Förra tisdagens outfite

Istället för att lägga in alla bilder samtidigt kan jag likaväl ligga in en i taget. Jag har hittat en jättefin väska på åhlens, tror den kostade 2-300:- så det är inga problem, måste in och köpa den nu i veckan. Men än så länge får jag väl dras med mina gamla väskor. Längtar även tills paketet med väskan jag beställde för ett par dagar sen ska komma.

image162image163


¤Sjal - Vero Moda
¤T-shirt - H&M
¤Jacka - H&M
¤Väska - Belle
¤Skor - Wedins

Paris

HELVETTE! har nyss suttit och skrivit ett helt (rätt långt inlägg och vad gör jag? Jo, råkar trycka på en knapp som gör att ALLT försvinner! Jag hatar mig själv.

image157

Eftersom jag varit så dålig på att skriva så har jag ju inte berättat om det här med flytten till Frankrike! Pappa är överlycklig och ringer runt till varenda skola i hela frankrike, hehe. Han ska på möte med skolan SvenskaSkolaniParis den 4 mars. (För dig som vill spana in deras hemsida, tryck här) Den här skolan känns som inget för mig. Jag vill hellre gå i en engelsk eller franskskola. Läste även att skolavgiften är 12.000 ? och anmälningsavgift 800 ?, är inte det lite väl mycket? Det blir ju liksom ungefär 120.000:- + 8.000:-? Jaja, vi får se hur det blir.

Väntar på att min kamera ska ladda klart, tänkte sedan lägga in dedär outfitsen jag tidigare nämde.
Sålänge kan ni få se ett par bilder på mina lyckokällor, solstrålar, mitt allt! Hehe, kanske inte mitt allt, men näst intill. Den lilla är då KlaraBelle och den lite större är Emile. Det är förresten en stor fördel om jag kommer flytta till pappa, jag kommer att få en egen hund på direkten!


Min helg

Hej igen, vet att jag sa att jag skulle skriva en massa på lördagen eller fredagen eller vad det nu var, men jag hann aldrig, har inte varit vid datorn knappt nånting. Vill bara inleda inlägget med att be alla äckliga emofjortis tokiohotel fans att sluta läsa min blogg. Ni är äckliga och jag vill inte ha nånting med er att göra, ring heller aldrig mer till mig. -.-

Iallafall, i fredags var jag först hos Amanda där vi kollade på film. Sen drog jag och några andra ut med Ash bil och körde runt hela stockholms län, :p. Det var faktiskt rätt roligt. Vi försökte leta rätt på något spökhus, men lyckades inte riktigt. Jag fick även köra en bit, eller hålla ratten, och fan vad kul det var. :P Hade inte vågat om det inte skulle varit natt och tomt på gatorna, för även om jag tyckte det gick bra så körde jag mest i fel fil och såntdär.
Sen vid 3 tiden åkte vi tillbaka till väsby, där Ash släppte av mig i Smedby eftersom jag skulle träffa Elias och Tobbe. Chillade där ett tag och sedan åkte jag hem vid 5.

Nu till lördagen dårå. Skulle egentligen gått på bio med 4 andra kompisar, men det var bara reserverat till 4 personer och eftersom vi då var fem så saknades det en biljett. Vi hade hoppats på att det skulle finnas en till plats bredvid våra platser men det gjorde det tyvärr inte. Så jag sket i bion och gick iväg med Nara, som var den biljettlöse, och kollade istället runt i Kista centrum. Hittade blandannat en till skinnjacka och en stjorta. Sen gjorde jag värsta fyndet, jag hittade ett armband som jag tyckte var väldigt snyggt så visade det sig att den kostade 5:-. Det är ju nästan som om de ger bort varorna! :p
Runt 23 var vi hemma, och efter en timma ungefär drog jag iväg till Roffe. Yvett och Jannike hade precis gått, så det var bara jag, Roffe, Elias och Tobbe. De håller på och planerar in nån resa till nån ö i Grekland som de vill att jag ska följa med på, och det vill jag såklart. Hoppas jag får råd till det! Skulle vara skitkul faktiskt. Kom iallfall hem vid 9 imorse, mamma vart inte så glad, och jag var trött som f-n. Vart som vanligt sur på Tobbe och Elias så vi får väl se när jag kommer träffa dom igen...

