Dagens outfit


image355


Hade tydligen vita trosor på mig idag, så et försökte jag täcka för här, tänkte inte på det själv idag, men som tur var hade jag klänning längre ner när jag gick omkring, men den åker upp efter man suttit ner :/

Brillor - Urban Outfiters
Svart fodral - Gina
Skinnimitation - H&M
Skor - Din sko
Gröna armband - Indiska
Läderräm - H&M
Stora örhängen - Indiska

Kommentarer
Postat av: Lisa

har du bajsat på dig? lite stelt

2008-05-31 @ 17:33:49
Postat av: emmabrovin

skit snyggt ;D

2008-06-01 @ 18:08:47
URL: http://emabrovin.blogg.se/
Postat av: lula

haha, jag vet. den första bilden på mig i den svarta klänningen är ser rätt vrickad och stel ut, vet inte hur jag stod :s men jag tar bara ett par bilder och använder alla i bloggen, så jag hade inte direkt några andra bilder att välja på :p

(http://myfashion.devote.se/)

2008-06-03 @ 16:19:39
URL: http://luula.blogg.se
Postat av: Linda

du SUGER på att uppdatera lulis

2008-06-03 @ 21:41:16
URL: http://nerdy.blogg.se
Postat av: CPBARN!!!!!!1

fan vad du snor mina brillor hela tiden

2008-06-17 @ 05:28:38
URL: http://luula.blogg.se/
Postat av: lula

hörru, kom inte och säg att jag snor dina grejer, jag har haft dom en jävla gång förutom här, hur ofta har inte du mina grejer? och du frågar aldrig! Du har haft mina armband och etc enda sen du kom hit. och dessutom lånar du ut grejer till dina kompisar också som är mina. fan vad otacksam du är

2008-06-19 @ 23:41:35
URL: http://luula.blogg.se/
Postat av: du är en idiot.

du är ju fan dum i huvet, vem fan ere som inte har gett dig en massa jävla saker? vem ere som till och med köpt två par byxor till dig, okay det var rea på skiten men det spelar fortfarande fan ingen roll, så kalla mig inte för otacksam, din hynda. lånar ut till mina kompisar? haha, malin hade det en kväll på harry's för att hennes hade blivit förstörd och jag glömde att ta tillbaka det, och uhm, jo jag frågar visst det. get a fucking life instead of pretending that you're someone that you'll never become. fucking pathetic ere. kan ju inte ens ta ens åsikt om en av dina outfits när du frågar, och jag skiter faktiskt i om du tkr att min klädstil är ful. jämfört med dig är jag mig sj och försöker inte vara ngt jag inte är. pinsamt pinsamt. så tycker jag att ni där hemma ska lägga ner med att inte vara så förbannat jävla falska, är glad över att jag inte bor med er längre och fick se era rätta jag. bryr mig inte heller om ni känner detsamma. var glad att ni slipper se eller höra mig.

2008-07-03 @ 22:12:07
Postat av: Arg

Hörru, Lula.. jag skulle gärna vilja ha tillbaka min svarta tjocktröja och min vita mössa du snott av Nara..

2008-07-06 @ 23:03:24
Postat av: lula

Nara, det är spännande och se hur otroligt modig du är i verkligheten. Du är en jävel på att vara kaxig på internet men i verkligeheten är du en tyst jävla mus. Dom två gånger jag verkligen bråkat med dig har du inte sagt ett skit utan nästan bara försökt försvinna bort..

Nara du är den pinsamma här, jag är 15, om jag är omogen, fine! Men du fyller fan 20 om nån månad och det gör Dig och Ditt beteende jävligt pinsamt. Att du dessutom flyr från allting, aldrig kan man prata om nånging med dig. Och ja Nara, jag har hört dig, jag vet att du kan slåss. Men hur många är det inte som kan det? Och hur modigt är det egentligen? Jag vill fan att du ska lära dig på riktigt att ta upp problem, Ska vi ta exempel? Okej, Malin, din bästa kompis (vad hon nu hette) alla dina killar du haft, alla har du hatat. För dom hade gjort nått dumt och du kan inte konfrontera dom. Med tjerjerna vet jag inte hur det blivit med resten har du HATAT, precis som med oss nu. Ta det som en man istället, lika så med dina problem med Mattis. Du är så fruktansvärt feg som bara springer med svansen under benen och pekar finger när ingen ser.



Och visade inte jag min tacksamhet för dom där byxorna då? Det är ju mer än vad du någonsinn gjort, du visdade inte ens tacksamhet att du fick bo här i 6 jävla månader!!!

Jag är glad att jag slipper se dig igen, och min vän, den med det falska spelet är du =)



Arg; Jadu, och jag vill ha mina armband och diadem som Nara snott. Mycket man vill ha här i livet. En tröja har jag däremot aldrig haft.

2008-07-08 @ 17:21:31
URL: http://luula.blogg.se/
Postat av: isa

hihi luula är i farten, tack för sms förresten!

2008-07-08 @ 18:40:54
Postat av: Arg

Nähä, vem är det då som har snott den? För den är inte Naras stil och den bara försvann efter att jag lämnat den där en kväll när jag skulle låna en annan tröja av nara. Mystiskt, kanske är så att ni har ett litet husspöke som trollar bort saker?

2008-09-20 @ 22:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0