nice, nice, nice

Hur söt får man bli?


Julens outfit

Så här såg jag ut på julafton, hur vanlig och tråkig som helst. Borde egentligen ha klätt upp mig mer för morfars skull eftersom det var anragligen sista julen han var något sånär medveten om vad som hände. =(

image37

Tunika - Gina tricot
Strumpbyxor - H&M

Dagens outfit

Nu när jag kommit tillbaka hem från Isa så kan jag lägga in min riktiga dags outfite. Jag bytte eftersom jag helt enkelt bara inte kände för att ha på mig det andra, kanske en annan dag.

Jul, jul, strålande jul

Hur firar ni er jul egentligen? Gör ni som jag och öppnar bara en julklapp från julstrumpan på morgonen och sen resten framåt kvällen vid typ 19-20 tiden? Eller gör ni som Isa som öppnar alla sina julklappar på morgonen? Och hur skulle ni om ni fick bestämma fira julen? Iallafall ska jag till Mikkan runt 16 tiden, och sen när jag kommer hem börjar vi väl antagligen med att äta. Och kanske, kanske, kanske kommer Johanna komma! Jag hoppas verkligen det, jag har aldrig firat jul med en kompis förrut så det skulle vara jättemysigt. Men vi får se, kommer hon inte så kommer hon inte.

Iallfall så har jag fått en julklapp av "tomtenissarna", vilket var alla Harry Potter filmerna, som jag faktiskt önskat mig. =)
Vi ses igen framåt eftermiddan. Puss på er! /Lula

image36

GOD JUL!

image35

GOD JUL TILL ER ALLA!

Dagens outfit, kanske

image33image34


Var det snyggt eller inte? Är rädd för att det faktiskt ser bättre ut på bilderna än i verkligheten :( Den är jätteutsvängd längst ner. Funderar liksom på att lämna tillbaka tröjan :/

Iallafall;
Hatt - H&M
Scarf - Glanz(s?)en
T-shirt - Gina tricot
Tights - Gina tricot
Skor - Miss sixty
Väska - ESPIRIT

Lördag kväll

Hejhej alla vänner. Hur har ni det därute? Jo, jag mår bra, tackar som frågar. ;) Tänkte berätta om lördagen, då jag var hemma hos sofia med Linda och Mikkan. Vi skulle först baka julgodis men det vart inte så, så vi kolla på massa julfilmer och spela spel istället. Nåväl, jag fick min julklapp av Mikkan, efter att jag först inte velat öppna den förrän på julafton så gjorde jag det eftersom Sofia och Linda öppnat sina. Så här såg det ut:


Först den fina Guldfynd asken,  Nehene, här fick man ingen julklapp :p

Den var alltså TOM! :p haha, så jag fick ingen julklapp. Nejdå, Mikkan ska leta efter den och hittar hon den inte har hon lovat att köpa en ny åt mig =) Det var den historian, ja..
Hejdå alla glada:D /Lula

Test

sammanfattning år 2007;


- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Ja, det har jag säkert

- höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga nyårslöften

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej

- dog någon som stod dig nära?
Ja =(

- vilka länder och städer besökte du?
England, Frankrike, de var väl de ;o 


- är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
Ja, många saker, bla typ pojkvän :p

- vilket/vilka datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Håller inte direkt reda på datum ;p

- vad var din största framgång 2007?
Att jag tog tag i skolan igen

- största misstaget?
Att jag klippte av mig håret =(

- har du varit sjuk eller skadat dig?
inte direkt

- bästa köpet?
Min mobil kanske

- vad spenderade du mest pengar på?
kläder och mat (helt onödigt att köpa mat -.-)

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, jag och Isa o gänget tog kontakt igen =)

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
Babyshambles - delivery

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Vet inte riktigt, det har iallafall inte varit mitt bästa år iallafall

- vad önskar du att du gjort mer?
Många saker

- vad önskar du att du gjort mindre?
Klätt mig som jag gjorde :/

-hur tillbringar/tillbringade du julen?
Med familjen (+Johanna  kankske :D)

- blev du kär i år?
Ja, eller, massa små förälskelser

- hur många förhållanden?
Inga fan 

- favoritprogram på tv?
Sex and the city 

- bästa boken du läste i år?
Fans av Fredrik Strage

- något du önskade dig och fick?
Ja, det fick jag säkert

- något du önskade dig men inte fick?
Ja, en hund

- vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Va på nån fest

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, om jag hade haft en pojkvän och en hund

- hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Cp

- vad fick dig att må bra?
Mina kompisar för det mesta =)

- vem saknade du?
Saknade väl ingen specifik person :p

- de bästa nya människorna du träffade?
Om det var dethär året jag träffade Mikkan så är det hon :D

- Årets Snyggaste?
Bill och Tom Kaulitz

- Årets Hetaste?
Tom Kaulitz

- årets största kärlek?
Hade nog ingen

- årets besvikelse?
Det måste fan varit att jag tog Wii istället för PS3

- årets bästa?
Många saker

- årets snällaste?
Isastjärt, Mitchibitchi och Lelle =))

M-M-M, mummys sweet potatopie!