Nu ska jag iallafall lira lite gura. Förhoppningsvis, (nu ska jag inte lova nått för då brukar jag aldrig gör det) kommer jag att lägga in några outfits från veckans gång redan ikväll.

Take care, xo xo.

'Fula' kändisar



Tycker att de flesta såg lika dana ut förutom att dom gjorde en ful min på bilden :S En som tydligen var känd för dålig hy, Cameron Diaz gav mig en chock. Hade ingen aning om att hennes hy var så äcklig. Jag hatar finnar >< Däremot fick jag en liten tår i ögat utav Olsen tvillingarna, hur kan dom vara så snygga 24/7? De var ju typ finare utan smink, jag som hade hoppats på motsatsen. Som ni kanske förstår avundar jag dom nått otroligt, they are perfect! =)

Fredag!

Godmorgon Sverige! Har varit uppe sedan 8 idag, så jag är pigg och glad just nu. :) Kl. 11 ska jag ha kvartsamtal med min handledare Ann-Sofi. Orkar inte gå till skolan nu eftersom vi har språkval och jag har ju hoppat av min franskakurs sedan ett år tillbaka, så jag har ändå inget där och göra. Passade på att köpa mig en väska nu i väntan på skolmötet. Den kommer från Ellos och var på rea! Hittade ett par fina tunikor också, men det fanns bara i stolek 36 och det är verkligen för stort för mig. Köpte några tröjor i stolek 36 som måste lämnas tillbaka. Tror att jag även ska lämna tillbaka min fejk skinnjacka från H&M också, vill ha en lite "rockigare" jacka istället. Fortfarande skinn såklart, men nått som kanske är mer min stil. Ska snart bege mig av till skolan, vi ses! :)

image155

Är så himla kär i den här bilden, snacka om dollface!

image154

Min nya syster =)

Hej igen, ett till inlägg idag får ni! ;) Det är så att Nara inte har någonstans att bo, och eftersom vi i våran familj är så godhjärtade har vi nu tagit emot henne. Hon har varit här den senaste månaden, och nu är det officielt att hon bor här :D Jag är glad, Nara bjuder på cigg 24/7 :D Nej, självklart är det inte bara därför jag gillar Nara. Det är kul att ha en syster, även om vi är väldigt olika, men det är så det ska va. :) Så, nu ska jag plugga -for real!
puss på er!


wtf?

image153
Ja jävlar du. Undrar vem det är som suttit och maxat på min blogg. :p Har nog aldrig haft så många klick på en dag till min blogg, synd att jag inte såg det innan, eftersom jag inte ens satt vid datorn igår, hade kunnat skriva ett par inlägg till de desperata då. :p Nejmen seriöst, jag blir jätteglad när jag ser att fler och fler läser min blogg, även om ni är lite dåliga på att komentera. :p Det blir så himla mycket roligare att skriva då! :)
Nu ska jag plugga lite, sen sova. Lovar att imorgon lägga in fler inlägg och även några av veckans outfits :)
Take care dear friends!


Toms blogg

Ja, det handlar mycket om Tokio hotel i min blogg, men det får ni leva med. :p Här är iallafall det senaste inlägget från TH's blogg. Den här gången var det Tom som skrev, och det gjorde han den 19 februari 2008.


We came to Canada last Thursday, and we are in Toronto right now. I'm sitting in my hotel room, thinking about being here and I have to say we love it. We've done two performances, one in Montreal on Saturday and one in Toronto on Sunday night. In between that, we did a lot interviews. We were really surprised when we got here -- we expected that no one would really know us. We saw ourselves selling tickets for our shows on the streets to have at least a couple of people show up, but both shows sold out!!! Our fans were waiting for us everywhere - screaming, cheering, talking in German, singing our songs, and, might I add, were very good looking! I saw a lot of beautiful girls in both cities, which made me very happy!

Today, we went to the CN Tower, that was exciting -- it's sooo high. Georg didn't feel that well because he's afraid of heights, but come to think of it, he's usually afraid of something. Anyway, afterward we went to MuchMusic, where we were guests on a show. We taught the hosts some German words (that was really funny) and performed "Ready Set Go" live -- that was cool, too.

Well, I have to go ?cause I need to pack my stuff. We're flying to L.A. tomorrow. You should see my room -- my clothes are everywhere, it will take me hours to pack.

Well, talk to you soon -- take care!

