Suvuränt!

Jahaja. Igår gick jag och la mig väldigt sent, runt 3. Och sedan somnade jag inte heller förrän 4. Så därför vaknade jag inte av väckarklockan idag, utan jag vaknade för drygt en timme sedan. Jag var inte i skolan på hela förra veckan pga feber och halsont, så det är extra viktigt att jag är där den här veckan. Dessutom har jag 3 prov att göra; Engelska, Matte och So.  Jag har iallafall skrivit två uppsattser och är nu så gott som klar med perspektiv uppsattsen nu. Nog om det tråkiga =)

Ska väl spendera dagen här nu med att läsa andra bloggar, träna lite matte och engelska, kolla på tv och liknande, mycket roligt.. =) Du har inget bra tips när man är ensam hemma och inte har någonting att göra?

Mina tips på bloggar:
http://kenzaas.blogg.se/ (Jättegullig tjej, bra tips - om kläder, smink och andra nödvändighetere, helt enkelt rolig)
http://miamivice.blogg.se/ (Känsisblogg, mycket skvaller och bilder. Två tjejer som sköter bloggen, men de börjar dock bli lite dåliga på att uppdatera)
http://johannatudeen.blogg.se/ (En av mina bästa vänners blogg, hon försöker det bästa med att ha en intressant blogg vilket jag tycker hon lyckas med. Skriver om allt möjligt)
http://grymtroligperson.blogg.se/ (En 17årig killes åsikter om kläder, tjejer, ja livet överhuvudtaget, roligt att läsa om)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0