JAG BANGANT!

hahah, mikkan the emokid =)

                      image30

haha, du kan själv se om du är lika emo som Mikkan på http://www.quizme.se/fashioncore

TOKIO HOTEL TILL SVERIGE

Ja jäklar! Jag satt med 4 biljetter till konserten som mamma tydligen släppte av någon jävla anledning. Men nu har jag köpt 2 nya, till mig och Lelle på någon sida. I för sig var dom väldigt mycket dyrare men det är tokio hotel värda. Jag tog platserna "Typ: Sittplats, Bästa" så jag hoppas allt blir bra. :) Ååååh, jag är så glaaad :D

Vi valde sittplast för att vi orkar inte köa i 8 dagar och sen så har man typ ändå ingen chans att tränga sig fram oc då är det bättre och låta dom som är helt crazy i dom och MÅSTE stå där framme att göra det, enligt mig. Jag har ju faktiskt haft den bästa platsen man någonsinn kan tänka sig på den första konserten jag var på med dom. Så mig spelar det ingen större roll för, jag är bara glad att jag fick tag i biljetter! I CAN'T WAIT! :D
Biljetterna tog tydligen slut efter 4 timmar, helt otroligt!

image28
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Dagens Outfit

image27

Ingenting speciellt.
Hade denna klänning från Gina Tricot, Skor från Skopunkten och en Vit/Svart kappa från Etem :)

20 december, en dag i Stockholm stad.

En rolig dag i stockholm var det idag! Höll först på att missa bussen, men det gick bra eftersom jag istället hoppade på på hållplatsen efter. Det roligaste under hela dagen var då vi skulle från t-centralen till gamla stan och vi väntade på tåget. Isa och jag var väldigt törstiga så vi bestämmde oss för att köpa en cola ur en såndär automat ni vet, och den slukade bara pengarna och vi fick varken colan eller pengarna tillbaka. Så klart kommer det förbannade tåget, och eftersom de var Isas enda mynt ville vi ha tillbaka dom och stod och kämpade. Tillslut fick jag ut dom och rucha in på tåget och hann precis, men det gjorde däremot inte Isa. Nej hon stod där ute och vi försökte öppna upp dörren men den ville inte mer än bara ca. 15 cm och det kom inte Isa igenom. Jussi, vår lärare, kom och sa till oss att släppa och jag och Johanna satt typ i 5 minuter och grät av skratt och alla satt och stirrade på oss. Isa däremot stod kvar och typ, grina. :p Jag och Johanna tyckte synd om henne och köpte colan och en kexchoklad till henne, som vi sen kom överens om att hon inte förtjänade eftersom hon missade 3 tåg för att hon inte visste hur man skulle åka. :p Svårt att hitta till gamla stan? I för sig så visste hon kanske inte att det var till gamla stan vi skulle, iallafall så fick hon sin cola och kexchokad och jag och Johanna frös.

Vi åkte nästan direkt tillbaka till centralstan och gick till gallerian med Johan, Anna, Petros och Nyrra. Petros köpte ett par byxor med hjälp av mig. Vi var ensamma inne på JC och receptionen trodde att vi var ett par. Men vi skulle kanske vara ett gullig par, nog för att jag typ betedde mig mer som hans bossiga fru. Hehe. Iallafall tyckte jag att han istället kunde ha köpt mig ett par skor från TopShop som var så otroligt vackra och kostade samma pris, nämnligen 1.100:- De var de absolut snyggaste skor jag någonsinn sett.

Efter att ha gått omkring en stund till och sedan skiljts åt så att det bara var jag och Johanna kvar bestämde vi oss för att gå och käka lunch. Först gick vi in på en italiensk resturang, men ångrade oss. Så gick vi in på Fridays men ångrade oss också, eller de hade inte det jag var sugen på, dvs Kycklingfilé med pomesfrites och

bearnaisesås. Så då gick vi till Kungshallen istället, i 13 cm höga klackar som vi gått i hela dagen, men maten var underbar! Och billig för den delen. :p Jag älskar det stället och har längtat efter det hur länge som helst!

Sen åkte vi hem till Johanna, och sov. Efter några timmar kom Freddi och Isa och chillade med oss. Det var den dagen det. :)


Ungefär så såg Isa ut. Skorna var så mycket finare i verkligheten!