-- Tom


Gossip Girl

Jag skulle vilja att det fanns en Gossip Girl till typ Grimstaskolan, precis som Jensen gymnasium har fått. Fett kul, kanske man ska starta en egen? Funderar på att sätta lösenord på min blogg och bara skriva massa skit om alla. :) Är det någon som vet när säsong två av gossip girl kommer? Jag läääängtar! <3

Why, oh why?

Ni vet alla hur Bill är min drömprins och kommer alltid att vara det och allt sånt där. Ibland får han mig faktist att tveka.. Sure, han är fantastisk, han är väldigt orginell och charmig. Men varför, VARFÖR måste han ha franskmanikyr? :'( Jag har inget mer att  säga..

image152

Korta killar

Enligt mig kan det inte vara värre för en kille om han är kort, möjligtvis kort och tjock. Men det är bara för att jag är så lång. (173) Jag hatar det! Jag kan liksom inte ha höga skort när jag går ut för alla blir ett huvud lägre än mig, både kompisar och killar. Varför kan inte folk bara växa lite till? Eller jag krympa.. Fast ifs tycker jag det är mycket finare med långa ben, men ändå. Det här är ett jätteytligt och ganska elakt inlägg och skulle det vara en kort kille som läser dette så kom ihåg att det är bara jag som säger detta och det är för att jag är lång. Finns många korta tjejer som älskar er!
Jag vill att min kille ska vara runt 183. Men det skulle vara bra om han var som Bill, 185, för de flesta av mina klackar är 10 cm. =)
Slutsats: Det är lika bra att jag får Bill nu på direkten. :)

image151


Skola

image150
är jäkligt trött men snart börjar skolan så det är lika bra att gå :p

BMI

Har nyss gjort ett BMI test och eftersom jag inte tyckte det stämde så kollade jag upp på Wikipedia vad BMI egentligen visar och varför det skulle stämma. Jag tror själv inte på hela BMMI skiten, saken är den att det finns tre olika sorters männsikor (har jag sett på ett antal dokumentärer, skulle du ha en anledning till att det inte skulle stämma så får väl du ta och ringa Discovery channel) 1. Den som alltid kommer att vara fet, spelar ingen roll hur mycket den tränar eller bantar -den kommer inte gå ner mer än till en viss gräns. 2. Dom som är långa och spinkiga, dom har jättesvårt att gå upp i vikt. 3. De som är gjorda för att skaffa muskler, och får större muskler mycket lättare än andra.

Hur kan man då mäta ut folks bmi när man inte skriver in vilken typ av människa som man är? Iförsig stod det på wikipedi att "BMI stämmer inte för kroppsbyggare och idrottare., men de andra två olika sorters människorna? Jag syftar mest på människa nr. 2, eftersom det är i den kategorin jag ligger i. Mitt bmi visar att jag är underviktig, jag som har ätit upp mig utav helvete och har fetaste kärlekshandtagen på höfterna och dessutom försöker gå ner i vikt. (hälsosamt) Jag tycker att BMI är skitsnack. Så, nu ska jag ut och röka, vi ses säkert snart igen.


image147
 Jättetrevliga fetthöfter =) (hoppas inte nån tror att jag lägger in bilden i syfte av att få uppmärksamhet, det är inte sant. Jag hatar att visa upp mig, men jag vill bara att ni ska förstå vad jag menar med texten ovan)

Kate Moss

Hur förbannat jävla snygg och sexig kan man va?
image146


Lördagen

Här kommer lite bilder från i lördags. Jag hade glömt hur roligt det är att vara med er, tack ni gjorde minst hela min vecka!

image145
image137


Gossip Girl

Som de flesta vet så har jag sett alla avsnitt av gossip girl, och jag måste verkligen säga det att det är världens bästa serie! Den är inte som de andra man är vana att se som typ Greys Anatomy, där samma sak egentligen händer om och om igen avsnitt efter avsnitt. Min favorit är Blair, varför? Jo, för att ävan om hon ska framstå (och är) den "onda" och elaka, så finns det en bakgrund till varför hon är det och hon är inte så hela tiden, utan det är ju engtligen bara emot lilla fjirtis Jenny. Och när vi ändå har henne på tråden kana jag ju avslöja att hon är den som är minst populär enliget mig. Hon är bara ivägen, ge upp! Hon måste ju väl ha fattat själv att Blair (för er som sett mer än vad som visats på tv) inte vill ha henne som kompis, då kommer man inte objuden till hennes maskerad som är för de äldre, då går man inte och berättar saker för Blairs pojkvän vad som hände under den tiden de gjort slut och han gjorde en riktigt rikgti elak grej (nästan) mot henne och då Jenny inte har nånting med det och göra, speciellt inte efter att fått reda på det av att Serena berättade det för Dan i tillit och Jenny stod och tjuvlyssnade! Åh, jag blir bara arg på henne, jävla fjortis -.-

