Härskaren

Hej läsare. Whats up? Igår var jag med Dyamin och ja, fick värsta chocken kan jag säga. Var även på sjukhuset, och hos frisören. Felix har klippt tuppkam. Man känner knappt igen honom längre, men han är fett snygg. Det är en sån stor skillnad på för och efterbilderna bara, så det tar ett tag och vänja sig med det. Jag menar, först hade han hår till under axlarna och nu är han snaggad på sidorna. Kan ta bild och lägga upp sen på honom så får ni se.

Idag ville jag åka upp till landet, men så har man en sån mamma man har så självklart blev det inte av. Fattar det bara inte, när hon vet hur glad mormor och morfar (och jag och felix för den delen) skulle bli utav det, och när hon vet att vi inte kommer ha kvar varken morfar eller landet särskillt länge. Tycker det är så själviskt!


Imorgon ska jag iallafall träffa Jesper, han har lovat att laga mat åt mig :p Fett gullig. Det var jättelänge sen jag sist såg honom, men imorgon så. :)


Why Harry?

Mikkan tyckte att man blev glad av att se dom tillsammans, jag blir bara ledsen.
Harry, you broke my heart. :'(
image281image282

Japansk spets

Vet ni, det blir nog en Japansk spets till sommaren. Visst, pomeranier är underbara och små och söta, men det är faktsikt dessa med. Men vad tycker ni, Alexis, Ebba eller Ella? Tror det lutar mest åt Ella, men det kan ju vara kul och se vad ni tycker.

Valpar
image277image278
Fullvuxna
image279image280

Chris Brown

Som vanligt är jag kär i en Chris Brown låt. Jannike sa att hon var besatt av den och då tyckte jag den var bra men fatta inte hur hon kunde älska den så mycket, men så skaffade jag den efter att hört den några fler gånger på radion, och nu är jag också fast. I LOVE IT. :) Han är så jäkla snygg också. hehe

Jordin Sparks ft Chris Brown - No air

Tisdag

Hej allihopa. Hur mår ni idag? Jag mår rätt bra, var uppe tidigt imorse och gick sedan i tid till skolan. Gjorde två nationella prov i engelska. Det var inte svårt alls, kul om något.

Jag hade den bästa drömmen om Bill i natt. Åh, vad jag önskar att det var verklighet. En dag så kanske.... =))


Nu ska jag ner till Ica med Mattis och Felix, sen kanske Dyamin kommer hit. Älskar hans namn, tror att det är jamaicanskt eller nått sånt. Har förövrigt fått min andra gitarr till Guitar Hero, -ÄNTLIGEN! Helt sjukt att det tog 4 månader! Sen har jag även Mario Kart -Double Dash hemma som då är väärldens roligaste spel. Eller okej, det ligger delad etta med GH.

Nu ska jag gå, har massa saker jag vill skriva om, får se vad det blir. Ses senare förhoppningsvis =)

Puss

Några favoritbilder på min(..) bebbo =)
image270
image271
image272
image273
image274image275image276

Michael Jackson in my heart.

Jag älskar Michael. Skiter i vad folk har att säga om att han skulle vara peddofil eller inte, jag tror det verkligen inte iallafall.

Det jag vill komma till är att fan vilken tallang han har! Jag tror att han är en sjuhelvetes trevlig och bra människa. Har sutttit och lyssnat på honom i flera dagar nu. Hörde att han skulle göra en ny tour(?) kommer han till Sverige så ska jag försöka få tag på biljetter!  Jag stör mig på att han blivit straffad  för att han bryr sig om människor. Alla människor är så fruktansvärt fega och vet inte vad dom ska göra när dom får riktig kärlek att dom hellre väljer bort det och gör det till något dåligt. Har suttit och lyssnat på fler interjuver med Michael från Youtube också, och han säger ofta att det är hans dröm att göra något snällt för baren. Alla föräldrar till barn som har det bra fattar inte hur det är för barn som inte har det bra, Michael vet, eftersom han var ett av de barnen som inte hade det bra, och därför har han det med sig och vill hjälpa de barnen. Barn är så otroligt maktlösa och "små" när de vuxna (syftar på de dåliga vuxna nu) har något att säga. Kan inte dirket säga att jag vet hur de barn som har det dålig varit med om och känner, men jag har fortfarande stor sympati och empati för dom.