Hejdå allihopa, ska lägga in en dagens outfite sen :)


Haha, Fainting Coats

Haha, dom är ju så jävla söta, fan va jag skratta när jag såg den ^^


Knästrumpor

Jag måste bara säga det, jag älskar knästrumpor! Jag tycker dom är jättefina och dessutom färlänger de benen om man har rätt skor till. Så jag tycker att alla ni som inte har ett par går och köper er det nu på en gång. =)

Ska snart ta och sova (kommer antagligen hitta på något annat att gör, som te.x kolla på tv). Jag är typ fan ledsen att jag missade Sex and the City idag, det var ju dubbelavsnitt och allt. jaja, livet går vidare antar jag. :p
Sov gott iallafall!
image24

Dagens Outfit

Sådär ja! Nu har jag kommit hem, (har väl varit hemma nån halvtimma ungefär) och tänkte att det kanske var dags för att slänga in min dagens outfite. Den var tydligen enligt många "julig", det var inte meningen men det är väl bara roligt att folk tyckte det antar jag. :p Här kommer den iallafall.

image22image23
Ursäkta röran i vår hall. :p julstök ni vet, (fast året om)


Klocka - Lanvin
Skjorta - H&M
Shorts - Gina Tricot
strumpbyxor - H&M
Scarf - JC
Kappa - Vila
Stövlar - Scorett
Ylleknäsockor - H&M

"Så vi är bögar"

Hahahah, jäklar vad den här videon är roligt. De pratar på tyska och det är en riktig interjuv men saken är den att vid 3:48 låter det som bill säger "Så vi är bögar" och sen svarar hon "Så ni är bögar?!" med typ skånsk dialekt.
Hahah, den är så skön!

At Anna

Hallåj kära läsare. Sitter här hos Anna med freddi och Isa. Sen när Johanna kommer ska vi till stinsen, iallafall jag, Johanna och Anna. Vi sitter och lirar guitar hero 3 och jag blir så jävla avundsjuk att inte jag har fått mitt ännu, jag som antagligen är den som vill ha det MEST AV ALLA! Nåväl, mindre än en vecka kvar tills jul. Vad är det, 5 dagar va? Jo jag tror det, 5 dagar kvar till julafton! Helt sjukt, och jag har ingen julkänsla. Det känns så otroligt sorligt och meningslöst att ens se fram emot julafton om man inte ens har nån julkänsla.
Helst av allt skulle jag vilja hitta en svart (annars mörkbrun eller mörk/ljusbrun)  liten pomeranian under granen, men det kommer jag aldrig få. Det vore den bästa julen någonsinn om det skulle bli så men så snälla är tyvärr inte mina föräldrar. :(
 Imorgon ska klassen in till stan och gå på julmarknad. Det är kul att vara med klassen men när vi åker in till stan känns det som om folk omkring kollar på oss som om vi var 5 år. Det är mindre kul, men vi sa åt killarna att klä sig så bra som möjligt imorgon, hehe, och lika så vi tjejer, högklackat och klänningar är det som gäller. Jag ska passa på och köpa min sista julklapp också, var inte riktigt nöjd med den jag köpte till personen innan så den lämna jag tillbaka och ska försöka hitta något bättre imorgon. :)

Nej, nu ska jag försöka ta ifrån Anna gitarren och lira några låtar och sen när jag kommer hem ska jag lägga in en dagens outfite om jag hinner.
Take care! <3
Puss/ Lula

Dagens Outfit

Hejsvej, Tänkte att nu när jag kommit hem från Isa igen kan jag lägga in den riktiga dagens outfite. Anlednignen till att jag byte var bara för att jag  verkligen inte kände för att ha på mig det. Iallafall, efter att ha stått i garderoben ett tag utan något resultat insåg jag att jag tydligen hade väldigt brottom så då slängde jag bara på mig något snabbt. Det var inte så lyckat, menmen.


image21

Kofta - Gint tricot
Tröja - Zara
Shorts - Colle Ctors Iteam
Tights - Gina
Stövlar - Din sko (man ser dem inte)

Nu ska jag nog upp och hämta lite cocopops och sen kolla på tv samt gå igenom mina hund papper. :)
Ha en trevlig kväll allihopa!
Puss/Lula

Måndag

Måndagar brukar vara så jävla tråkiga, och det känns som man går hungrig hela dagen. Så var det väl ungefär för mig tills jag käka lunch, då jag inte var hungrig längre, men så fort magen gjort sitt kände jag mig hungrig igen och varit det ända sens dess. Nåväl, två bra (tror jag) saker har hänt idag. Den första är att mitt under mattelektionen idag så ringer Krister från 3, ni vet telefon grejen och säger att jag är V.I.P där. Det är detta jag är osäker på om det är bra eller dåligt. Han sa att jag använt min mobil flitigt och vad det nu var och att jag skulle få grejer för halva priset osv och det kan ju alltid vara bra? Ialla fall verkar det ändå vara så att han var seriös, det  lät inte som om någon satt och ville luras. Jag gav honom mammies nummer och vet faktiskt inte vad han sa till henne. Men skitsamma, jag är VIP :D (hehe, är kul att säga)