Tycker förresten bara att Blair är den enda som är fin i hela serien av tjejerna, hatar Serinas mun -den är skitäcklig av många orsaker, och Jennys utseende vill jag inte ens diskutera.  Däremot är de tre grabbarna mamas sweeet potatopie!
image135
image136

Gårdagens otufit

Ganska lat idag, orkade inte sätta ihop någon maxad klädsel idag. Var hemmma hos en tjejkompis, vi käkade chirre och repade lite. Fan vad jag är imponerad av Sofia och Mikkan alltså, dom kan ju redan allting på bas och gitarr :S Helt sjukt! :D Kom ett par grabbar också, jag tyckte det var kul, förutom att först hörde jag ingenting av filmen jag kollade på när dom andra spelade gitarr och trummor och whatnot. Satt uppe på Sofias (lyx-)loft och körde sanning eller konsikvens, men det var inte så givande fast det var kul :p Fick en cigg av Jonas, eftersom mitt paket låg hemma, (jävla idiot som glömmer, men så går det när man har mer än en väska). Jag och 4 tjejer till sov över på loftet också, och vid fyra när vi skulle gå och lägga oss så hör vi något asäckligt ljud som knappt går att beskriva! Det lät liksom som stålstrån som rasslade, skitobehadligt. Vi vart iallafall jälkligt rädda, sen började vi höra massa andra ljud och blabla :p Jag började faktiskt gråta, jag var livrädd. :P 
Ska gå och spela Uno och sen få massage av Nara ;) Ses senare!  
image128image130
image134

¤Sjal - Vero Moda
¤Stjortklänning - Carlings
¤Armband - Prada

Tokio Hotel news

Här får ni lite tokio hotel updates, alla som inte vill veta får klicka bort eller kolla vidare i bloggen :p

image124
Gustav har skaffat sig en tatuering på höger skulderblad. Har tyvärr ingen bättre bild, hittar jag en så lägger jag in. :)

Bill har börjat blogga! Hans blogg är faktist bra. Fast det är svårt att komma in på den, eftersom sidan har blivit överbelastad sen alla fans fick reda på den, och därför är det typ kö in på den. :p

Vill du läsa en rätt gullig interjuv med dom angående Alla Hjärtans dag, tryck här.
Har läst massa roliga interjuver med dom idag, bör kanske inte lägga in dom här för att alla tycker inte det är så roligt med allt tokio hotel tjat, men vill du ha dom så kan du skriva en liten komentar så skickar jag dom till dig, dom är värda att läsa säger jag bara ^^

Juste, tydligen kommer tokio hotel inte spendera natten här i Sverige efter deras konsert, utan kommer istället direkt åka till Findland (vet att det stod Norge här en lång period, skrev fel) eftersom de spelar där två dagar senare. Där sprack planen :/ men Lena känner en kille som jobbar på hovet, och han har fixat gratis konserter och backstage pass och shit till henne förr i tiden, så man kan ju alltid hoppas! :D(A)
Förreseten, skulle dom vara här i sverige tror jag att Kenza (eftersom dom tydligen stött ganska mycket på henne) eller Lina (eftersom hon är så jäkla söt, dom har sagt att dom tycker hon var snygg, är 18 år, jäkligt snäll, singel) har störst chans på nån av killarna.

