pinsamt

åh, det är så pinsamt med alla dessa fega människor som inte vågar ta tag i det med mig istället -.-

Kommentarer
Postat av: LinnRuby&Millan

trist:(

2008-03-14 @ 10:11:20
URL: http://linnruby.blogg.se
Postat av: Anonym

de spelar ingen roll om man tar tag i det med dig, de blir ju ändå ingen skillnad!

2008-03-14 @ 13:55:39
Postat av: lula

freddi, har du ens någonsin öppnat din käft angående några prombelm med mig? jag har fan aldrig argumenterat eller diskuterat något med dig. har du något att säga, så varsågod!

2008-03-14 @ 15:22:03
URL: http://luula.blogg.se
Postat av: mikkan

haha, du är modig lula, tyvärr är det ju så att det finns personer som är oerhört pantade och jävligt fega och inte vågar stå för vad dom säger. Istället för att säga det till dig tror dom sig vara coola genom att försöka få dig ledsen via deras bloggar, och hur patetiskt är inte det? Snart står dom nog själva ska du se, utan några vänner. Just nu tror dom att dom blir mer och mer coola för varje människa dom klankar ner på. Pinsamma människor som tror dom är bättre genom att trycka ner folk. Tur att dom snart inser att dom inte är speciellt snygga och bra som dom tror. Det som är så kul är ju att dom tror att dom är så jävla häftiga, när dom i själva verket är hur töntiga som helst. Som dom håller på nu höll man på när man var fyra år, och hur moget är det? Jag bryr mig inte ett skit om dom läser det här. Vissa människor fattar bara inte vad riktiga vänner är.

2008-03-14 @ 17:26:08
URL: http://chilimikk.blogg.se
Postat av: lula

johanna snälla -.- det finns två olika ipadresser som alltid står under dina komentarer, 81.233.8.157 och 217.210.35.69 så antagligen är det kanske din pappas dator och din egna som du skriver ifrån. jag har iallafall bevis från båda =)

2008-03-14 @ 20:20:02
URL: http://luula.blogg.se
Postat av: Anonym

nej de kanske jag inte har gjort? men vad spelar det för roll? Jag säger ju att det inte spelar någon roll om man säger nått om det där för det blir ju ändå ingen skillnad=) och jag tycker det är vädligt omoget av dig att dra in mikkan i det här, för hur orkar man lacka dase på de lilla skit jag utttryckte mig i min blogg? den lilla lilla raden,snälla det är bara omoget av er att göra saken värre! Låt oss skriva vad vi vill i våra bloggar. Vi bryr oss inte om om vi är omogna eller inte, min blogg är till för mig själv min dagbok kan man säga den som läser,den läser och det är ju trevligt! & vem har bett dig att ens gå in o stirra i min blogg,det gör du med egen vilja(; så det du läser, det läser du inget mer med det!

Hejdå sköt om dig.

2008-03-14 @ 20:42:32
Postat av: lula

du har aldrig prövat att diskutera något med mig? hur kan du då vara så säker på att det inte gör skillnad.jag har inte dragit in mikkan i det här, mikkan har läst själv på era bloggar, och det var tack vare johanna som jag ens var inne på era bloggar eftersom hon skrev en komentar i min blogg som fick mig att fatta att hon antagligen skrivit något om mig den dagen i hennes blogg och när ditt namn nämndes i hennes text kollade jag i din blogg med. Ni tyckte att jag var onödig och omogen när jag skev om mitt och isas bråk i bloggen och jag höll med om det! Jag har själv erkännt det, men när ni tycker det är omoget och sedan skriver liknande själva, vart är världen påväg då? dubbelmoral eller?

2008-03-14 @ 20:58:56
URL: http://luula.blogg.se
Postat av: lula

med "den lilla lilla raden" sänkte du mig jävligt mycket ska jag tala om för dig

2008-03-14 @ 21:18:01
URL: http://luula.blogg.se
Postat av: anna

man blev ju väldigt förvånad när du kommer in på svenskan som om du vart i skolan hela dagen...hela tiden för den delen också.

2008-03-14 @ 21:21:24
Postat av: fredrika

människa? har jag skrivit om ett bråk nu också? jhag har bara försökt att uttrycka mina åsikter och det gör jag vaaaarrt jag vill det ska du veta! Men de spelar ju inte nån roll för det jag srkivert är ju ändå sanning? du beteer dig inte bra julia.. Fatta det.. och de är ju inte bara jkag som
tycker att du beteer dig konstigt, de är nog många andra som tycker detta är fel också.

men skitsamma jag orkar inte tjaffsa om nån jävla text i min blogg,så whatever

2008-03-14 @ 21:26:01
URL: http://lindrros.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0