Den andra braiga saken är den att efter skolan gick vi till Micke och pratade i kanske 1½ timme eller så om bandet. Det som bekymrar mig är Johanna och att vi inte har ett place att lira på. Johanna är säkert jättebra på trummor efter att hon övat en stund, men  var i helvete får man tag på trummor? Ska höra runt lite mer bland kompisar om någon har ett sätt att låna ut eller så. Men iallafall, vi har fått reda på jättemycket och det känns mycket bättre nu. Fan jag vill bara sluta skolan, sätta mig i ett rum med tjejerna och inte lämna det förrän vi är världsbäst och sedan rocka hela väärlden! WOHO! Jag blir bara mer och mer taggad för varje sekund. ^^
 Efter plugget gick vi hem till Freddi, var rätt oseriösa och slappade bara. Och nu är jag hemma och ska käka, sen ska jag till Isa och där ska vi lira lite. Förresten, jag ändrade min outfite idag, bilder på den nya läggs snart in!

Nu är iallafall betygen satta för denna termin, jävligt nice med lovet som kommer upp! Jag ska verkligen vrålspela på gitarren då. Man får se det som en chans att sitta dag och natt med gitarren och inte gå och festa eller så. Nej nu gäller det och vi ska klara det!

Jag skulle villja se ut som M-K & Ashley Olsen, de är så himla vackra. Behöver jag sen ens nämna deras garderober? Helt sjukt snygga kläder! Men jag gillar dock inte att de använder päls, det äcklar mig. Men resten kan dom väl bara skänka till mig? Och framför allt alla deras skor och väskor! Jadu, livet är orättvist.

image20

Dagens Outfit

Tänkte slänga in en dagens outfite innan jag går upp och äter, vi har nämnligen hål på svenskan så det hinner jag idag. =)

image18



Stickad tröja - Sundshine
Vitt linne - H&M
Vitt linne m. mönster - Fornarina
Shorts - MNG
Tights - Gina Tricot
Sjal - Kaffe (trodde den var från Indiska)
Väska - STOCKH LM

Good night, dear acquaintances.

Kom nyss hem från Lelle som hjälpte mig rejält med alla mina läxor, det känns jättebra! Sista dagen imorgon att ändra på betygen så det är viktigt att allt dokumenteras. =) Har inte hunnit spela gitarr någonting alls idag, känns ganska trist. Jag måste verkligen bli bättre och det är fort!  Det känns som om hela mitt liv står på spel tills sommaren, både det med showen och hunden (som i stortsätt är mitt liv, pinsamt nog). Efter jul ska jag iallafall skaffa mig en tredje livsuppgift, nämnligen träna på friskis och svettis, woho!

Nu ska jag lägga mig i sängen och gå igenom alla mina 1 000 broschyrer jag samlat på mig under mässan och göra några anteckningar. Antagligen kommer tv även stå på och bredvid mig ska jag hälla upp ett glas cola.

Sov gott kära vänner! =)
Pusspus/ Lula

söto!

Efter maten

Jaha, okej. Ansvar sa dom. Eller rättare sagt Jani. Tar jag ansvar kommer jag antagligen få en hund, eller "vi börjar där". Dom kommer säkert utnyttja detta som fan och låta mig jobba som ett svin. Det som krävs är alltså vara trevligt, gå och lägga mig i tid, gå till skolan i tid, göra mina läxor, plocka undan efter mig, städa på mitt rum, ta hänsyn på nätterna. Nåväl, jag kan låtsas att jag gillar min familj och gå omkring med ett falskt leende på läpparna, städa och polera varenda hörn, skriva mina egna och resten i klassens läxor om det är vad som krävs. Nu jävlar, nu kör vi på. Jag ska tamigfan ha den där hunden tills sommar! Det är det ända som betyder något. Nu ska jag gå upp och lägga mina julklappisar under granen för att värka snäll, sen ska jag plocka lite på mitt rum och sedan dra till Lelle som ska hjälpa mig med mina läxor.

Ha en trevlig kväll!

Förresten, Ebba eller Ella? Det är de två frästa namnen jag funderar på till min lilla bejbi. Vilket av dom tycker du är finast? Först ville jag ha Ebba, men nu tror jag det lutar med åt Ella.

Puss på er! /Lula


Please God, help me with this.

