftersom alla inte går ihop, men jag tycker det är så dålig stil.. Och det är inte bara en som reagerar utan de är många utav er. Jag vet inte ja, kanske jag måste ställa in hela skiten!



Men för er som kan ställa upp för en gammal  vän och dyka upp, men är rätt fantasilösa så kommer en "önskelista" här. :p Jag kommer inte på allt jag önskar mig varje gång en ny människa frågar så det är bäst att samla det på ett och samma ställe.

~vodka/gin
~patyklänningar/toppar stlk. 34 (Om ni hittar nått på rea eller så)
~guld och silverpennor
~smycken
~annan dricka
~vad ni vill egentligen, spelar ingen större roll, jag blir glad för allt :D


GO LULA, IT'S YOUR B-DAY!

GOOOOD MOOOORNING SVERIGE!


Som alla vet fyllde jag år igår, och på lördag tänkte jag ha en liten tjejmiddag här på lördag. Tyvärr får vi bara plats 10 stycken vid bordet men det kan bli trevligt iallafall :p Är du bra kompis med mig så är du antagligen bjuden men för säkerhets skull kan jag skicka ett litet medelande på fejjan eller så.

Puss på er =)

Förresten, måste bara höra om det är någon som vill gå på min visning nästa helg? Man måste förboka biljetterna och jag vet inte om dom kostar något.. :/ <3


never seen before

Två frågor; hur mår ni idag? orkar någon kolla på tråkiga bilder? =)







fortsättning följer...

my love

Mina damer och herrar, låt mig presentera Ella!


T.I

alltså fyfan vilken jävla negertorsk, jag är upp-över-öronen-kär i T.I. Jag tycker tamejfan han är kattigast i världen, OH LORD!

Min boyfriend



RSS 2.0