Kenza     Lina
image125


Förra torsdagen

OUF, jag var fan taggad på skidor dagen innan vi åkte iväg. Synd att jag aldrig begav mig ut i backen.
Jag är 100% osminad för dom som bryr sig, ganska pinsama bilder, men jag var gald och trodde allt skulle vara bra och kul. :) Tänk vad fel man kan ha


image122image123

Uppdatering

Mycket länge sen sist jag skrev, har inte varit på humör alls, vet inte heller vad som egentligen är lämpligt och olämpligt att ta med här. En del av mig vill bara överdriva och skrika ut allt som är fel, både med vänner, familj, skola och andra problem, en annan säger åt mig att svälja och gå vidare. Jag väljer det andra alternativet. Men jag måste säga det här att jag har aldrig gråtit så mycket och så hårda tårar på en dag som jag gjorde förra fredagen. Inte heller känt mig så föremjukad och ensam. (Jag vet att jag inte är ensam, men där, 20 mil hemmifrån kände jag mig väldigt ensam) Jag är även förvånad måste jag säga, trodde inte det skulle bli såhär riktigt. Som om vi aldrig känt varandra liksom? Nåväl, have it your way.
Det är nice att se vilka som verkligen är ens vänner, bästa vänner. Mikkan och Lelle är verkligen no. 1!  Marie (Mikkans mother) är också jäkla gullig ^^ Iallafall, älskar er väligt mycket.

När det kommer till mitt frånvarande från skolan så är det pga att jag inte har mått så bra på sistonde. Både fysiskt och  psykiskt. har tyvärr missat masasr prov som ska tas igen nästa vecka. Smällar man får ta. :p

Just det! Det är sista dagen att skicka in gymnasieval imorgon! Försökte ikväll, men hemsidan var överbelastad så jag får göra det imorgon istället. Det blir nog ingen musikskola för min del, utan jag ska nog ta och söka in till olika djurgymnasium, inrikting -hund. Det andra är ingent för mig, och dessutom tror jag inte så många från väsby söker dit. Skiter i att, som många har sagt till mig, det går töntar där. Så länge jag tycker det är kul så är det chill. Dessutom passar jag nog bättre in bland töntarna. :p

Orkar inte skriva något mer, eller jo, en till sak, jag är väldigt väldigt avunsjuk på Kenza just nu eftersom hon har varit och sett Tokio Hotel 2 ggr denna vecka. Läs mer om det på Kenzas blogg. Hejdå allihopa, kanske kommer det en dagens outfit imorgon om jag får igång min kamera, jag råkade nämnligen tappa den från min säng på klassresan, jag och Felicia kom lite ur styr där ett tag ^^


ingen har sagt nånting annat

Ja, nu är jag klar med packningen. Har även varit på Ica och köpt läsk och chips och så. Nu återstår bara avlastningen hos Anna. Jag satt och funderade på det där, och som jag sa så gör det inte mig någonting, och eftersom ingen av tjejerna sagt något annat så. Nu börjar jag faktsikt bli rätt taggad på det här! Men jag kan däremot inte hitta min bikini! Jag har ingen aning om vart den tagit vägen, och inte mamma heller. Aja, får väl näcka eller avstå, om det blir så att vi ska bada.
Min mamma tror sig så jäkla mycket :p Påvägen till Ica så hade hon fått en skiva med hennes favoritlåtar av Mattis, och så var det hackigt på första låten så då säger jag att skivan är ju hackig och då svarar hon att "Nejdå, det är bara några låtar som laggar." Det är så fult när vuxna ska försöka sig på sättet vi ungdomar pratar på. Min mamma försöker använda sig av "chilla", "palla" och "lol". Ja, ett gott skratt får man sig iallafall..

(Btw, inlägget skulle egentligen blivit postat igår kväll, men bloggen laggade ju så därför gick det inte)

Sov gott allithopa!

Paris here I come!

Just det! Jag har ju glömt att berätta det bästa i mitt liv just nu! Det är så att jag har frågat pappa om jag får komma och bo med dom ett tag i frankrike, och för några dagar sen svarade Karine.

image121
Härligt, ellerhur?! Egentligen vill jag åka nu, eftersom det är nu jag mår som värst, men det går ju inte med skolan och allt. Aja, bättre sent än aldrig! Kommer sakna Lelle en jävla massa, och Mitch såklart. Och det kommer kännas konstigt att inte vara med när Felix växer, men åandrasidan så har jag Antone och Andrea och kommer förhoppningsvis få nya kompisar där nere. Ska bli så jäkla skönt att bara släppa allt och leva livet. Och en av de bästa sakerna är att jag kommer äntligen få känna av pappas ekonomi. YEZ! Ska bli så skönt att slippa snåla med allt, och bara göra vad jag vill! Jaja, vi får se om papa vet några bra engelska skolor där nere och så.
Vi ses =)

Dannys skratt

Det blir många inlägg idag, det kan inte hjälpas. :p
Vill du bli på riktigt bra humör? Kolla här då


McFly

Fan Mikkan! Dom är så jäkla bra, så otroligt roliga! :p Jag skulle verkligen vilja vara deras kompis ^^ Vet inte hur många interjuver med dom som jag kollat på nu, och musikvideos för den delen.