Okej, har varit på hundmässan och ägnat mest tid åt att kika på olika hundraser. Jag vill ha en pomeranian. En svart sådan, jag har bestämmt mig för en den. Problemet är att den inte är allergivänlig och Jani (min låtsaspappa) är allergisk mot pälsdjur. Jag ska ändå vinna det här, det finns mediciner och vaccin man kan ta, så det gäller att övertyga honom om det. Mina argument hittils är att vi är en familj och man får faktiskt ta att anpassa sig och jag har anpassat mig i 7 år, nu är det hans tur. Jag och min hund kommer ändå inte bo här speceillt länge till. Jag kommer ta hand om den själv. Börjar jag på djurgymnasiet kommer den att vara med mig i skolan annars kan jag gå på ett djurintenat. Jag kommer älska den nått otroligt och bli världens bästa ägare.  Kommer du på några fler?

Ska gå och äta och diskutera detta nu med familjen, berättar sen hur det gick.

puss!
image16
Min bebbo fast ljus, min ska vara svart och sötare<3

God morgon!

Jadu, gång på gång bevisas det att jag inte är en morgon människa. Iförsig var jag uppe till klockan 4 igår eftersom det var en jättebra film på 4an, men ändå. Sitter här påkläd med två stickade tröjor och ska snart upp och käka frukost. Mormor, som jag ska åka dit med, kommer och hämtar mig kl. 9. Skitjobbigt men ändå ^^. Sen ska jag bara plugga resten av dagen, det är jätteviktigt att jag gör. Ska ni göra något roligt idag?

Igår var jag ju då hos Johanna och Anna var också där. Hon tog med sig sitt Guitar Hero 3 (som jag kommer få i julklapp) dit, och hon sa först att det var skitdåligt och att det var klapp i gitarren, men det märkte jag typ inte ens av. Det var skitroligt! Mycket bättre än 1:an och 2:an, sen var gitarren mycket skönare att hålla. Jag lääängtar tills jag får det. Nu har jag lärt mig introt på 3 låtar, hehe. Wonderwall kan jag hela på eftersom det bara är samma sak om och om igen, Seven nation army och sen through the glas. Inte illa, huh? :D det var i fredags vi började träna så jag tycker jag är bra >:) Vi funderade på att gå lektioner först, men vi tycker inte det känns äkta. Det är som att fuska tycker vi, vi ska vara naturbegåvade.

Sen vill jag bara säga att Svante, Johannas nya kattunge, är såå sööt. Men den lilla rakarn bet mig igår när jag skulle kolla om det verkligen var en kille. That was so mean =( Nåväl, måste gå nu, ses antagligen senare.

Ha en bra dag! Puss/ Lula

Dagens outfit

Så! Äntligen, nu ska jag sätta in en dagens outfite, och ska i fortsättningen också sätta in så många som möjligt.



Skjorta - Only
Kjol - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex
Sjal - Indiska tror jag
Klocka - Lanvin
Armband - så gammal att jag inte ens kommer ihåg
Antagligen kommer jag ha denna väska från STOCKH LM och dess skor från skopunkten



Sen tänkte jag tipsa om någonting nu inför vintern som du skulle kunna unna dig själv med, nämnligen ett par ursnygga rödspetsiga trosor med matchande bh till.

Köpt på H&M trosor: 59:- bh: 98:-

Bill är sjuk

Åter igen har Bill Kaulitz, som för vissa är helt ointressant, blivit sjuk. Hela han har svullnat upp pga bivärkningar från kortison enligt ett  rykte. Iallafall ser han inte särskillt mycket ut som den Bill vi är vana att se.



"Vi vet inte om han tog kortison mot förkylning. Det är bara ett rykte. . Vi vet att han hade en förkylning och stämbandsinflammation under höstturnen och att konserter fick ställas in och att han gick på starka mediciner då. Men vad han blev sjuk av för en och en halv vecka sedan vet vi ej för bandet lämnade bara ett uttallande om att Bill är sjuk och gav inga detaljer, Nästa gång vi såg honom ett par dagar senare så hade hans ansiktet svullnat och fortsatta svullna under följande dagar. Det ska bli intressant att se vilket skick han är i på måndag då de kommer till Paris. Anledningen till att folk spekulerar i att det är kortison han går på nu är att svullnaden kom så snabbt efter att han var sjuk och svullnad är en av de vanligaste biverkningarna av kortison. Men det är knappast en vanlig förkylning han har för då tar man vanligtrvis inte kortison och dessutom så lät han inte förkyld då han pratade i portugal och Italien. men det kan var astämbanden och då låter man ju inte sjuk eller så är det något helt annat. Vilken sjukdom det än må vara så är det hans fulla rättighet att behålla den informationen för sig själv om han nu vill det."