Elin, du gjorde min dag.

Vart otroligt glad när jag läste detta eftersom jag, som säkert många långa tjejer, känner sig osäker i att gå i höga klackar. De flesta omkring mig är ett huvud kortare än jag (är 173) redan som det är, man vill ju inte se ut som ett höghus bredvid dom minitjejerna då med 10 cm klackar. Men Elin är någon jag ser upp till och vart jättaglad av att läsa detta. Gå in på hennes blogg vettja!

image269

My love

Åh, snacka om att man längtar! Den här skönheten kommer ut i maj/juni och då ska den bli min!

image268


























Lugg?

Hej igen! Som de flesta vet så är mitt hår en katastrof! Slitet och kort. Men för er som inte känner till historian så var jag först blond, och sen hittade vi hos en tjej nån produkt som skulle göra håret brund för stunden och det satte vi i mitt hår. Brunt vart det, men saken var den att när vi sköjlde ur det så vart mitt hår grått! Den där krämen måste ha frätit bort all pigment från mitt hår, och det gick inte att färga över! Åkte till papa några dagar senare och där fick ett proffs fixa mitt hår så färgen stanna kvar men det är alltså knappt! Har hela tiden haft gråa stuk över mitt hår enda sens dess, men det får jag leva med. Håret vart iallafall väldigt slitet, speciellt för att jag blekt det 3 gånger innan med 12% blekningsmedel! 

Nu är det iallafall på rätt väg. Det växer och jag har fått massa Bumble and bumble produkter som ska fixa skadat hår. SÅ nu är det inte långt kvar tills mitt hår är långt igen, oc då funderar jag på att klippa lugg igen? Tänkter inte göra det nu när jag har så kort hår, utan när det ligger i tutthöjd nivet? Vad tror ni om det? =)
image265 image264image266

image267
vill ha en riktig Elin Kling lugg!

                                               

Long time no seen

Hej alla vänner! Förlåt för den otroligt kassa uppdateringen, men saken är den att jag har varit sjukare än någonsinn förr! Har legat i influensa och har inte ens kunnat komma upp ur sängen förän två dagar sen. Var hos papa en vecka, men låg mest hemma och sov. Att se farfar sådär var det värsta jag sett. Han var så svag. Det väckte någon helt ny känsla hos mig för honom. Jag kände en helt ny respekt för honom, mest av sympati och empati. Han var smalare än vad jag är, min tjocka farfar. Magen hade fortfarande en liten kula men resten var bara ben. Han kunde knappt prata utan viskade ut ord då och då..

Han dog den morgonen jag åkte hem, exakt en vecka sen. Och idag ägde begravningen rum på Korsika kl 11. Hade velat vara där men jag är allderles för sjuk för det.

Seriöst, jag visste inte att man kunde vara såhär sjuk. Jag har mått illa, haft ont i halsen, hostat, ont i öronen, snorig, feber.. Har inte haft någon matlust heller, så jag har blivit i tvingad mat några gånger, mamma fattar inte att det är det som gjort att jag kräkts. Nu är aptiten tillbaka dock, käkar hela tiden. :p Får se om jag får lov att gå till skolan nästa vecka iallafall. Doktorn sa att jag var totalförstoppad i varenda hål (över halshöjden) fatta inte riktigt vad han menade med det, men med tanke på alla mediciner jag fick så var det antagligen något väldigt negativt.

Nu har jag legat inne i 14 dagar, jag är så uttrååååkad och rastlös kan jag lova er! Vill bara ut! Det har varit ett sånt fantastikt väder ute här den senaste veckan, jag vet det eftersom jag legat i sängen och stirrat ut på solskenet ett bra tag nu. Och själklart nu när jag börjar tillfriskna så ska det tydligen börja snöa på söndag. KUL.

Nåja, sommaren är påväg, den kommer väl snart så jag också får njuta.

Tack alla som fortsatt att kolla min blogg dessa två veckor som inte ett ord skrivits, har haft runt 20 läsare varje dag! Puss på er, och jag lovar er inlägg nu när jag mår bättre.<3
image263
till mina trogna läsare

RSS 2.0