Dom har gjort en egen video till Pinball Wizard, enjoy!

Dagens outfit

Ingen särkilld outfit idag, men ni kanske redan har lärt er att jag inte är sådär jättefantastiskt när det kommer till outfits. Men ifs så lovar jag er att hade jag haft resurserna skulle jag sett ut som M-K eller Kate Moss. ;)

image116image117


¤ T-shirt - H&M
¤ Skärp - Fått av mamma, köpt i Paris
¤ Jeans - Cheap Monday, som jag får världens fulaste och minsta röv i =)
¤ Klocka - Lavine
Sen kan ingen undgå hur otroligt snygg jag är osminkad och med morgonfrilla =)

Skitliv =)

Jag hatar allt just nu. Morfar har blivit inlagd på nått sjukhus, mormor kunde inte ta hand om honom längre. Det känns jättekonstigt. Jag har bara träffat honom två gånger efter julafton, varav en gång på mammas födelsedag, eftersom jag inte riktigt vågat. Jag känner inte igen honom, han sitter bara och stirrar framåt och dreglar. Så var han inte två veckor innan julafton, utan av de här två åren han varit sjuk så blev han såhär på två veckor. Jag trodde jag visste vad alzheimers innebar, men det gör jag tydligen inte. Jag kommer aldrig få träffa min riktiga morfar igen, och jag tror inte mormor kommer bli den samma gamla mormorn jag känner. För alla som inte vet det så står, eller stod jag jättenära mina morföräldrar. Förra året spenderade jag nästan varje dag hos dom. Jag gick dit varje gång jag inte hade något annat att göra, innan jag skulle ut och träffa kompisar, vad som helst.
Iallafall har jag inte kunnat sova särskillt bra på senaste tiden, och därför inte varit i skolan. Jag skyller inte ifrån mig, utan det är fakta. I förrgår sov Eugene här, men vi sov inte särskillt mycket så igår slocknade jag hemma hos Lelle i deras soffa kl. 21. Men efter att min mamma ringde och väckte mig kl. 22.30 för att hämta mig så kunde jag inte somna om, och därför låg jag vaken hela natten och vaknade inte idag förrän runt kl. 14. Roligt! Nu har jag missat 2 nationella prov. Och imorgon har vi matteprov. Jag ska gå och plugga nu, så att jag klarar matten imorgon, sen måste jag packa till klassresan imorgon. Vet egnetligen inte om det är det bästa att jag följer med, men Johan har övertalat mig så.. Fattar inte riktigt hur det kommer gå på resan dit, jag menar, för mig spelar det ingen roll, jag har min mp3 och filmer och what not, men ja, mina reskompanjoner är nog inte så taggade på en biltur med mig i 2 timmar eller hur lång tid det nu tar.

Jaja, uppdaterar senare, vi ses

Tom i hans bil

Tom vart nyligen random kontrollerad i sin bil, han ser så jäkla söt ut när han sitter i sin stora bil. Fast, han ser rätt otaggad ut, sliten antar jag. :)


Tom in Verkehrskontrolle
Uppladdat av Evule

Söndag kväll

Hejhej! Har inte bloggat mycket alls den här helgen, har inte riktigt orkat. Tänkte att jag kunde berätta lite om min helg iallafall.