Hoppas iallafall att han snart mår bättre!
Hejdå/ Lula

Lördag förmiddag

Hallå alla glada. Hur mår ni idag? Jag har precis vaknat, Freddi och Isa gick inte förrän 1-2 tiden igår. =) Men för inte så länge sedan ringde en sjuk Johanna till mig och väkte mig. Mina lördagsplaner var egentligen att ha tjejmiddag och något att dricka med Isa, Freddi, Johanna och Anna, men eftersom Johanna och Anna är sjuka och jag ska på hundmässan imorgon bitti så kan ingen av oss. Det är synd, men vi får göra det nästa helg istället eller nått. Så idag ska jag, Johanna och Anna bara slappa framför någon film. Och juste, jag måste även plugga. Sen måste jag väl också lira lite gitarr också :D. Jag suger på gitarr, fan det är jättejobbigt. Jag är sämre än Isa som inte ens ska spela gitarr. =( Jaja, jag får vrååålplugga på gitarren istälelt då. Det blir nog Seven nation army som vi spelar på avslutningen, den är både skitbra moch "ganska lätt".. Jag tycker fan inte den är lätt, men jag kanske lär mig ^^. Nästa vecka ska jag försöka vara med Mitch åtminstonde en gång, det var länge sen. Men det är faktsit bara hennes fel, för hon gör alltid något annat. Men jag ska se om jag kan boka tid hos henne.. :p
Nu ska jag gå upp och vänta på att mamma ska komma med Coco pops till mig, som antagligen kommer ta 3 timmar eftersom dem först ska shoppa klart, sen gå på något dagis sen handla Coco popsen till mig och sen ge dem till mig. Hoppas ni får en bra lördag, kanske skriver sen igen!

Bajbaj /Lula

image5

Rock 'n' roll

Yeah baby yeah! Idag har vi suttit och tränat på gitarrer och sjungit. Vi kan dessvärre inte komma överens om vem som ska sjunga, men det spelar inte så stor roll, det kan vi göra med tiden. Vårat mål är iallfall att spela på skolavslutningen, vilken låt tycker ni vi ska ta?

The white stripes - Seven nation army
eller
Franz Ferdinand - Take me out


vilken tycker du?
vilken tror du det skulle vara mest ös i och som publiken skulle föredra?
Och eftersom vi är nybörjare är Seven nation mycket lättare.



Det värsta jag sett.

Åter igen tar jag en video ifrån Johannas blogg. :p



Vart tog han vägen?
Jag skulle vilja veta vad som hände med killen dom skjuter iväg och hur jävla dåligt dem mår idag.
Men man måste ju ändå se det komiska i det, ävem om det är hemskt :p

Lucia!

Förlåt att jag inte skrivit någonting på ett tag, säger jag och låtsas att jag har läsare.

Lucia idag, vilket betyder min namnsdag :p Skulle egentligen ha varit med på luciatåget idag i skolan, men eftersom johan dos stjärt inte tog med sig lucialinnet till mig som han sa att han skulle göra så stod jag där utan något linne och då fick man tydligen inte vara med. Men i efterhand är jag bara glad för det, förlåt ni som var med i tåget, men det lät förjävligt! Det var det väsrta jag hört. Det bästa enligt mig var när killarna sjöng, först Victor och sen Johan, det andra var bara ren katastrof. De sjöng i otakt och vissa snabbare än andra, falskt.. Ja, inte så trevligt, men det gick bättre andra gången. :) Efter Lucia pratade jag med Angelica och Eva och fick betyd i svenska och engelska och de var rätt hyffsade och jag är bara glad att jag överhuvudtaget fått betyg efter att ha varit borta från skolan så pass länge. Fick hålla i Angelicas lilla dotter också, Elsa som är 3 månader snart. Bebisar är så otroligt söta, speciellet deras små kroppar! Det är nästan som om jag vill ha en egen liten bebis nu. :P Efter det gick jag hem till Freddi där hon och Isa var. Och eftersom vi var tvunga att gå upp 6:20 imorse var vi väldigt trötta och sov till kl.16:00 ungefär, hehe. 

Har ni fått någon julkänsla ännu? Jag hoppas att jag ska få det nu, eftersom mamma har öst på med julmusik där på övervåningen och vi ska snart klä granen. Vår gran har två toppar! Det är jättefult, nästan som man skäms. Men det är en kungsgran så den var rätt dyr och då känns det onödigt att köpa en ny för den sakens skull. Sen tycker mamma att den är charmig..

Ikväll kommer Freddi och Isa hit, vi ska få gitarrlektion av Mattis och Tobbe. Vi börjar komma igång lite här, det är skitroligt. Önska oss lycka till och ät mycket luseebullar idag!

Puss/Lula

Måste sno den av Johanna




Det var det absolut gulligaste jag sett! Jag vill verkligen ha det där lejonet, ser ni hur len hans päls verkar när mannen stryker över den? Haha, sen skulle ingen våga mucka med en en sen kväll om man skulle vara ute på promenad med den där ^^

Hey, I'm in a band!!

WOHO! Vi tjejer har bestämmt oss för att bli Sveriges, nej världens största tjejband (och typ det enda)
Det här är vad vi tror kommer gälla:
Julia: Gitarr/sång
Isa: Bas/sång
Freddi: Gitarr
Johanna: Trummor
Vår musiklärare Micke har gått med på att vara våran coach och jag är fan mest taggad av oss alla nu känns det som. :p Vi ska sätta igån direkt, eller jaa.. så fort det går. Efter Lucia är han bara vår! >:D Och han har dessutom gått med på att lira under lovet. Vi vet där emot inte vad vi ska heta. Har du något bra förslag? Gärna fler!  This is perfect! Jag kan inte komma på namnet på ett enda riktigt stort tjejband, så jag tycker det är dags för ett tjejband att sättas upp på listan. :D

Nu ska jag slå in några fler julklappar, som kan bli de sista för i år, om jag inte hittar något jag känner att jag verkligen vill ge  bort. Det känns som jag hellre lägger pengarna på mellandagsrean till mig själv istället. Jag vet, det låter hemskt, men vafan, kan inte alla bara behålla sina pengar och köpa det man vill ha till sig själv efter jul? Det vore så mycket smartare, om det nu är grejerna man vill åt. Hur mycket pengar har du spenderat på julklappar i år?

Sov gott mates! Ses imorgon, ska försöka hinna skriva innan skolan börjar.
Puss/Lula

(Till MickeMusik; på onsdag får du äta lunch med oss, så vi kan prata igenom det här, och försök inte slippa, jag har kollat upp ditt schema och du 'r fri ;P)


Måste bara tillägga;

I förrgår kl 20.00 hade hela Tyskland i 5 minuter släckt ljusen för att visa att dem bryr sig om det som händer med våran planet och dess förändringar. Bill Kaulitz hänvisar intresse och vill få ett stopp på klimatförändringarna, vilket jag tycker är superbra och jag blir så stolt över honom :p
Men det jag vill säga förutom att det är skitbra att Tyskland gör som dem gör, att vi borde göra lika dant! Jag tror att det kan göra skillnad om man en gång i månaden släcker ALLA lampor i hushållen i hela Sverige, under en tid som de flesta inte gör något särskillt så att det inte äv vid 17-18 tiden då folk lagar mat :p Men någon lösning måste vi ju komma på, för även om det inte påverkar oss så mycket i dagsläget så kommer det, om inte annat, vara kaos när vår generations barn växer upp.

image4
Is'nt he lovly?

Lite hjälp?

Det är ingen som har lust att hjälpa mig med stilen på min blogg? Jag vill tillexempel att texten ska vara större och en lite mer personlig bakgrund. Sen vill jag även att min profilbild ska vara större och lika så "LULA" som står längst upp. Tack för svar! =)

Mamma smsade och frågade om jag kunde hämta Felix på dagis idag och eftersom jag inte hade någonting annat för mig så gjorde jag det. Jag är inte sådär jätteförtjust i min lillebror, men ibland kan han vara lite rolig :p. Som på bussen hem i det kolsvarta mörkret frågar han "Vart är jag?" En annan skulle säga "vart är vi?". Låter inte särskillt roligt  märker jag nu, men det var det. :P Imorgon hade jag tänkt  börja lite med "Dagens outfite", så det är bäst ni kommer tillbaka imorgon! :D

Snart ska jag nog till Freddi, hon är ensam hemma. Isa och Freddi är otroligt jävla taggade på att starta ett band, så vi ska väl försöka med det :p Inte för att jag tror att det kommer bli så lyckat men kul blir det väl. ^^ Och skulle det bli så att vi blir världskända kan ju du, kära läsare, skryta med att du var en av de första som fick reda på vårat band, det kan ju vara coolt ;p

Kanske bloggar lite när jag kommit hem, take care!

Puss/Lula
image3
Felix säger HEJ! :p

Suvuränt!

Jahaja. Igår gick jag och la mig väldigt sent, runt 3. Och sedan somnade jag inte heller förrän 4. Så därför vaknade jag inte av väckarklockan idag, utan jag vaknade för drygt en timme sedan. Jag var inte i skolan på hela förra veckan pga feber och halsont, så det är extra viktigt att jag är där den här veckan. Dessutom har jag 3 prov att göra; Engelska, Matte och So.  Jag har iallafall skrivit två uppsattser och är nu så gott som klar med perspektiv uppsattsen nu. Nog om det tråkiga =)

Ska väl spendera dagen här nu med att läsa andra bloggar, träna lite matte och engelska, kolla på tv och liknande, mycket roligt.. =) Du har inget bra tips när man är ensam hemma och inte har någonting att göra?