I fredags åkte jag och Mikkan in till stan, vi skullle först till Rytmus gymnasium på öppet hus och sen till nån spelning. Vi tog tåget till söder men hittade inte till skolan därifrån. Vi gick fram och tillbaka på nån gata och satte oss på donken istället. Mikkan var jätteotålig och ville åka hem så då skrev jag ett sms till Eugene att vi inte kommer att komma, (han skulle visa oss runt lite på skolan). Så köper jag äcklig mat till oss båda som jag inte tror att nån av oss riktigt åt, det var verkligen den torraste kyvklingburgaren jag någonsin smakat,. Så kommer Eugene inspringandes i t-shit för att typ indra oss att åka hem och istället följa med honom till skolan. Det var svinkallt ute och långt till skolan från där vi satt (han sa att det var 400 meter, men jag tror det var längre) När jag frågade honom varför han bara var i t-shit så svarade han att han trodde att vi skulle gå och att han därför var tvungen att skynda sig, som om det skulle ta särskillt lång tid att sätta på sig sin jacka? :p Aja, tror det var värre för honom på tillbaka vägen, jag tror att han hellre velat springa istället för att gå bredvid oss som hade jackor på oss. ^^
Skolan var jättefin och verkade bra med bra utrustning osv, men är inte säker på om jag skulle passa in där, eller smanare, om jag skulle kunna komma in där! Efter att vi varit där skulle vi till den där spelningen, men när vi satt på tåget så bestämde vi oss för att vi inte orkade, utan satt kvar på tåget hem till väsby. Skulle på en fest istället, för två kompisar har fyllt år, men det orkade vi inte heller, istället satt vi och lanade ds och åt chips. :) Upptäckte dock att mitt favorit spel, Wario Ware Touched!, är borta. :'( So sad.

I lördags chillade jag först bara med Mikkan, vi kollade på två filmer. Först ut var Rock Star. Så jävla bra! Den filmen kan jag fan inte tröttna på. Sen såg vi på halva Hot Rod, så jäkla rolig ^^ Handlar om en "tönt"kille som vill bli stuntman, precis som sin far var när han var i livet. Hans mamma har hittat en ny man som inte respekterar honom, och de brukar brottas och ha sig eftersom det är det enda sättet Rod kan vinna sin styvfars respekt. Styvfarn har tydligen en allvarlig hjärtsjukdom, som blir värre en dag och han blir döende. Rod blir skitförbannad eftersom han ännu aldrig vunnit över honom i deras brottningsmatcher, så han och hans kompisar försöker tjäna ihop 50 000 dollar så styvfarn ska få opereras så han kan bråttas igen. :p Har som sagt bara sett halva, men den är så jälka kul! I filmen spelar bl.a Andy Samberg, Jorma Taccone och Bill Hader.
Efter det åkte jag hem till Eugene, där han hade några kompisar över. Pratade inte särskillt mycket med nån av dom, utan jag satt mest med hans brorsa och kollade på när de spelade tv-spel, fett värt! :p Efter tolv hade alla gått hem, så spelade vi (jag kollade på för jag är så jävla dålig!!!!!!) lite mer tv-spel. Jag var fan trött, och höll på och somna när vi senare låg och kollade på tv, eller blippade mellan några skitfilmer. Åkte hem vid 3, Eugene skulle upp och jobba kl.10 på morgonen, så jag tyckte det var lika bra. Tobbe och Elias ringde också och ville att jag skulle komma över, men jag orkade inte det så jag drog hem med Mattis. Eller jag skulle ha åkt hem med honom, men han är så jävla dålig som tog fel buss och var tvungen och gå av i smedby istället. :p Gick och mötte upp honom de siste 3 meterna och fick två silver, också fett värt! =)

Idag har jag mest legat i sängen och kollat på tv. Har haft allmänt tråkigt, och imorgon börjar skolan igen. Märker att jag skrivigt ganska långt nu, ingen kommer orkar läsa så hejdå med er! :) <3

Loverboys

Åh, det är nånting med dom som fängslar mig. Tycker inte deras musik är sådär jättebra kanske, men dom verkar vara så himla roliga, och snygga för den delen. Den rakade, han som kommer in sist är så jävla lik en kille jag känner, det är fan läskigt ^^ Dannys skratt är så jävla härligt också :p


Bebbo<3

KlaraBelle är den bästa som finns.
image108
Jag är kär i en hund, en tjej dessutom..


Hon var bara hälften så stor som hennes syskon, är ungeär 2,5 dm lång och 2 dm hög (till huvudet)

Hippi

Åh, det är så jävla snyggt! Jag skulle jättegärna vilja vara hippi, eller typ "modern" hippi, så som vi har sett antingen M-K eller Ashley Olesen (kan inte se skillnaden på dom)

Eugene var så jävla snygg när han 'klädde ut sig' till hippi, tror att det var till nått uppträdande. Fett old school.

image103image104


RSS 2.0