Mina tips på bloggar:
http://kenzaas.blogg.se/ (Jättegullig tjej, bra tips - om kläder, smink och andra nödvändighetere, helt enkelt rolig)
http://miamivice.blogg.se/ (Känsisblogg, mycket skvaller och bilder. Två tjejer som sköter bloggen, men de börjar dock bli lite dåliga på att uppdatera)
http://johannatudeen.blogg.se/ (En av mina bästa vänners blogg, hon försöker det bästa med att ha en intressant blogg vilket jag tycker hon lyckas med. Skriver om allt möjligt)
http://grymtroligperson.blogg.se/ (En 17årig killes åsikter om kläder, tjejer, ja livet överhuvudtaget, roligt att läsa om)

Mysig söndag

Dagen började med att jag fick frukost på sängen av min kära mor, då jag låg och kollade på Jancies Dickenssons program i mitt nystädade rum, då Isa ringer och frågar om jag vill följa med henne och Johanna till stinsen. Självklart vill jag det! Eftersom jag varit så ortoligt sjuk den senaste veckan har jag inte gjort någonting alls, what so ever.Jag gick och klädde på mig, dagens outfite: brun polotröja från H&M, svart stickad tunika från BikBok, jeans shorts från Colle Ctors Iteam, Svarta strumpbyxor av H&M och röda stövlar av Scorett. Inte så märkvärdigt, men väldigt skönt och behändigt.

Köpte onödiga saker, såsom äcklig mat på Taco Bar och BK men vi hade väldigt roligt så det gör ingenting. Fick sedan skjuss hem av min mor. =) Jag hade planerat att plugga på extra till matte och engelska proven jag antagligen kommer att ha imorgon, men självklart gjorde jag inte det utan satt istället och kollade på först Love Actually och sedan på Heavy Metal nånting. Mycket klokt av mig, inte så mycket som hänger på spel menar jag. Bara liksom min framtid..... :(
Men jag kan inte stå emot metal, den har fångat mig<3 hehe.

Jag har inte fått någon julkänsla ännu, har du det? Jag är rädd att det ska bli som förra året, det första året jag inte hade någon julkännsla. Jag undrar om det är så att den där julkänslan bara existerar när man är ett litet barn? Iallafall hade jag tänkt hjälpa till på traven nu när jag köpt mig en egen svart julstjärna att hänga upp i mitt rum, jag sa först nej till mamma, att jag inte ville ha någon dekoration i mitt rum men jag tycks behöva det ändå. Mamma måste leta reda på en sladd så vi sedan kan hänga upp den. :)

Min önskelista:
Guitar Hero III till Wii
Hund
Lakansätt, (svart/rött eller svart/vit blommotiv)
Större TV (min lilla lcd tv är bara pinsam, den är ju tom mindre än min datorskärm :p)
Perfum + Bodylotion och deo
Tokio Hotel konsert (helst i Tyskland)

vad står högst på din önsklista? :)

Sov gott alllihopa!    Puss/ Lula

Min framtids hund?

image1

Här är då en såndär liten gullig bebis jag i framtiden ska få! Jag har väntat hela mitt liv på den och snart, förhoppningsvis, ska den bli min! :D

Börjar om på nytt.

Jag behöver nog det här, en ny början! Jag har bestämmt mig för, nu när jag fyllt 15, att göra vissa förändringar och nå vissa mål. Här kommer de jag hittils kommit fram till:

-Bli mer ansvarsfull
-Se fräschare ut
-Koncentrera mig på skolan
-Skaffa pojkvän
-Skaffa jobb

För att ge en grund info om mig själv kan jag börja med att jag är en tjej, Julia är namnet. Jag gillar det de flesta tonårstjejer gillar.  Jag har i hela mitt liv velat bli modell och väntar på ett beslut från Elite om de vill skapa en bok med mig eller inte. Jag vill jättegärna ha en liten hund att komma hem till efter skolan eller helt enkelt en dålig dag, så man snabbt blir på bättre humör. Jag älskar Tokio Hotel och allt som har med dem att göra. Har dessutom en liten förälskelse i sångaren, Bill. Min pappa är fransk, min mamma är svensk, jag är därför hälften hälften.
Ett av mina största framtidsmål är att lämna sverige för NY eller eller Paris eller så.
Nog om det, hoppas ni följer med mig under den kommande tiden!  :D

Puss! /Lula


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0